Mijn collega had in zijn parkeervergunning app per ongeluk mijn kenteken ingevuld met 1 letter te veel. En ja hoor, bekeuring. Op 11 september hebben we deze boete aangevochten via Appjection in de ve... Mehr ansehen
Snelle en eenvoudige intake vh bezwaar door Appjection, prima werkende App, waardoor je op ieder moment weet waar je zit in de procedure. Bovendien: goede uitkomst!
Vanaf dag één goede communicatie. Geen druk om stukken of bewijs aan te leveren maar nette communicatie. Ook bij wisseling van de wacht weet degene die het over neemt wat te doen. Uiteindelijk... Mehr ansehen
Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkba... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!
Amsterdam, Niederlande
- 020 241 7936
- support@appjection.nl
- www.appjection.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super tevreden snelle service
Super goed geholpen
Top en vlot geholpen, doordat ik een foutieve kenteken had ingevoerd een boete gekregen. Goed gezien door Appjection (slecht van mij) uitslag van bezwaar gewonnen. Bedankt!
Fijn
Fijn, ze pakken het gelijk op en gelukkig ook met een goed resultaat!
Goede duidelijke communicatie en…
Goede duidelijke communicatie en terugkoppelingen. in mijn geval ook een goede uitkomst, daar ben ik erg blij mee.
Boete vernietigd
Op mijn bezwaar i.v.m. een onterecht ontvangen verkeersboete heeft Appjection adequaat gereageerd en gehandeld. Ik ontving vanwege hun bemiddeling keurig antwoord met een vernietiging van de boete.
Heel fijn die extra hulp.
Goed geholpen
Goed geholpen met bezwaar tegen ongeldige parkeerboete.
Waardeloze dienstverlening
Waardeloze dienstverlening. De behandeling van mijn bezwaar was afgewezen. Want "uit ervaring zou het weinig kans hebben".
Ik ben hierop gewoon zelf in beroep gegaan en werd zonder meer in het gelijk gesteld. Appjection is waarschijnlijk van het kaliber 'grote passen, snel thuis' en waarschijnlijk geen zin in de behandeling van kleine zaakjes. Prima....maar dan moet je je dienstverlening ook niet proactief aanbieden. Ik heb er niet om gevraagd.
Slechte comminicatie, weinig/geen dossierkennis en leugenachtige behandeling.
Gemakkelijk in te dienen
Gemakkelijk in te dienen, snelle beslissing!
Dolblij.
Ik ben dolblij hoe jullie dit zo snel positief voor mij voor elkaar hebben gekregen.Ik beveel jullie aan alle kennissen en bekende aan.
Simpel en duidelijke communicatie
Hele eenvoudige manier om bezwaar in te dienen als je zoals ik met een app betaald hebt en er is daar iets misgegaan. Duidelijke website en duidelijke communicatie nadat je je bezwaar hebt ingediend.
Ze hebben mij erg goed geholpen!!
Zeer goeie bedrijf
Zeer goeie bedrijf. Blijf gedurende het proces met je in contact. Top service
top werk geleverd
had zelf al wat onderzoek gedaan de gemeente heeft ¨parkeertijden fysiek veranderd maar niet online, heb alle info doorgestuurd en appjection heeft top werk geleverd en me boete is kwijtgescholden. top werk van ze dank je wel.
Wat een geweldige ervaring met een goed…
Wat een geweldige ervaring met een goed resultaat. Ook een mooi initiatief waardoor ik als consument veel sterker sta dan als ik dit alleen doe. Ik kan iedereen aanbevelen om Appkection te gebruiken.
Claim proces is netjes verlopen
Claim proces is netjes verlopen. Website voor inbreng gegevens is duidelijk en verliep goed. De vereiste stappen zijn tijdig gedaan met een acccurate feedback van de status in het proces.
Snel en professioneel behandeling
Zeer vlotte en duidelijke afwikkeling
Vlotte en duidelijke afhandeling van mijn bezwaar tegen mijn parkeerboete
Tevreden over appjection
Ik ben erg tevreden over de diensten van appjection. Niet alleen omdat mijn boete vernietigd is maar vooral omdat het allemaal netjes op tijd is afgehandeld. Zonder al te veel moeite.
Had een onterechte boete gekregen in…
Had een onterechte boete gekregen in Alpen a/d Rijn .
Na alle bewijzen aangeleverd te hebben, zijn ze voor mij aan de slag gegaan.
Met succes het boete bedrag terug gestort op mijn rekening, dankzij deze appjection
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.