At Work A/S Bewertungen 365

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Mehr ansehen

1. Aus- & Weiterbildung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ubehagelig oplevelse og tab af…

Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge
Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mor til at tage uddannelsen.
Desværre blev forløbet en meget ubehagelig oplevelse. Undervisningen var præget af det, jeg oplevede som personlige angreb og en nedladende tone fra underviseren. Det påvirkede mig psykisk i en grad, så jeg blev syg og ikke kunne gennemføre uddannelsen.
Jeg har derfor betalt det fulde beløb uden at få den uddannelse, jeg havde håbet på. Det har været både økonomisk og menneskeligt hårdt.
Min oplevelse var, at der manglede professionalisme og et trygt læringsmiljø. Jeg vil anbefale, at man grundigt undersøger skolen og taler med tidligere elever, før man tilmelder sig. UPDATE efter svar : I angriber min troværdighed i stedet for at forholde jer til indholdet hvilket ikke er sobert. Jeg står ved min anmeldelse, da den beskriver min personlige oplevelse af forløbet hos At Work A/S i Aarhus.
Det er korrekt, at jeg har skrevet flere anmeldelser af forskellige forløb i mit liv. Det ændrer dog ikke på, at min oplevelse hos jer var præget af det, jeg oplevede som en nedladende og grænseoverskridende tone i undervisningen, hvilket påvirkede mig så meget, at jeg blev syg og måtte stoppe.
Jeg har betalt 54.000 kr. for en uddannelse, jeg ikke kunne gennemføre på grund af forholdene på holdet. Det er fortsat min oplevelse, og derfor har jeg valgt at dele den.
Hvis I mener, at noget i min anmeldelse er faktuelt forkert, er I velkomne til at præcisere det konkret.

26. Februar 2026

Kære Line,
Din anmeldelse her er meget langt fra sandheden.
Jeg kan se, at du indenfor det seneste døgn har lavet 3 anmeldelser på Trustpilot, hvor du beskylder forskellige virksomheder for at gøre dig syg.

Vi ønsker dig god bedring.

Camilla & At Work teamet

1 stjerne fortjenes ingengang

1 stjerne fortjenes ingengang. Jeg tog først min kost vejleder udd med specialer, fint og tilfreds. Derefter ville jeg tage massør, melder mig på - desværre lig op til hold start, sker der det min datter bliver konstateret syg og kræver længerevarende behandling og operationer og jeg må melde fra. Får dog tilbudt enkle tider til omskift - men da dette er urealistisk i forhold til man ikke kender datoen på hvornår hun er rask - bliver jeg bedt om at betale ved kasse 1 25,661,40 kr uden at have fået et eneste ud af det.. det er tyveri ved højlys dag, de sender inkasso på dig, videre i fogedretten, og hvis det ik hjælper så forsætter de. Det fuldstændig absurd og sygt i hovedet at man er så stor en penge maskine at man byder andre dette. Det værste er dog at det ikke er et enkelt tilfælde . Om du så lå død skulle hende der står for det, nok skaffe sine penge ind.

Redit svar retur.
Jeg synes det er at være syg i hovedet, at pålægge mennesker der står med sorg, sygdom og andet, en regning på vanvittige beløb, som i dag er på tæt på 40.000kr for noget de ikke har fået en skid ud af + noget de ikke selv er herrer over, taget i betragtning jeg lige havde smidt et relativt stort beløb afsted til første udd. Og så blev min datter syg, hvilket hun forsat er den dag i dag og har modtaget inden mindre end 14 operationer siden…

Men der er vi heldigvis så forskellige. Jeg kan gå i seng med god samvittighed.
Også selvom jeg ikke har betalt. Og jeg kommer heller ikke til det. Jeg betaler ganske enkelt ikke for noget jeg ikke har fået. Og går gerne i retten igen, og går gerne offentligt ud, for jeg ved det mange og ligne sager.

Dette er ikke korrekt. Jeg fik 2 valg muligheder inde for jeres “tilbud “ hvor mit barn forsat ikke var rask. Et var at jeg skulle på Standby på et af jeres afbuds hold, og skulle springe på når et var ledigt - 2 var at sku starte inde for det næste hold starts. Jeg har lange korrespondancer omkring dette. Hvor jeg tydeligt os forklare at jeg umuligt kan, tilgå nogle af jeres “tilbud” når jeg ikke kan se ud i fremtiden om hvornår der igen er ro på! Og derfor hvis muligt først kunne når min datter var rask. Men måske dette skulle forlægges for offentligheden. Det nemt at sidde bag sit skrivebord og påstå man har ydet ordentlig dialog og servicehed.

14. Juni 2025

Antwort von At Work A/S

Hold da op! Jeg synes godt nok det er vildt, at skulle kaldes syg i hovedet.

Vi har gjort rigtig meget for at hjælpe dig bedst muligt, lige siden du tilmeldte dig tilbage i 2018. Vi har haft en fin dialog, vi har tilbudt dig pladser på nye hold - og du har endda selv skrevet, at du var glad for, at vi kunne finde en løsning.

Uddannelse på højt niveau

Skolen leverer kvalitetsuddannelser som er gennemarbejdede og med relevant teori. De er altid søde til at hjælpe. Jeg har nærmest en opfattelse af at Camilla bare sidder bag skærmen og holder øje med min fremgang, på trods af jeg arbejder online.
Jeg kan varmt anbefale AT Work.

8. Mai 2025

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse, Lotte 😃 Og tillykke med et velgennemført forløb! Det er jo en fornøjelse at følge så engagerede studerende som dig 🤗 Mange hilsner, Camilla & Co.

Hvor skal jeg starte?

Hvor skal jeg starte?

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at skrive en anmeldelse, som de virkelig fortjener.

Jeg er i dag uddannet personlig træner og kostvejleder et andet sted. Men i 2023 startede jeg på uddannelsen som fysisk træner med speciale i outdoor træning hos At Work Skolen. Og jeg må bare sige: læringsmetoden var ekstremt dårlig.

For det første er der mange nye ord og begreber, man skal lære – hvilket er helt forståeligt, da anatomi og fysiologi er på latin. Men At Work Skolen er elendige til at lære dig det. Der bliver ikke brugt tid på at forklare begreberne. I stedet får man bare udleveret en lille ordbog og forventes at have memoreret det hele på egen hånd.

Man ser ikke underviseren – man hører hende kun! Det er virkelig uprofessionelt. Der bliver ikke brugt tid på at forklare hvordan og hvorfor. Ingen konkrete eksempler bliver brugt. Når anatomi gennemgås, vises der ekstremt dårlige og utydelige billeder af musklernes placering, udspring og hæfte. Og når man skal lære om bevægelser som fleksion, ekstension og abduktion, vises der billeder i stedet for videoer. Ja, du hørte rigtigt – billeder til at forklare en aktiv bevægelse! Det er fuldstændig grotesk og uprofessionelt.

Der er absolut ingen fokus på at vise øvelser korrekt med videoer. Det hele vises i statiske tegninger. Og jeg kunne blive ved med at nævne, hvor uprofessionel denne uddannelse er.

Jeg valgte at stoppe før min sidste eksamen, fordi det hele ganske enkelt ikke gav mening. 11.000 kr. gik tabt – en beslutning jeg fortryder og må leve med.

29. März 2025

Kære Aram,

Jeg er ked af, at du har haft et behov for at skrive en anmeldelse som denne, og ærligt talt også noget frustreret.

Du og jeg har skrevet sammen mange mange gange, da du var i gang med uddannelsen, du talte også i telefon med både Maria og Sanne på kontoret flere gange – og fik altid hurtigt svar, når der var noget du var i tvivl om.

På intet tidspunkt nævnte du noget som helst om, at du var utilfreds med undervisningen, formen, eller lignende.

Vi forsøgte at hjælpe dig så godt vi kunne, og gav dig f.eks. ekstra studietid uden beregning.

Det var naturligvis beklageligt, at du ikke bestod din skriftlige eksamensopgave. Censor gav dig grundig feedback, i flere omgange, og du fik tilbud om at gå til reeksamen. Vi er kede af, at du ikke valgte at tage imod den mulighed.

Hvad der pludselig har givet dig anledning til at komme med et ”udbrud” som dette kan jeg kun gisne om. Det stemmer ikke overens med den – trods alt – konstruktive dialog vi havde hele vejen igennem din uddannelse.

Camilla Hilbrands

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt tilrettelagt materiale

Godt tilrettelagt materiale. Dette omfattende uddannelses forløb er godt tilrettelagt med behagelig oplæser og man kommer vidt omkring alle de mulige emner som kan relatere til kost, motion, ernæring, coaching og meget mere.

26. März 2025

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for de fine ord Helle 😃 Og hjerteligt tillykke med uddannelsen! Mange hilsner, Camilla og Co.

speciale i Wellbeing og motivation

Jeg skulle finde en anderledes måde og tabe mig 50 kg. Den undervisning jeg har modtaget online det skulle afprøves med det samme og jeg er godt igang med at tabe mig. Jeg kunne blive ved og jeg har så meget at fortælle. Herfra vil jeg sige tusind tak og sender de varmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Maria Frederiksen

15. August 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for anmeldelsen Maria 😃 Og hjerteligt tillykke med et velgennemført forløb. Din passion og dit engagement er både imponerende og inspirerende!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig “uddannelse” - spild af penge!!

Jeg har gennemført “uddannelsen” til fysisktræner med speciale i løbetræning. Min oplevelse er, at udbyttet af kurset på ingen måde lever op til prisen på næsten 10.000 kr. Til løbetræner del vil man få samme udbytte ved blot at købe Gyldendals løbebog, som oven i købet er helt tilbage fra 2004, som kan købes for intet mindre end 129 kr. “Undervisningen” er blot en genfortælling af denne meget gamle bog, så spar dine penge og lad være at bruge 10.000 kr hos At Work. Deres materiale er præget af udløbne/forældet links som ikke virker, dårlig eller helt ingen respons på mail-henvendelser. Sjældent har jeg fortrudt et køb så meget - spild af penge!

16. Juni 2024

Hej Sofie-Marie,

Jeg er ked af, at du ikke føler du har fået udbytte af forløbet.

Hvad angår bogen, er det fortsat vores løbeeksperters bedste bud på litteratur - og derfor holder vi fast i den på specialet. Hele Basis Teori delen af uddannelsen (70% af undervisningen) er baseret på andet materiale, og er svarende til teori på Personlig Træner uddannelser.

Jeg beklager, hvis du er stødt på links som ikke virker. Jeg ville ønske, du havde gjort os opmærksom på dette, så vi kunne hjælpe med nye :-)

Hvad angår mails, så er vores eksamens mail sat op til at sende at autosvar, så det burde du have modtaget.

Din opgave var desværre endt i vores spam-boks, og så snart vi blev klar over dette skrev vi til dig, og sendte opgaven til censor.

Vi svarer på alle mails sendt til info@atwork.dk indenfor 24 timer på hverdage, og i praksis også i weekenden. Hvis du har sendt andet til os, og ikke har modtaget svar, så er det fordi der er gået noget galt.

Jeg fornemmer din frustration, og det er jeg virkelig ked af. Det er svært for os at forsøge at hjælpe situationen til et mere positivt udbytte, hvis vi ikke bliver gjort opmærksom på problemer.

Vi ønsker dig, trods alt, god arbejdslyst som Løbetræner, og hvis du på nogen måde ønsker faglig sparring eller har spørgsmål til træning, så kontakt os endelig.

Mange hilsner
Camilla fra At Work

Omstillingsparate og medgørlige medarbejdere

Da mit job nogle gange kræver omstillingsparathed, har jeg været tilmeldt et kursus hos AtWork, som flere gange er blevet rykket, da jeg skulle udsendes og havde andre, vigtige opgaver med jobbet. Her har AtWork vist et kæmpe overskud og en medgørlighed, som man sjældent møder ved lignende firmaer. Ud over det er AtWorks uddannelser og kurser så veltilrettelagt, at man kommer ud på den anden side, med en rigtig god mavefornemmelse. Jeg vil anbefale AtWork 100% til alle jeg kender.

3. Juni 2024

Tusinde tak for anbefalingen 🤗

Professionelt

Professionelt
God struktur og sammensætning af teori og praksis

23. April 2024

Antwort von At Work A/S

Tak for den fine anmeldelse 😃 Og tillykke med velgennemført forløb!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AtWork - Gode kurser, rare mennesker.

AtWork har været super søde undervejs i mine kurser, og givet mig en fantastisk god samlet pris.
Kan klart anbefales.

13. Mai 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse Jesper 😃 Det er dejligt at høre! Mange hilsner, Camilla & Co.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt online forløb

Godt online forløb, hvor jeg kunne læse hvornår jeg ville,og jeg havde god tid til det . Jeg kunne dog godt have brugt lidt feedback undervejs, fra undervisere eller andre kursister.

6. Mai 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for anmeldelsen Betina, og hjerteligt tillykke med uddannelsen 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gør noget godt for dig selv!

Jeg kan uden tvivl klart anbefale atworks kursus til positiv psykologi vejleder. Super professionel opbygning af kurset, personlig udvikling undervejs og rigtig spændende øvelser! Jeg har taget et stort skridt i min personlige rejse og den fortsætter med udgangspunkt i den positive psykologi.
Tusind tak!

2. Mai 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse 😃 Og hjerteligt tillykke med et velgennemført forløb!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale At Work A/S.

Jeg kan kun anbefale At Work A/S.
Jeg har læst til instruktør i mindfulness for børn og unge. Det er en uddannelse jeg længe har ville have ,da det giver så meget til til børn/unge.
Jeg bruger det i hverdagen på den skole jeg arbejder.
Og når man så kan tage den i sit eget tempo online, er det fantastisk.
Jeg er klar på et nyt kursus og kan kun anbefale det .
max stjerner herfra.

27. April 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den flotte anmeldelse 😃 Og hjerteligt tillykke med et velgennemført forløb. Dit engagement er inspirerende 🤗

Tak for god uddannelse

Tak for god uddannelse.
Jeg har læst fysisk træner online. Jeg syntes det har været rigtig godt og forståelige materiale, hvor man kommer godt rundt om de mange emner. Hvis man har et spørgsmål til Atwork, er de altid hurtige til at svare.
Tak for en god uddannelse

15. März 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse Marianne 😃 Og hjerteligt tillykke med uddannelsen til Fysisk Træner 👏 Mange hilsner, Camilla & Co.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt og dybdegående…

Super godt og dybdegående undervisningsmateriale 😊 online undervisning er fleksibelt, og du kan læse når det passer ind i din hverdag. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. März 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Liana, det er dejligt at høre 😃 Og hjerteligt tillykke med din uddannelse! Mange hilsner, Camilla & Co.

Frihed - Grundighed

Stor frihed til at studere når der er tid - fantastisk mulighed for at genhøre sessions, tage quizzer igen og igen.
God stemme der fortæller og fint materiale.

17. Februar 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Og hjerteligt tillykke med uddannelsen 😃 Mange hilsner, Camilla & Co.

God online undervisning

Nemt tilgængeligt læsestof og gode læringsfiler, en dejlig måde at læse på, så man kan læse, når man har bedst tid. Hurtigt svar og afklaring ved eventuelle spørgsmål. Grundigt udarbejdet materiale med mange links og andet.

24. Februar 2024

Antwort von At Work A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse Gitte! Og hjerteligt tillykke med uddannelsen 😃 Mange hilsner, Camilla & Co.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr