Jeg bestilte levering af 8 stk. laks maki og 8 stk. rainbow roll, men oplevelsen var desværre direkte usund. Ved modtagelse lugtede begge ruller meget kraftigt af fisk, hvilket tyder på, at råvarern... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super flot sushi restaurant og meget hyggeligt stemning. Lækker sushi, meget lækkert sushi og ikke kun sushi, alt var lækkert. Atami Næstved 🌹 vi kommer bestemt igen .
Vi bestille bord dage før i Næstved og blev taget godt imod. Tjeneren spurgte om vi havde bestilt via tablet før, hvilket vi kunne bekræfte. Der kom umiddelbart efter en ny tjener og spurgte hvad... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Atami er en moderne og stilfuld sushi restaurant, som pt ligger i 8 byer - og er i rivende udvikling. vi elsker det japanske køkken, og elsker at udføre vores kunst, som er sushi. Vi er ad libitum i alle restauranter, og i nogen serveres der også ala carte.
Kontaktinformationen
Dänemark
- www.atami.dk
Hat 65 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Super flot sushi restaurant og meget…
Atami Næstved 🌹 vi kommer bestemt igen .
Jeg bestilte levering af 8 stk
Jeg bestilte levering af 8 stk. laks maki og 8 stk. rainbow roll,
men oplevelsen var desværre direkte usund. Ved modtagelse lugtede begge ruller meget kraftigt af fisk, hvilket tyder på, at råvarerne var for gamle eller ikke opbevaret korrekt under transporten. Det er meget bekymrende at modtage rå fisk i den tilstand. Jeg turde ikke spise maden og måtte smide det hele ud. Jeg forventer en refundering, da man ikke kan sælge mad, der lugter fordærvet.
Holstebro
Af der tydeligvis ikke er nok pasonale til kunder vi har vænte 40min og vi venter stadig
Jeg var på atami hvor jeg efterfølgende…
Jeg var på atami hvor jeg efterfølgende har fået en form for mad forgiftning
Atami vejle kan ikke anbefales har fået madforgiftning 2 gange og kende mange som også har fået det
Super mad og betjening i Atami Næstved
Vi bestille bord dage før i Næstved og blev taget godt imod.
Tjeneren spurgte om vi havde bestilt via tablet før, hvilket vi kunne bekræfte. Der kom umiddelbart efter en ny tjener og spurgte hvad ville drikke til maden.
Både mad og drikke kom hurtigt og maden var utrolig dejlig og frisk.
Vi kommer helt klart tilbage.
Anni og Bo
Atami Kolding
Jeg har for over 1 måned siden bestilt Take Away sushi i Kolding afdelingen. Vi skulle have gæster om aftenen. 5 min efter jeg har bestilt aflyser gæsterne grundet sygdom, så jeg ringer straks til restauranten og annullerer min ordre.
Damen i telefonen (angiveligt chefen) sagde at jeg kunne få et tilgodebevis. Jeg sagde det var jeg ikke interesseret i, og jeg gerne ville have mine 800kr tilbage. Hun gik lidt modvilligt med til det, og sagde der kunne gå op til 8 dage før de var på min konto igen. Hvilket er helt fair. Jeg venter og da der er gået 13 dage og jeg stadig ikke har fået mine penge sender jeg en mail herom. Jeg får intet svar. Jeg sender en mail igen nogle dage efter - stadig ingen svar. Da der er gået 3 uger ringer jeg til restauranten igen og får dog fat på en meget venlig fyr i telefonen. Han spørger om det er mig der også har sendt mails (hvilket bekræfter de har modtaget dem, men bare intet har valgt at gøre noget ved). Han siger dog chefen ikke er der, men han vil ligge en seddel til hende omkring det. Han beklager meget, og kan godt se det ikke er i orden.
Der går flere dage, jeg hører intet. Jeg vælger så i dag at sende en ret sur mail (jeg synes jeg har været utrolig tålmodig gennem hele processen), hvor jeg selvfølgelig gør krav på at få de penge retur asap, og hvis det ikke sker, så må jeg gå videre med sagen.
Jeg får stadig ingen mail retur, men kan dog se her til aften at pludselig stod pengene på min konto igen!
Jeg synes det er en mega ærgerlig oplevelse, og vi har ellers altid støttet Atami i Kolding. Det kommer vi dog ikke til fremover.
Så pas på, hvis i skal have penge tilbage. Du skal virkelig være standhaftig for at kræve dem ind igen.
Så dejligt, at I er kommet til Sjælland 🥰
For cirka et år siden skrev jeg en anmeldelse herinde om, at jeg virkelig håbede I ville få en restaurant på Sjælland en dag. Så I kan tro jeg blev glad da jeg helt tilfældigt opdagede jeres nye restaurant i Næstved 😍 Fantastisk at det går så godt for jer, at I har kunnet åbne så mange restauranter. Det er også yderst velfortjent, for jeres mad er bare vanvittigt lækker, smagfuld og varieret med et kæmpe udvalg 👌
Vi har været på flere af jeres…
Vi har været på flere af jeres restauranter og været godt tilfreds dog bærer det tydelig præg af I mangler jeres energibombe Louise (leder) til at holder styr på tingene mht betjening, afrydning mv. så tilbage med Louise igen 🤞
Fik en saltforgiftning… men takkede…
Fik en saltforgiftning… men takkede pænt for at gøre opmærksom på det, for det havde åbenbart også været et problem dagen før 😳
Kommer ikke igen (Aarhus ø)
1/5 stjerner
1/5 stjerner
Jeg ringede til Atami i Vejle for at bestille bord til 5 personer, da vi skulle fejre min fødselsdag. En ung pige tog telefonen og sagde, at alt var i orden, og at bordet var booket.
Dagen efter – på selve min fødselsdag – møder vi op hos jer, og så viser det sig, at der slet ikke er booket noget bord til os. Ingen reservation. Ingenting.
Vi stod 5 mennesker klar til at fejre min fødselsdag, og hele planen faldt til jorden på grund af en fejl fra jeres side. Det er virkelig skuffende service og en ret dårlig oplevelse, især når man har planlagt noget særligt.
En fødselsdagsfejring, der bare gik tabt.
Min oplevelse at atami Næstved er
Min oplevelse at atami Næstved er, tjenerne rendte rundt som hovedløse høns, drikkevarer kom sent og med fejl, da der endelig var en tjener der tog imod bestilling. Maden var smagsløs og igen med fejl. Dressinger skulle bestille ekstra, chilimayo var der skind på og ingen smag. Støjniveauet var enormt, man kunne næsten ikke føre en samtale ved bordet. Ingen info om at når man bestilte drikkevarer var der gratis kaffe og is. Det er ikke et sted jeg vil anbefale at besøge.
Atami Næstved Ikke frisk sushi
Atami Næstved. Hentede sushi en onsdag aften. Tempura rejer og forårsruller var gode, men sushien var ikke frisk. Kedelig og intet knas. Ris var snaskede. Det var rigtig mange timer gammelt. Det dur ikke.
Buffetens mad var maget kold
Buffetens mad var maget kold. aldrig nyt mad. Kold indenfor. Hvis du kan lig sushi så kan jeg anbefale det til dig. men hvis ikke så vil jeg ikke anbefale det til dig
Har fået friturestegt men så bestiller…
Har fået friturestegt men så bestiller vi sushi og vi ventede på vores mad i en time. Da vi spurgte personalet, sagde de, at de ville tjekke. Femten minutter senere skete der ingenting, så vi gik selv ud i køkkenet. Svaret vi fik var, at de ikke havde modtaget . Synes personalet er lidt dårligt
Kære Atami Vejle
Kære Atami Vejle, er det normal forretningsgang, at i ikke vil svare på mails når man har en klage? Har sendt den samme klage 2 gange, men intet svar???
Men så kan i da få den her:
Hej Atami 🙂
Jeg vil starte med at sige, at jeg virkelig elsker jeres mad… både som take away og i restauranten. Altid det lækreste sushi i leverer…. lige bortset fra i går. Ved ikke om jeres køkken har haft lidt for travlt eller hvad der er sket, men det sushi vi fik fra jer i går var virkelig ringe 😔 og skal ikke sige om det var pga jeres sushi (blev dog skidt lige efter jeg havde spist), men har haft opkast og diarre 🤢
Sushi’en var helt porøs og var umulig at spise med pinde, rejerne og avokado faldt af bare man tænkte på at røre ved dem. Men værst af alt var tempurrejerne i hapiness og temura roll. De var helt bløde, ja nærmest undertilberedt. Virkelig dårlig smagsoplevelse. Derudover skulle man tænke sig til flødeosten 😔
Virkelig ærgeligt, at det der var tænkt som en hyggeaften med god mad, ikke helt endte sådan… og ikke mindst pengene.
Herning, ekstrem dårlig service
Var i Herning i aftes og spise.
Stod i 10 min inden der kom en og viste os bord, hvor vi skulle sidde.
Efter 10 min var jeg oppe i baren og spørge om man skulle bestille drikkevare der, der blev sagt at der ville komme en tjener ned og ville modtage bestilling. Der kom også en og vi bestilte 3 sodavand, måtte efter 10 min igen gå op og hører om de havde glemt os.
Der havde der stået 4 unge mennesker i baren og pjattede højlydt med hinanden.
De gik så i gang med at lave vores drikkevarer.
Dårlig service, tænker når det kun er drikkevarer de skal levere, burde der være tid til at rydde borde efterhånden som man har spist. Måtte sende det med robotten når den kom med mad.
Valentins day ødelagt af Atami Viborg
Vi sad i over 45 min og ventede på maden , dertil fik vi forkert bestilling , vi ventede også næsten en halv time på drikkevare når vi spurgte kunne de ikke finde vores bestilling , det var så kaotisk og uprofessionelt. Personalet var meget ubehøvlet og uforstående og da vi brokkede os fik vi bare bud på at tie stille.
Det hele virkede som total kaos.
Vi kommer ALDRIG igen og det burde i andre heller ikke.
Atami Silkeborg
Vi havde bestilt bord på Valentinsdag og glædede os til en hyggelig aften. Desværre blev oplevelsen ikke helt som forventet.
Da vi blev vist til vores bord, gik tjeneren igen, og et par minutter senere kom en ny tjener, tog i mod bestilling og fortalte, at vi skulle være opmærksomme på at forlade bordet efter 90 minutter fra booking tidspunkt. Det var ikke blevet oplyst ved booking, og det gjorde, at vi allerede fra start følte os pressede på tiden.
Retterne var desuden længe undervejs, så tiden gik ekstremt hurtigt, og vi endte med at skulle spise i hast i stedet for at nyde maden og stemningen. Det var slet ikke en hyggelig Valentinsdag-oplevelse.
Efterfølgende stod vi også i kø i 21 minutter for at betale, fordi flere borde skulle forlade restauranten på samme tid, hvilket skabte unødigt kaos.
Værst af alt fik jeg voldsomt ondt i maven omkring to timer efter vi kom hjem og måtte gå direkte i seng. Når man samtidig ser andre anmeldelser om muligt lavt serviceniveau og madforgiftning, har vi desværre ikke lyst til at komme igen.
Parkings BØDE
Hej
Go mad men man få parkering bøde til 950kr . Fordi man har tastet en bogstav forkert 🥱Hvorfor skal i leje jerse parkering plads som tilhører til jerse restaurant ud til nogen ?!??? Vi kommer tit der men nu er det slut.
Madforgiftning…
Jeg var ude og spise ved jer igår og nu ligger jeg med madforgiftning
Vil bestemt ikke anbefale dette sted, har været der 2 gange nu og første gang havde jeg det også lidt skidt efter, men det er meget værre denne gang, så find jer et andet sted og spise hvis i ikke vil ende med madforgiftning….
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.