Alt til Festen.dk A/S Bewertungen 141

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var let at leje og afhente en stor kaffemaskine til 40 kopper. Jeg kunne let komme i telefonisk kontakt med firmaet. God vejledning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bestilte leveret i god tid så vi kunne få det stillet op i god tid. Materialet i orden uden fejl eller skader. Info vedr. softicemaskinen vedr. forlængerkabel var nyttig. Fungerede perfekt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valgte en fuld pakkeløsning med telt, borde, stole, service etc til mandens 50 års fødselsdag. Inklusiv heltstegt pattegris fra Hørning Slagteren, som for øvrigt var top lækker mad. Alt fungerede l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en totalløsning med telt, grill menu, service, opvask mv. Ringede til Lars flere gange omkring spørgsmål og ekstra tillægs bestillinger og fik hver gang en god service. Virkelig søde menne... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) været beskæftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, Århus, Grenå, Hobro og Odder.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var let at leje og afhente en stor…

Det var let at leje og afhente en stor kaffemaskine til 40 kopper.
Jeg kunne let komme i telefonisk kontakt med firmaet. God vejledning.

3. April 2026

Hej
Mange tak for din fine anmeldelse.

Lynhurtig, høj kvalitet

Lynhurtig, meget kompetent og præcis kommunikation og levering af det aftalte. Service, duge, borde og så videre er fin kvalitet

16. August 2025

Antwort von Alt til Festen.dk A/S

hej tusind tak for din fine anmeldelse.
det du skriver er det alttilfesten vil stå for hver gang.
tak for nu
bh.

Nem og god løsning

Altid god service.
Det er nemt at bestille, og levering + afhentning foregår fuldstændig upåklageligt - altid til tiden og uden besvær.

16. August 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Alt hvad du skriver er lige præcis det Alttilfesten.dk gerne vil huskes for - hver gang.

Perfekt og pålideligt

Nem bestilling, rimelige priser og pålidelig levering.

15. August 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

De 3 ting du nævner - er super vigtige for os, og en del af vores dna.

bh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi giver vores allerbedste anbefalinger…

Vi giver vores allerbedste anbefalinger ✨️ både den nemme bestilling, de super hurtige svar på mails undervejs, al service incl smukke kridhvide duge og levering/afhentning har bare været til et 12 tal 👌 stort udvalg og mega god kundeservice!

9. August 2025

Sikke en flot anmeldelse - 1000 TAK

Har vist aldrig fået et 12 tal i skolen.....så dejligt at få det her.

Mange tak for nu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice går aldrig af mode

God kundeservice går aldrig af mode. Hvis/når vi skal holde en fest igen vil vi helt klart leje borde, stole, service osv. her. Alt var 100% i orden. En fornøjelse at leje her

2. August 2025

Hej

1000 TAK for din anmeldelse.

Du har ret....kundeservice går aldrig af mode.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for god service

Tusind tak for god service.
Det var dejligt, at vi kunne aftale levering af telt i god tid og ligeledes havde god tid til oprydning og opvask inden afhentning.
Både telt, borde/stole og service var i god kvalitet og der var fine muligheder for at lave ændringer til ordren undervejs, da vi gerne ville have rettet i bestillingen. Kan varmt anbefales.

5. Juli 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk at i havde en god oplevelse med os - og endnu bedre at du anbefaler os til andre.

Altid professionel håndtering

Altid professionel håndtering, super service, god kommunikation. Vi har brugt dette firma til flere fester og kan varmt anbefale.

24. Juni 2025

1000 TAK for din fine anmeldelse

Den glæder mig og mit hold.

Rigtig god sommer

bh

Super softice

Det er virkelig en super god maskine og arla isen smagte rigtig godt!! Den kunne sagtens følge med til at lave is til et selskab på 50 børn og voksne.
Jeg hentede selv maskinen i Odder med en ven, de mener det når de siger, at den er tung 😊

21. Juni 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Ismaskinen er et hit hver gang - og ja du har ret i at den er tung :-)

Go sommer

Simpelthen så fin service

Simpelthen så fin service, hele vejen igennem. Man fornemmer både stor rutine men også at man ved henvendelser bliver set og hørt, og den bedste løsning fundet. God kvalitet i telt der uden problemer holdte til regn og rusk. Også dejligt at modtage både telt, service mm i god tid inden festen, så der var god tid til at blive klar til den store dag

1. Juni 2025

Hej Majken.

Mange tak for din anmeldelse.

Alt hvad du skriver er lige præcis det som alttilfesten.dk gerne vil stå for - hver gang.

Højt serviceniveau

Højt serviceniveau. Alle aftaler overholdt. Alt klappede. Kan anbefales.

31. Mai 2025

Hej Martin

1000 TAk for anmeldelsen

Kort & præcis anmeldelse som vi er meget tilfreds med.

Tak for denne gang.

Helt gennemført

Helt gennemført. Nemt at bestille, kommer som aftalt.
Afregning bagefter. Har brugt dem flere gange, kan bestemt anbefales

3. Mai 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

God dag

Softice maskine …

Vi lejede en softicemaskine med ismasse. Isen smagte virkelig godt. Lars fra Lystrup forklarede omhyggeligt alt vedr. Maskinen. God leveringstid og afhentning.
Kun positivt herfra

4. Mai 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse og feedback mht. brugsanvisning.

Godt at ismaskinen var en succes til jeres fest.

Alt var perfekt!

Alt forløb præcis som aftalt. God kommunikation gennem hele processen, samt mulighed for at lave ændringer kort tid inden levering. Teltet var i høj kvalitet og holdt os varme og tørre gennem en fest med konstant regn fra morgen til aften.

19. April 2025

Hej

Sikke en start på sæsonen med sådan en fin anmeldelse.

Mange tak for den & tak for nu.

Kan varmt anbefales

Har anvendt dette firma flere gange til forskellige arrangementer og jeg har kun positive ting at sige.
Har blandt andet lejet hvide duge og stofservietter.
Det hele var så flot hvidt.
Bedste anmeldelser herfra.

27. Dezember 2024

Hej

Mange tak for din fin anmeldelse.

Super tilfreds med at du har lejet hos os flere gange - og med et godt resultat :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bidrog til en fantastisk bryllupsfest

Lars og co. havde tænkt på alt til bryllupsfesten. Meget professionelle, så vi var trygge hele vejen. Super service, hurtig svartid på telefon og mail, effektiv hjælp til opsætning og nedtagning af telt, pæne og velholdte artikler! Kan varmt anbefales!

10. August 2024

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Meget tilfreds med alt hvad du skriver og især at i følte jer trygge hele vejen igennem - det er bla. det vi er her for.

Ingen problemer

Ingen problemer, alt i god stand!

21. September 2024

Tak for de 5 stjerner

Kort & præcis besvarelse - som fortæller alt om din oplevelse med alttilfesten.dk

Go dag

Meget fint

Alt ok - blev leveret og afhentet til tiden, og alle bestilte varer var der.

14. September 2024

Hej

Mange tak for de 5 stjerner.

Altid rart med sådan en anmeldelse

Alttilfesten.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr