Jeg ringede til ares-gulvafslibning da en anden gulvmanden brændte os af, ares-gulvafslibning rykkede ud til os næste dag ! Super venlige folk ! Noah forstå alt hvad vi ville Vi fik afslibet g... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hold jer væk fra dette firma. De ødeligger dit gulv, sender aldrig en faktura = sort arbejde, og de snakker dig bare efter munden, når du klager. Har forsøgt at få penge retur eller fejlene på mit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft Ares Gulvafslibning til at slibe gulvene i min lejlighed, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt fra start til slut, og aftalerne blev overholdt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig super service. Mine gulve var så ødelagte og jeg fik anbefalet dette firma af en bekendt. Hold nu op. Super behagelig medarbejder der kom præcis sim aftalt. Meget professionel arbejde gjord... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Igennem 10 år har Ares gulvafslibning været med til at give danskerne flotte gulve. Skal dit gulv være det næste?
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
jeg vil helt klar anbefale dette firma…
jeg vil helt klar anbefale dette firma til alle super fint arbejde + den perfekte pris
Flotte gulve, god rådgivning og kommunikation :-)
Gulvene er virkeligt flotte efter en omfattende slibning og ludbehandling. Rigtig god og professionel rådgivning fulgte med. Kommunikationen var også helt i top. Derfor fem stjerner :-)
Gulvene er som nye
Gulvene er som nye - super fint arbejde.
God service
God service. Holder aftalerne. Pænt arbejde.
Gulvene er flotte og virker som et godt…
Gulvene er flotte og virker som et godt og solidt stykke håndværk og er bløde og behagelige at gå på - og så er de nemme at rengøre. Dem bliver jeg rigtig glade for.
Slibningn er grov og ujævn
Slibningn er grov og ujævn
Flere steder er der slebet fordybninger
Lakken er ujævn og med løbere
Tydeligt ikke 3xlak som aftalt
Henvendte mig til firmaet, som var ude at se på forholdene, som medgav mangelfuldt arbejde. Dog var deres undskyldning at gulvet ikke er massivt. Det passer dog ikke! De vil gerne slibe gulvet igen nogle steder, men her flere uger efter ikke haft tid. Prisen er dog lav så derfor én stjerne.
Den bedste pris jeg fik af alle og et…
Den bedste pris jeg fik af alle og et flot arbejde
jeg vil stærkt anbefalde dem !

Antwort von Ares Gulvafslibning
I love their work thx verry much 5…
I love their work thx verry much 5 stars 😄😄😄

Antwort von Ares Gulvafslibning
Meget fin og professionel udførelse og…
Meget fin og professionel udførelse og oplevelse. Kan varmt anbefales.

Jeg kan varmt anbefale…
Jeg kan varmt anbefale ares-gulvafslibning til andre alle aftaler blev overholdt, noget man alt for sjældent ser men Emil klaret alle opgaver med stil jeg er yderst tilfreds med arbejdet
Rigtige flinke fyre og seriøse !
Er så glad for mit gulv
Er så glad for mit gulv. Kan helt klart anbefale det!
mega godt service !
mega godt service !
tusind tak for hjælpen!
stærk anbefaling her fra !
KÆMPE anbefalinger af os
KÆMPE anbefalinger af os !
super behagelige folk
perfekt arbejde
Super tilfreds kan absolut anbefaledes
Super tilfreds kan absolut anbefaledes! 5/5 stjerner her fra! *****
Super Kvalitets Service
Super service.
Super service; han er altid klar til at hjælpe dig på vej til den bedste mulige løsning. Holder hvad han lover og efterlader dig et nyt Perfekt gulv i den bedste kvalitet.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.