ATbiler Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej! Jeg har netop købt en ny el bil i Give. Søren har orienteret særdeles godt igennem hele forløbet! Efterfølgende har Søren været meget hjælpsom med bilens instrumenter. Hermed min bedste anb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AT biler Odder: Min BZ4X kan ikke have et bedre servicecenter end hos jer. Personligt og professionel, servicekvalitet i top. I får mine bedste anbefalinger. Vh Peter Henriksen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plejer nu at være tilfreds med jeres service og jers imødekommenhed men denne gang var det ik tilstede Havde desværre ikke den bedste oplevelse hos Toyota Give. troede at jeg havde fået en t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har vi været kunde hos Toyota i Give i 41 år, og har aldrig haft en Toyota der ikke kunne starte. Vi har fået lavet service, men aldrig større reparationer. Nu har vi så lige købt vores første elbi... Mehr ansehen

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AT Biler A/S

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

162 Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

uprofessionelt

Lang historie kort.
Fik skadet min Toyota, som er købt ved ATbiler den krævede en omlakering af den ene side. Da jeg fik bilen igen var den ikke malet i samme farve, bule som ikke var udbedret, og malingen så ud som appelsinskræl. Efter lang diskussion og en fortælling om at den ikke kom til at ligne det oprindelige efter en skade, gik de med til at lave det om.
Fik bilen igen og nu var hele siden fyldt af hologrammer / lakeringen flimre i lys. Dette skulle også diskuteres. men de havde en ansat som engang havde lavet poleringer. Det gik jeg med til, fik bilen igen, men efter første solskinsstråle viste det sig at hele siden var det samme som før. har efterfølgende prøvet at kontakte dem via mail og tlf. uden held. Skiftede til Toyota i Give, og fortalte historien, de ville prøve at kontakte dem, hvilket er flere mdr. siden, har stadig intet hørt.
Har aldrig oplevet noget så uprofessionelt og personale som er så arrogante og ligeglade.
Atbiler i behøver ikke besvare.

1. September 2022

Toyota Rav4 plug-in hybrid

Toyota Rav4 plug-in hybrid
Super tilfredse fra vi skrev en mail om vi ønskede en prøvetur til køb af bilen,
vi følte os trygge hele vejen igennem
Super lækker vogn og rigtig god kundeservice.
Kundeservicen og garanti gjorde vi valgte Toyota frem for Ford som vi har kørt de sidste 10 år
AT biler Horsens 👍
Hilsen de glade Toyota ejere

9. August 2023

Antwort von ATbiler

Tak for det og på gensyn... ;-)

AT Biler, Give

Har netop hentet vores nye bil hos AT Biler i Give, og må sige det har været en yderst positiv oplevelse fra start til slut. Esben fortjener 5 store stjerner, og vil til hver en tid anbefale andre at handle der.

13. August 2023

Antwort von ATbiler

Tak for det, og på gensyn...

Ingen mail-svar...

Ja, hr. værkfører... Når man ikke gider at besvare mails fra kunderne, så kommer de nok heller ikke....

3. Juli 2023

Antwort von ATbiler

Hej CMM, vi har prøvet at kontakte dig uden held.. Du er velkommen til at kontakte os igen, så vi kan få svaret på din mail. Det er hvis måden at gribe det an på...
mvh
ATbiler

Min bedste anbefaling

Hver eneste gang jeg har været i kontakt med AT biler i Horsens, er jeg blevet mødt
af professionelle, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alle servicebesøg og reparationer er blevet udført perfekt og til tiden. Priserne er yderst rimelige, så ideen om at autoriserede værksteder er dyrere, holder ikke her. Min bedste anbefaling til AT biler i Horsens.

13. Juli 2023

Antwort von ATbiler

Tak for det og rigtig god sommer..

Glad kunde hos ATbiler

Jeg fik handlet min første bil hos ATbiler Horsens. Jeg fik fornøjelsen af Christoffer hvor jeg følte mig utrolig værdsat. Jeg har været nede forbi flere gange efter jeg fik bilen da jeg havde brug for hjælp og man bliver altid mødt med et smil. 3 Måneder efter blev min bil desværre påkørt, så jeg kontaktede Christoffer og Kim fra pladeværkstedet som lavede min bil rigtig fin igen.
Overall en rigtig god oplevelse hos ATbiler

Tak for det! :)

19. Dezember 2022

Selv tak... ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet bil med Christoffer helt…

Har handlet bil med Christoffer helt igennem en behagelig og god oplevelse .
Det gør jeg gerne igen næste gang .
Super service .
Hilsen Mette

25. Mai 2023

Antwort von ATbiler

Tusind tak og på gensyn... ;-)

AT biler i Horsens

Hej har købt min Toyota chr ved AT biler i Horsens . Jeg handlede med Christoffer meget sympatisk fik en rigtig god behandling er ikke sidste gang jeg handler der. Og bilen er vi mega glade for. Mvh Allan og Helle

17. März 2023

Antwort von ATbiler

Tusind tak og på gensyn.... ;-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har flere gange brugt AT biler til…

Jeg har flere gange brugt AT biler til forsikrings sager og denne gang faldt jeg over dem igen da det tæt på. Jeg havde dog samtidig en eftersyns lampe der lyste så jeg gik ind og spurgte hvad det ville koste, og fik afvide det var ikke dyrt og det kunne de sagtens lave mens den var på værksted.. Jeg får så en regning på knap 2400kr for OLIE og OLIE skift, det jo fuldstændigt vanvittigt, de havde skrevet på regningen at jeg havde fået 5 liter (min bil kan have 4 liter) dette spurgte jeg til torsdag og fik afvide jeg ville blive ringet op. Dette skete ikke, og da jeg kom derop stod der en dunk bag min bil med en skat olie i (min bil viser i displayet når den skal have service, så det ville jeg jo aldrig få brugt) det kostede knap 2400kr for olie og olie filter ved dem 😱 1020kr blot på olie..
Skal lige siges min bil fik skiftet olie og olie filter sidste år ved forhandleren dette kostede 600kr for samme olie, selvfølgelig minus det jeg fik i en dunk efter jeg havde spurgt hvorfor de tog for mere end min bil kunne rumme..

17. Februar 2023

Hej Anne.
Vi har prøvet at få kontakt til dig uden held.
Vil du kontakte os.
På forhånd tak
ATbiler

Helt igennem professionelt værksted

Efter jeg er flyttet til trekantsområdet, skule jeg vælge et nyt værksted og valget faldt på AT biler der har flere værksteder i området. Jeg valgte Horsens, da det var tættest på. Nu har jeg så haft min bil til sit første service 120000 km. samt udskiftning af en revnet forrude (forsikringssag).
Er yderst tilfreds med værkstedet, fik en spritny Toyota yaris Hybrid som lånebil, en dejlig oplevelse.
Allerede indenfor nogen timer, kom der en mail med en video fra mekanikeren, hvor han gennemgik hvad der skulle laves på bilen og hvad han anbefaldede. Man kan så skrive ddirekte til vækrstedet og de tager sig af det.
Derudover, så var service en hel del billigere en først antaget, hvilket var dejligt. Og jeg hentede en bil der var i tiptop stand, så jeg er yderst tilfreds med valg af værksted og ser frem til et godt samarbejde med dem.

1. Februar 2023

Antwort von ATbiler

Tak for din besked... vi glæder os til at kunne hjælpe i fremtiden... ;-) god dag...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god anbefaling til AT-biler i…

Mega god anbefaling til AT-biler i Horsens. Jeg har fået en ufattelig god service selvom jeg har været en kræsen og lidt besværlig kunde. Christoffer, som er sælger hos AT-biler i Horsens, lavede et super godt arbejde for at tilpasse mine krav og budget. Der var god kommunikation igennem hele processen og jeg blev sat ind i alle de ting jeg var usikker på. Mega god oplevelse og jeg anbefaler dem gerne til andre, som skal ud og købe bil ☺️

19. Jänner 2023

Antwort von ATbiler

Tusind tak for det... ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den varmeste anbefaling til AT-biler i…

Den varmeste anbefaling til AT-biler i Give. Jeg kommer normalt i Vejle, men havde ved et uheld fået bestilt en nøgle til Give (min fejl). Vi havde en dum, presset dag og brug for at få den bestilte nøgle kodet asap! Da jeg kommer derud springer de til og koder med det samme. Jeg har min syge datter, der er hjemme fra skole, med bagi. Hun får lov at komme med ud på værkstedet bagi i bilen. Mens jeg venter bliver jeg kontaktet af en sød sælger, der tager sig tid til at snakke. Da nøglen er kodet færdig, får jeg bil og datter tilbage. Ikke nok med at mekanikeren har kodet nøglen, han har også snakket med min datter og givet hende en drikkedunk og lidt bolsjer. Det var en dum dag og træls at skulle frem og tilbage til Give, men den imødekommenhed og varme service, gjorde det hele turen frem og tilbage værd!! Så tak til jer:)

12. Jänner 2023

Tak for besøget... ;-)

Service hos AT biler - tip top

Har lige hentet min leasede Toyota Yaris Cross efter service hos AT Biler Fredericia.
Dejligt sted at komme - service som foreskrevet - samt bilvask og shinet op indvendig. Det er sq da lækkert :)

30. November 2022

Antwort von ATbiler

Dejligt at høre.... nyd din nye bil... ;-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et helt igennem dårligt valg af…

Et helt igennem dårligt valg af værksted! Afleverede bil efter uheld, gjorde opmærksom på udfordringer med bremse systemet og muligt skade på bagbro/Aksel et eller andet. De vurderede at der var sket skade på hjulkapsel og bagkofanger - de siger de lige vil tjekke igennem og ringe tilbage. Da jeg ikke hører mere, rykker jeg for svar dagen efter - de vil ikke oplyse mig om yderligere undersøgelser eller fejl, og siger jeg skal afvente taksator! Taksator melder tilbage at skadecenteret har konstateret fejl på hjulkapsel samt kofanger! Jeg adspørger om de har taget dækket af og undersøgt nærmere, hvilket de fortsat ikke har, de har undersøgt udfordringer med bremsesystemet, hvilket bestemt ikke kan skyldes ulykken men en fejl på abs pumpen som ikke er en del af ulykken! Da jeg adspørger om dokumentation for fejlkoder og hvornår de er registreret, er de desværre kommet til at slette dem! Dækket bliver sendt til ekstern værksted og det kan konstateres at der er sket skade på enten bagbro/Aksel! Helt igennem useriøst firma og kan bestemt ikke anbefales at benytte dem som skadecenter - og nu skadecentret ikke fungere, hvem er så tosset nok til at handle bil der?

2. November 2022

Antwort von ATbiler

Kære Jesper Møller. Vi er som samarbejdspartner med forsikringsselskaberne henlagt til, at holde os til de regler de udstikker til os. Hvis du ikke har opnået det forventede fra forsikringsselskabet, så henviser vi til at tage fat i dem og tage dialogen. Hvis det er fordi du er ked af, at din bil er blev erklæret totalskadet, så er det stadig dit forsikringsselskab du skal tale med dette om.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg havde aftalt med dem AT jeg skulle…

jeg havde aftalt med dem AT jeg skulle komme op og kigge på en bil, og sagde til ham jeg kommer helt fra Rødekro, jeg fik afvise jeg kunne komme op og prøvekøre bilen, da jeg ankom var bilen solgt. lidt langt at køre for ingenting...... så pas på derude...

1. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået min nye toyota her i…

Har lige fået min nye toyota her i fredags og er mega glad for den lækker bil køre fantastisk og servicen de ansatte ved ATBiler Horsens er super søde og hjælpsomme vil helt klart anbefale dem.

7. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr