Amamiko Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anne er simpelthen bare god! Jeg havde i meget lang tid været forelsket i Tivoli ojo kjolen. Da den så kom ned i en pris, jeg lige kunne være med på, blev den solgt, mens jeg lige ville sikre mig den... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at købe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD købt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pæne ud se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest, FANTASTISKE strømpebukser, som sidder godt på selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har været en del mærker og brands igennem efterhånden 😅 Udover d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
  2. auch in
  3. Damenmodengeschäft
  4. Fachgeschäft für Damenmode

Vom Unternehmen geschrieben

Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lækre kjoler

Det er altid en skøn oplevelse at få en pakke fra Amamiko. Kjolerne er fantastisk smukke og lækker kvalitet.
Jeg er meget tilfreds 😁

16. Oktober 2024

Hej Lene. Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Mvh. Anne

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fandt strømpebukserne i de farver

Jeg fandt strømpebukserne i de farver, som jeg havde ledt efter et stykke tid.
Da jeg hentede dem i går, har jeg endnu ikke prøvet dem, så jeg kender ikke noget til kvaliteten.

28. Oktober 2024

Antwort von Amamiko

Hej Susanne. Tak for anmeldelsen. Jeg håber at strømperne kvalitet levede op til dine forventninger. Mvh. Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en kjole og et par lækre…

Endnu en kjole og et par lækre strømpebukser er modtaget. Jeg har været lidt utålmodig, da det var preordre, som jeg ikke har prøvet før. Mindst talt har jeg heppet på symaskine og ikke mindst den dygtige kvinde bag den.
Resultatet er bare lækkert. God stofkvalitet. Gennemtænkt pasform. Flotte syninger.
Pamela Mann strømperne har en rigtig god pasform. Der kommer snart flere i kurven

4. Oktober 2024

Antwort von Amamiko

Hej Marlene. Tusind tak for anmeldelsen. Det lyder til at du synes at det var ventetiden værd :-) mvh. Anne

Kan virkelig anbefales

Jeg har købt den mest fantastiske kjole, som jeg selv synes jeg ser godt ud i.
Vil helt klart købe hos dig igen.
Det var også en hurtig levering

2. Oktober 2024

Antwort von Amamiko

Hej Lis. Tusind tak for de 5 stjerner, hvor er det dejligt at hører at du synes at kjolen er fantastisk. Mvh. Anne

Altid en god oplevelse

Jeg er så vild med udvalget af strømpebukser!
Jeg er stor - høj og bred - så jeg har svært ved at finde nogle, der passer. Her er alt, hvad hjertet begærer og kvaliteten er i top. De sidste par år har jeg kun købt strømpebukser her.

6. Oktober 2024

Antwort von Amamiko

Hej Anne Mette. Tusind tak for de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at hører at du er vild med udvalget af strømpebukser, jeg er altid på udkig efter det bedste markedet har at tilbyde :-) Mvh. Anne

Go anbefales

Mega lækker kjoler til os ser fylder lidt i land skabet ..
Har handle der i mange år og altid vært tilfred og mega hurtigt hjælp hvis man har brug for det og de holder faven og formen selv om de bliver vaske tid og smidt i tørretumbler kan kun anbefales

3. Oktober 2024

Hej Tanja. Tusind tak for anbefalingen og de 5 stjerner. Mvh. Anne

Smukke og farverige kjoler

Hos Amamiko får man smukke kjoler med god pasform. De er syet proffessionelt med indsnit og i lækker bomuldskvalitet.

20. September 2024

Hej Dorte. Tusind tak for de 5 stjerner :-) Mvh. Anne

ELSKER mine nye kjoler

ELSKER mine nye kjoler! SÅ flotte farver, fantastisk pasform og virkelig god kvalitet. Efter at have modtaget de første to, MÅTTE jeg bare lave en bestilling mere 👍🏻👍🏻👍🏻🤩

13. September 2024

Antwort von Amamiko

Hej Marianne. Hvor er jeg glad for at hører at du elsker kjolerne og tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh. Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så skønne og farverige strømpebukser…

Så skønne og farverige strømpebukser med den dejligste pasform. Hurtig og problemfri levering

5. September 2024

Antwort von Amamiko

Hej Karin. Dejligt at hører at du er glad for strømpebukserne og tusind tak for de 5 stjerner. Mvh. Anne

Altid gode produkter

God service
Virkelig blød cardigan i den flotteste grøn.
Kan kun anbefale amamiko til farveglade mennesker.

28. August 2024

Hej Tea. Tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh. Anne

Fantastisk webshop og produkter

Amamikos kjoler og leggins/strømpebukser er simpelthen fantastiske. De passer perfekt, er dejlige at have på og er flotte i farverne. Der er aldrig problemer ift. levering, og man modtager varerne superhurtigt.
Kan kun anbefale webshoppen til alle kvinder med kurver :-)

21. August 2024

Hej Lone. Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anbefaling :-) Mvh. Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, fantastisk tøj af god kvalitet og hurtig levering

Jeg har købt Annes kjoler i flere år nu, så har en del i skabet. Det er og bliver mit yndlings sted at finde kjoler som altid er af top kvalitet og fede print og designs. Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Anne fortjener hver og en!

18. August 2024

Antwort von Amamiko

åh hvor er du sød :-) nu kommer jeg til at sidde med et smil på læben resten af dagen :-D

Skønne kjoler

Skønne kjoler, hurtig levering.

25. August 2024

Hej Hanne. Tusind tak for den fine anmeldelse :-) mvh Anne

Kvalitetsstrømper hos Amamiko

Endnu en pakke med de lækreste strømpebukser fra Amamiko. Jeg vil som altid anbefale andre at gå ind på hendes hjemmeside og købe af hendes store udvalg af strømpebukser, skræddersyet kjoler og de mest fantastiske sko.

2. August 2024

Antwort von Amamiko

Hej Torben. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at have så trofaste kunder som dig :-) mvh Anne

+5☆.

Det var en oplevelse til +5☆.
Show room blev åbnet KUN for mig, og på det tidspunkt hvor jeg ønskede.
Super vejledning, ingen stress.
Kunne blive ved med rosende ord.
Tak for en fantastisk oplevelse ♡

17. Juli 2024

Antwort von Amamiko

Hej Merete. Tusind tak for den fine anmeldelse. Du er meget velkommen en anden gang :-) mvh Anne

Gode tilbud

Gode tilbud. Lækker kjole, lige som forventet. God pasform

19. Juli 2024

Hej Diana. Tusind tak for den fine anmeldelse :-) mvh Anne

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr