Ik ben geweldig goed geholpen in mijn zaak tegen de gemeente 's-Hertogenbosch inzake een foutief opgelegde boete. Ik wil hier met name Ines Menalo noemen, omdat zij mij geweldig heeft bijgestaan in d... Mehr ansehen
Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkba... Mehr ansehen
Fijn dat er op deze wijze ondersteuning was, dat ontzorgde enorm, zeker omdat het lang duurt voordat zo'n zaak behandeld wordt. Er was steeds overzicht en verder werd er prettig en goed gecommunicee... Mehr ansehen
Onzien bekeuring gehad over " FEITCODE R559/VERKEERS VERBOD C12" fu.. de gemente ze bedenken allerlei trukjes om geld binmen te krijgen, ik gebruikte in verleden dagelijks de selfie straat on nea... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!
Amsterdam, Niederlande
- 020 241 7936
- support@appjection.nl
- www.appjection.nl
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hartstikke fijne begeleiding
Hartstikke fijne begeleiding. Werkt zeer prettig. Ik raadt het iedereen aan om gebruik van appjection te maken.
Onterechte parkeerboete
Mijn boete ingediend met bewijs stuk en hun handelen het goed voor je af, blij da ze bestaan.
Superfijn geholpen door Appjection
Superfijn geholpen door Appjection. Alle gedoe rondom bezwaar maken en in de gaten houden prima geregeld. Met alle bewijsstukken de boete kunnen weerleggen. Top geholpen!
Altijd goede service en resultaten!
Onterechte boete
Het was gemakkelijk om de informatie aan te leveren. Ik kreeg direct bericht bij nieuwe updates en verder werd alles voor me geregeld. En bovendien werd mijn boete teniet gedaan.
Ze hebben het voorbereiden van mijn…
Ze hebben het voorbereiden van mijn zaak top geregeld
Ik heb de gegevens aangeleverd waar ze om vroegen en ik ben naar de rechtbank geweest
Die heeft de zaak geseponeerd!!!
Het voortraject wat appjection heeft gedaan was top !!!
Geef geen machtiging af!
Als je een machtiging afgeeft aan dit bedrijf, kun je zelf helemaal niets meer (qua bezwaar en beroep) doen en word je afhankelijk van Appjection. Dit bedrijf is onbetrouwbaar en is telefonisch niet te bereiken. Als je in zee wilt gaan, probeer dan eerst telefonisch contact te krijgen tussen 9.00 en 12.30 uur. Ik heb dit zes keer geprobeerd, maar de verbinding wordt iedere keer na een paar keer overgaan verbroken. Dit bedrijf is een scam en heeft niet tot doel om mensen juridisch bij te staan met bezwaar of beroep aantekenen op een bekeuring. Hun verdienmodel is het opstrijken van proceskosten. Hun werkwijze: voor iedere bekeuring die er geupload wordt, maakt een ai robot een automatisch bezwaar aan. Dit geldt ook voor het beroep. Er worden geen enkele gronden meegegeven en er wordt ook geen juridisch advies gegeven. Als je zelf het idee hebt dat je goede gronden heb, schakel dan je rechtsbijstandsverzekering in of maak zelf bezwaar. Er zijn voldoende voorbeeldbrieven via internet te vinden.
Het bedrijf doet werkelijk niks
Het bedrijf doet werkelijk niks. Ook niet met de verklaring(en) van een of meer getuigen. Geen ontvangst bevestiging, maar een foutmelding op de website bij het versturen en indienen begon al slecht.
Uiteindelijk gaan zogenaamde juristen kijken naar je zaak en laten je stikken en vallen op de laatste dag.
Zaak verloren , die niet eens is aangevochten . Een echte jurist is veel effectiever dan deze poppenkast
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden, nul keer iemand gesproken. Gaat allemaal digitaal. Heb de indruk dat ze niks doen. Laten ondertussen je bezwaar termijn verlopen en op laatste dag . Kunnen ze niks voor je doen .
Zonde van de tijd, zitten wachten voor niks .
Geweldige service
Super efficiënt en klantvriendelijk proces. Bezwaar aantekenen was heel eenvoudig en er werd precies aangegeven wat ik moest aanleveren.
Boete was ten onrechten
Boete was ten onrechten. ze zijn er met minimale middelen een bezwaar procedure begonnen en gewonnen. Blij dat zij het doen voor mij zelf was het teveel werk!
Ze hebben de boete goed aan gevochten
Ze hebben de boete goed aan gevochten.
Het heeft wel even geduurt.
Maar uiteindelijk was het kwijtgescholden.
Appjecttion helpt met kennis en kunnde, waar jijzelf allang de moed opgegeven hebt!
Ik had onterecht een parkeerboete ontvangen op een onoverzichtelijke plek (naast de rechtbank nog wel). Het traject van bezwaar heeft ontzettend lang geduurd, maar door de aanhouder Appjection, uiteindelijk gewonnen. Bedankt, ik had nooit energie gehad dit door te zetten. Dat het recht mag zegenvieren.
Bedankt voor de moeite om mijn boete (…
Bedankt voor de moeite om mijn boete ( terecht) terug te vorderen.
Blij dat er instanties zoals jullie er zijn
Ondanks een ogenschijnlijk zwakke case…
Ondanks een ogenschijnlijk zwakke case heeft Appjection toch voor elkaar gekregen dat mijn boete is vernietigd.
Hartstikke bedankt!
Hartelijk dank voor alle moeite en tijd die jullie hebben ingestoken in de zaak en deze tot een positieve resultaat heeft geleidt voor mij. Ben blij dat er instanties zijn als jullie.
Boete binnenstad Groningen
Boete gehad voor de binnenstad Groningen ondanks Ontheffing.
Duidelijke communicatie en wordt goed op de hoogte gehouden.
Bezwaar ingediend en de boete is vernietigt!
Zeer aan te raden!
Teleurstellende ervaring – gebrek aan echte inspanning en coulance
In 2021 heeft Appjection mij geholpen een onterechte parkeerboete succesvol aan te vechten. Daar was ik toen tevreden over. In 2024 kreeg ik – op mijn kraambed – geld van de Belastingdienst terug dat eigenlijk naar Appjection moest. Zij gaven aan dat ik rustig kon afwachten, zij zouden het verder afhandelen.
In de tussentijd ben ik verhuisd en is mijn e-mailadres gewijzigd. Achteraf gezien had ik dat natuurlijk moeten doorgeven, maar eerlijk gezegd was ik drie jaar na dato totaal niet meer met die oude zaak bezig.
Appjection geeft aan dat ze al een jaar lang geprobeerd hebben contact met mij op te nemen. In de praktijk komt dat neer op een paar e-mails naar een adres dat niet meer bestaat, brieven naar mijn oude woonadres, en één gemiste oproep — waarna direct een incassobureau is ingeschakeld. Dat voelt niet als serieus moeite doen. Zeker niet als het incassobureau wél in één keer contact met mij kon leggen.
Het gevolg: ik moet nu ruim €150 betalen voor een zaak die ik ooit heb gewonnen. Appjection toont geen enkele bereidheid om mee te denken of enige vorm van coulance.
Wat goed begon, eindigde in frustratie en onnodige kosten. Ik zou Appjection daarom niet aanraden.
Super begeleiding bij elke te nemen…
Super begeleiding bij elke te nemen stap. Snelle en klantvriendelijke reacties op vragen.
Geweldige service
In hun programma wordt duidelijk gevraagd wat voor documenten ze nodig hebben zodat ze direct aan de slag kunnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van gebeurtenissen in het proces.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.