Anne er simpelthen bare god! Jeg havde i meget lang tid været forelsket i Tivoli ojo kjolen. Da den så kom ned i en pris, jeg lige kunne være med på, blev den solgt, mens jeg lige ville sikre mig den... Mehr ansehen
Nemt at købe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD købt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pæne ud se... Mehr ansehen
Først og fremmest, FANTASTISKE strømpebukser, som sidder godt på selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har været en del mærker og brands igennem efterhånden 😅 Udover d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Dänemark
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Endnu en fantastisk kjole er landet i…
Endnu en fantastisk kjole er landet i mit klædeskab, jeg er glad. Pasformen er som sædvanlig lige som den passer mig og jeg er vild med udvalget af forskellige modeller, der er noget for alle - og så i glade farver og sjove mønstre
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering
Dejlige strømper
Fuld tilfreds
Helt tilfreds med både produktet, servicemeddelelser og forsendelse....handler helt sikkert igen hos Jer
Kjolerne passer fint til mig
Kjolerne passer fint til mig. Elsker at stoffet er meget farveri ig mønstret.
Super skønne strømpebukser
Har modtaget de lækreste strømpebukser fra Amamiko.
Hurtig og nem levering.
Bestiller gerne igen 😍👍
Stort udvalg og skuffer aldrig
Det bedste sted jeg køber mine strømpebukser. De har en perfekt pasform og hun har strømpebukser i mange farver og design. Reel med sine priser og jeg har mine vare kort tid efter bestillingen.
Jeg kan kun anbefale at købe hos Amamiko.dk
God kvalitet og super service
Anne har været så sød og sy en jule kjole til mig i str 36 selv om hun ikke normalt gør det. Kjolen er bare så fin og lækker at have på.
Kvaliteten og håndværket er bare i top!
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den…
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele kunne bruges af mænd 😊☺️ strømpebukser heder Dublin og leggings heder London
Kan anbefales
Kan anbefales, jeg har flere gange handles hos Amamiko.dk, og oplevelsen har levet op til forventningerne hver gang.
Lovely products and great customer service
This lovely shop has a great selection of different products, and the seller is very nice and responds to any queries with thoughtful care. I found here one item that was sold out everywhere else. The ordering process was quick and easy, the package was well made and reached me in about a week. The product itself is just what I wanted, so I couldn't be happier with my purchase. Thank you.
Spændende
Spændende, lidt anderledes udvalg. Personlig betjening.
Lynhurtig levering og varer som…
Lynhurtig levering og varer som forventet
Alt var helt i top..super fin vare og…
Alt var helt i top..super fin vare og hurtig levering…så 👍🏻👍🏻👍🏻
Altid gode hurtig betjening
Altid gode hurtig betjening. Super kvalitet af både kjole og strømpebukser. Strømpebukser har jeg i et væld af farver og de holder i årevis. Virkelig gode butik
Kommer helt sikkert igen
Der er mange farver at vælge imellem. Nemt at vælge størrelse. Stort udvalg
Alt ok 😊 køber gerne igen en anden gang
Endnu en fantastisk kjole
Har modtaget endnu en fantastisk kjole - Tror ikke jeg bliver træt af disse kjoler.
Altid skønt
Som altid skønt at modtage pakker fra Amamiko. Fedeste Hot Chocolate sko 🥰
Altid smukt indpakket og rigtig lækre…
Altid smukt indpakket og rigtig lækre varer
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering. Alt perfekt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.