Erstatning til baby der er til at betale og hurtig afsendelse/levering. Dertil også god service og info. Jeg har ikke et ondt ord at sige😍
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god service, hurtig levering og gode priser, ville ønske vi kendte til siden med vores første barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Handler helt sikkert hos Ammenam, næste gang skabet med modermælksertatning skal fyldes op igen! Hurtig levering, bestilte fredag formiddag og kunne hente min pakke lørdag morgen. Gode priser, jeg har... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dänemark
- ammenam.dk@gmail.com
- www.ammenam.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid hurtig levering og gode priser.

Kan KUN anbefales
Køber alt mme herfra. Det er hurtig afsendt, billigere end i butikkerne, nemt at købe flere bøtter af gangen og lang holdbarhed. Kan kun anbefales!

Hurtig ekspedering og levering
Hurtig ekspedering og levering. 👍

Anbefaling
Anbefaling herfra. Gode priser og hurtig levering. 👍

Antwort von Ammenam
Vi er rigtig glade for at købe hos…
Vi er rigtig glade for at købe hos ammenam, og kan kun give gode anbefalinger herfra.

Hurtige og effektive
Skarpe priser og altid lynhurtige. Kan kun anbefale

KÆMPE anbefaling herfra.🤗
KÆMPE anbefaling herfra.🤗
Super god service og lyn hurtig levering!
Og på vores MME er der 30-50 kr, at spare pr pakke. Også er holdbarhed endda længere hos ammenam.🤩
Vi køber alt, vores MME hos Sandra. 🥳

Antwort von Ammenam
Bedste shop som handler mad og mme til bebs!👏🏼🩵
Super god service og hurtig levering. Bestilte i går, modtog i dag. Har bestilt her fra 3 gange nu og er aldrig blevet skuffet. 😍 Både måltidspakker og MME køber vi kun ved Ammenam.🩵

Antwort von Ammenam
Jeg bestilte modermælkserstatning hos…
Jeg bestilte modermælkserstatning hos Ammenam.
Næste dag var det allerede afsendt :-)
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Ammenam

Antwort von Ammenam
Vi køber alt vores MME her!
Vi køber alt vores modermælkserstatning fra Sandra her på ammenam! Det er meget billigere, og har lang holdbarhed! Det jeg har købt i slutningen af 2024 og starten af 2025 kan holde sig helt til slutningen af 2026!

Antwort von Ammenam
Altid hurtig levering og sød lille…
Altid hurtig levering og sød lille hilsen med i ens levering. :)
Billige priser på modermælkserstatning, babymad samt god holdbarhed.
Kan varmt anbefales at handle hos Sandra/ammenam.dk :)

Antwort von Ammenam
Hurtig levering når man står og skal…
Hurtig levering når man står og skal bruge tingene. Stor anbefaling herfra! :)

Billigt og nemt!!
Billigste på markedet og Hurtig levering. What's not to like?
Vil varmt anbefale at købe baby's mad her hos Sandra/Ammenam.

Antwort von Ammenam
Hurtig leveringstid, men sjældent konkurrencedygtige priser
Hurtig leveringstid og overskuelig hjemmeside, omend priserne ikke er helt konkurrencedygtige med andre hjemmesider

Antwort von Ammenam
Hurtig levering og sød besked
Jeg bestilte onsdag morgen, det kom torsdag. Det er fantastisk service. Bestiller gerne derfra igen.
Også en dejlig lille hilsen - det er virkelig en dejlig ting at få 🫶

Antwort von Ammenam
Hurtig levering og lav pris. Vi er meget tilfredse
Vi har købt vores modermælkserstatning og andre varer hos Ammenam helt fra starten. Varerne kommer hurtigt, de er i top, og prisen er virkelig lav, så vi er meget tilfredse. Vi har lagt rigtig mange bestillinger hos Ammenam, og vi har aldrig oplevet nogen problemer, kun at pakkerne kom hurtigt, så vi er meget glade og tilfredse :) Kh fra Mai og familien i Esbjerg

Hurtig levering, bedste pris
Hurtig levering, hvilket er super rart når man har mom-brain og ikke altid får bestilt mme i god tid. Det eneste sted vi benytter til køb af mme grundet super konkurrencedygtig pris, nu da min dreng er blevet lidt større vil vi også begynde at købe grød herfra. Det eneste jeg kunne godt ønske mig mere at I også begyndte at forhandle sutter så man kunne handle alt samlet hos jer, jeg kan se I har en fane, men der kommer bare ingen produkter desværre.

Billig og hurtig levering
Har flere gange bestilt hos ammenam.
Billig og utrolig hurtig levering.
5 kæmpe stjerner herfra

Antwort von Ammenam
God pris og hurtig levering
Ind til videre har jeg kun godt at sige om Ammenam. 2 gange har jeg bestilt modermælkserstatning og det bliver helt sikkert til flere. God pris og hurtig levering.

Antwort von Ammenam
Super pris og hurtig levering
Super pris og hurtig levering. Alt er som det skal være. Tak for det lille brev.

Antwort von Ammenam
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.