Fantastisk god kundeservice:-) Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt &... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter flere mails om støvsugere fik jeg bestilt den nye Nilfisk Elite. Gode svar om alt fra vægt til lukkede støvsugerposer og så fik jeg lidt rabat også. Fik for lidt ekstra leveret til døren og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Online shop - et nemmere liv med astma og allergi
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Super venlig kunde service . Deres produkter virker bare. 😊

Fantastisk god kundeservice:-)
Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt & grundigt svar på alle mine spørgsmål -> både før og efter købet. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til deres webshop:-)))

Antwort von Astmaallergishoppen
Hvis man havde kunnet give 10 stjerner havde de også fået det. De har en fremragende god kundeservice. Så den største anbefaling får de fra mig.

Antwort von Astmaallergishoppen
Jeg skrev en negativ anmeldelse her på trustpilot, men jeg vil revidere den. Det var ikke fordi de ikke ville hjælpe mig i Asta og allergi shoppen. Der var bare tale om misforståelser i vores kommunikation. Beklager den hårde kritik.
vh. Mette Majlund

Antwort von Astmaallergishoppen
Det er en virkelig dejlig dyne. Let og luftig, men alligevel varm. Jeg bestilte efterfølgende et lagen, som jeg nåede at få med i pakken efter at have kontaktet kundeservice. Hurtig levering og god service.

Antwort von Astmaallergishoppen
Vi købte en støvsuger, som pludselig holdt op med at virke. Vildt god, hurtig og imødekommende service ift. reklamation. Og hurtig levering.
Varmeste anbefalinger.

Antwort von Astmaallergishoppen
Virkelig søde, respektfulde og ansvarlige medarbejdere. Jeg følte mig godt behandlet, og tryg. Jeg kommer meget gerne igen og handler, og anbefaler varmt at handler her ❤️ Virkelig god oplevelse.

Antwort von Astmaallergishoppen
Jeg synes produktet er rigtig godt

Antwort von Astmaallergishoppen
Mit første køb hos Jer ,sikke en oplevelse. Varen var fremme under et døgn. Har også rost GLS TAK

Antwort von Astmaallergishoppen
Produktinformationen var uklar og vildledende i forhold til dynens indhold (dun/fjer). Da jeg gjorde opmærksom på dette, blev problemstillingen afvist, og fokus blev i stedet flyttet over på, at fjer “ikke er en ulempe”, hvilket er irrelevant i forhold til oplysningspligt.
Dynen blev desuden leveret i en ødelagt taske (ikke forsendelsesemballage), hvilket heller ikke blev taget seriøst i dialogen.
Dialogen foregik direkte med virksomhedens ejer og bar præg af bortforklaringer frem for ansvar. Min henvendelse blev behandlet som fortrydelse frem for reklamation, og forslag om prisnedslag blev afvist.
Efterfølgende kan jeg dog konstatere, at samme dyne nu er sat ned i pris på hjemmesiden.
Jeg kan ikke anbefale virksomheden.

Antwort von Astmaallergishoppen
Jeg købte for nogle uger siden en luftrenser til min lejlighed, hvor jeg kunne lugte naboers cigaretrøg.
Jeg ringede ind og fik hjælp til at vælge den rette og svar på spørgsmål.
Må sige at luftrenseren allerede nu har hjulpet på mit problem.

Antwort von Astmaallergishoppen
Nøje udvalgte produkter, masser af relevant information og god kundeservice.

Antwort von Astmaallergishoppen
Nem bestilling og levering dagen efter, perfekt👌

Antwort von Astmaallergishoppen
Kom hurtigt og nemt at starte op larmer lidt

Antwort von Astmaallergishoppen
Jeg har købet en Helårsdyne Dun Samsø og pude igennem Astmaallergishoppen. Super lækker produkter og kan varmt anbefales.
Efter modtagelsen af min dyne sendt Astmaallergishoppen mig en mail omkring "vedligeholdes" af dynen, som vaskeanvisninger og gode råd. Super god service.

Antwort von Astmaallergishoppen
Leveringen af topmadrassen gik hurtigt. Først troede vi at den var for blød, men i brug viste den sig at være lige tilpas.

Antwort von Astmaallergishoppen
Meget hurtigt levering. Jeg blev rigtigt glad for min dyne og rullemadras. Sover rigtigt godt i det hele. Så det kan anbefales.
Rigtig fint kristina.👍
Hilsen Lindy.

Antwort von Astmaallergishoppen
Vi er rigtig glade for vores coway airmega. Har netop fået en rigtig god og nyttig mail fra astmaallergishoppen, som kommer med gode råd om hvordan du får mest ud af din luftrenser

Antwort von Astmaallergishoppen
Rigtig god hjælp fra kundeservice. Priser der er til at komme over:)
Bliver ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Astmaallergishoppen
Har købt et par Kärcher AF20 og det har gjort en væsentlig forskel for luftkvaliteten. Hurtig levering og god information.

Antwort von Astmaallergishoppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.