Mijn collega had in zijn parkeervergunning app per ongeluk mijn kenteken ingevuld met 1 letter te veel. En ja hoor, bekeuring. Op 11 september hebben we deze boete aangevochten via Appjection in de ve... Mehr ansehen
Snelle en eenvoudige intake vh bezwaar door Appjection, prima werkende App, waardoor je op ieder moment weet waar je zit in de procedure. Bovendien: goede uitkomst!
Vanaf dag één goede communicatie. Geen druk om stukken of bewijs aan te leveren maar nette communicatie. Ook bij wisseling van de wacht weet degene die het over neemt wat te doen. Uiteindelijk... Mehr ansehen
Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkba... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!
Amsterdam, Niederlande
- 020 241 7936
- support@appjection.nl
- www.appjection.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Appjection parkeerboete bezwaar
Vanaf het begin tot aan het eind ben ik netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bezwaar procedure.
Er wordt door Appjection duidelijk gecommuniceerd en geadviseerd.
onterechte parkeerboute opgelast
Ik heb net mogen vernemen dat mijn boete vernietigt wordt. Omdat deze onterecht was.
TOP.
Top gedaan
Top gedaan, na 3 jaar werd mijn bekeuring toch nog vernietigd
Aanrader!…
Deze toppers hebben voor mij diverse boetes aangevochten. Meestal ook met succes! Zeker een aanrader
Geweldige service en snelle kwijtschelding van mijn boetes!
Ik had twee parkeerboetes gekregen, ondanks dat ik mijn parkeerapp had geactiveerd. Door een administratieve vergissing stond het verkeerde kenteken ingesteld. Dankzij Appjection kan ik nu mijn geld besteden aan belangrijkere dingen in plaats van parkeerboetes🥳
Het indienen van mijn bezwaar was eenvoudig en binnen korte tijd kreeg ik het goede nieuws: beide boetes waren kwijtgescholden. De communicatie was helder en professioneel, en het hele proces verliep snel en soepel.
Ik ben enorm tevreden met de service van Appjection en raad het iedereen aan die onterecht een boete heeft ontvangen.
Bedankt, Appjection! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn geholpen en bekeuring is afgewezen…
Fijn geholpen en bekeuring is afgewezen !! Bedankt voor alle moeite…! Blij mee!!
Lelijke dienstverlening
Ze geven heel leuk aan een gratis je te helpen!
Maar als je dan geld terugkrijgt, en dus wint, innen ze niet een beetje, maar gelijk al het geld.
Vind ik een hele lelijke manier van mensen helpen.
Je kunt beter zelf bezwaar indienen en chatGPT vragen om het voor je op te stellen, en te versturen :)

Antwort von Appjection
het heeft lang geduurd maar Appjection…
het heeft lang geduurd maar Appjection heeft het uiteindelijk toch voor elkaar gespeeld dat de justitie de boete alsnog vernietigd.
Bedankt
Ze hebben gezorgd dat boete is komen te…
Ze hebben gezorgd dat boete is komen te vervallen.
Als je echt hulp nodig hebt!
Appjection heeft me al zo vaak geholpen met boetes, echt een topservice. Ze checken alles supergoed en zorgen ervoor dat je niet onterecht betaalt. Zonder hun had ik nooit geweten dat ik sommige boetes gewoon kon aanvechten. Ze maken het supermakkelijk en regelen alles voor je, echt een aanrader. Je staat gewoon sterker met hun aan je zijde, want ze weten precies hoe het zit. Ze doen er alles aan om je te helpen en dat waardeer ik echt. Als je ooit twijfelt over een boete, laat ze het checken – het is het echt waard!
Dikke 10
Dikke 10 , had de hoop zelf al opgegeven maar appjection heeft het door laten gaan met veel succes en de boete word terug betaald ik wil jullie vriendelijk bedanken voor jullie inzet en geduld en voor het aanvechten van de boete.
Ze hebben me heel erg geholpen
Ze hebben me heel erg geholpen. Meerdere boetes op dezelfde parkeer locatie gehad, allemaal zijn ze aangevochten en heeft Appjection mij erg bij geholpen.
Appjection heeft enorm haar best gedaan…
Appjection heeft enorm haar best gedaan om mij te helpen met ongerechtigheid als het gaat om de overheid.
Appjection waardeloos wat jullie doen zeker werken jullie samen met de gemeente!!!
Onzien bekeuring gehad over " FEITCODE R559/VERKEERS VERBOD C12" fu.. de gemente ze bedenken allerlei trukjes om geld binmen te krijgen, ik gebruikte in verleden dagelijks de selfie straat on near mijn werk te gaan (openbare weg dus) on een of andre manneer de gemeente heeft dat straat zo genaamd prive gemaakt voor omwonnende.
Voorige jaar Augustus, appjection ingeschakeld met hoop bewijz stuken om aan te vechten dat jets niet klopt volgens wetgeving .
Helaas uiteindelijk ik moest dat toch over te maken.
Gemeente, ik heb de bekeuring betaald tegen mijn zien in wat hout het in?
Als ik niet eens ben dat geld gaat omgezet worden near KK. dat heeft de de gemeente verdind alsjeblieft.
Success.

Antwort von Appjection
Appjection: een absolute aanrader!
Appjection heeft ons juridisch bijgestaan inzake een in onze ogen onterecht opgelegde parkeerboete. Uiteindelijk is de zaak voor de kantonrechter gekomen en hebben we de zaak gewonnen. Met name hun dossiervorming was ijzersterk. Ook heb ik alle medewerkers van Appjection als uiterst behulpzaam ervaren.
Appjection levert, zelfs als je het niet verwacht
Appjection heeft een fantastisch resultaat behaald in een korte tijd. Boete kwijtgescholden, terwijl ik relatief weinig informatie kon geven. Top!!
Super fijne hulp
Wat is dit fijn, handig, correct en snel. Complimenten.
Boete ingediend en ik word keurig op de hoogte gehouden.Daarnaast is mijn boete ingetrokken. Dat hebben jullie dan toch maar mooi voor elkaar gekregen.
Heel veel dank voor jullie hulp.
Doen geen moeite voor je
Krijg jaren later ineens een bericht…
Krijg jaren later ineens een bericht dat ik appjection moet betalen over iets waar ik nooit geld van heb gekregen? Heb t ook nooit aangevraagd.
Dit is sws een of andere interne scam, niet betalen en in hoger beroep gaan.

Antwort von Appjection
Wat een top service van Appjection
Wat een top service van Appjection. Had een bekeuring gehad in Amsterdam in een gedeelte waar ik niet had gestaan maar 1 straat verder. Alles netjes ingevuld voor ze en het bewijs dat ik wel had betaald en hun hebben alles verder geregeld. Vandaag een mailtje dat het bezwaar gegrond was verklaard en ik mijn geld terug gestort krijg van de gemeente Amsterdam.

Antwort von Appjection
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.