Jeg har gået jævnligt gennem et års tid hos Anettes Beauty & Care pga nakke-skulder-rygproblemer. Hos Anette finder jeg fysiurgisk massage i top, der rent faktisk har hjulpet mig - og stadig gør. De... Mehr ansehen
Dejlig massage af professionel behandler. Kommer helt sikkert igen 🙏🏻
Anettes Beauty & Care har de bedste og skønneste behandlinger! Anette er uddannet, meget kompetent, har en skøn personlighed, hvor man føler sig meget velkommen, og jeg kan kun anbefale hende. Der er... Mehr ansehen
Dejlig behandling hos Anette. Fik endnu en japansk lifting. Min 4. gang. Det er helt fantastisk. Mine kæbespændinger er minimeret og hovedpinen lettet 😍
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Virkelig sød og kompetent behandling…
Virkelig sød og kompetent behandling med virksomme effekter. Stor anbefaling.
Total selvforkælelse ☀️
Super behandling
Super behandling, hurtig og effektiv og meget venlig. Rigtig godt resultat.
Japansk lifting
Dejlig god massage
Dejlig god massage. Også er Anette super sød.
Jeg kan varmt anbefale…
Jeg kan varmt anbefale ansigtsbehandlinger hos Anette.
Det er altid en skøn oplevelse at komme i Anettes hænder. Der er en dejlig afslappet atmosfære, og jeg føler mig smuk og forkælet når jeg går derfra.
Fin behandling og god lokation.
Fin behandling og god lokation.
Jeg har været flere gange ved Anette og…
Jeg har været flere gange ved Anette og det lykkedes hende altid at gøre en forskel på nakke/skuldersmerter med hendes gode massage. Kan varmt anbefale Anette.
Rolig og meget rar atmosfære
Rolig og meget rar atmosfære.
Fantastisk massage, hvor der tages hånd om de ømme områder, uden man ligger oppe under loftet.
Kan så varmt anbefales 🙌🏽
God oplevelse
Hyggeligt atmosfære og virkelig god behandling
Anette er meget behagelig at komme hos…
Anette er meget behagelig at komme hos og hendes massage er magisk.
Altid fantastisk behandlinger
Altid fantastisk behandlinger, helt i top. Så jeg kommer regelmæssigt og har gjort det i nogle år.
Anette er utrolig dygtig
Anette er utrolig dygtig. Jeg har prøvet spa massage mange gange før, men dette er på et helt andet niveau. Hun er meget grundig og behandler de steder, som har brug for ekstra opmærksomhed.
Jeg kan i særlig grad anbefale hendes massage for gravide.
Mange tak Anette!
I was extremely satisfied
I was extremely satisfied. 😍
Anette seemed to have magical hands and felt exactly where to massage and help me get rid of the pain🥹
I can't wait to go again!🤩
Anette er behagelig og hyggelig…
Anette er behagelig og hyggelig stemning. Dejlig graviditetsmassage og jeg lå godt på puden/bænken selv om jeg har en meget stor mave efterhånden.
Lækker klinik. Dygtig massør
Lækker klinik. Annette er super dygtig og effektiv. Fik fysiurgisk massage og det var præcis så godt som jeg havde turde håbe.
Jeg tænker jeg kommer igen
Super afslappende
Super afslappende, og man får valuta for pengene. Kan anbefale!