Audika Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en prøvemåned med Oticon Zeal apparaterne, har jeg nu valgt at handle hos Audika. Carolina hos Audika I Vibycentret har ydet en fantastisk service. Hun har været lyttende, venlig og sød ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik den fineste behandling af dygtige medarbejdere, i et trygt rum, hvor jeg følte mig modtaget og set. Jeg havde booket tiden med henblik på spørgsmål og svar omkring min tinitus. Topfin servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Audika Kolding God og meget venlig information pr. telefon ved en mandlig medarbejder, men efterfølgende konsultation virkede som at komme ind til en praktikant på hendes første dag. Fandt heldigvis... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great and welcoming reception. Was met with a nice cup of coffee and chocolate, and whilst browsing some magazines, an elderly gentleman came in off the street complaining about his ears hurting and w... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hörgeräteakustiker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få indsigt i en verden, hvor hørelse er i fokus. Hørelsen er en af menneskets vigtigste sanser - den forbinder os til andre. Vi er den overbevisning, at alle fortjener et liv med god og sund hørelse. Derfor har vi specialiseret os indenfor audiologi, s...

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent medarbejder i Taastrup.

Meget kompetent medarbejder i Taastrup.
Venlig og smilende og fortalte om undersøgelsen og resultat.

Kan absolut anbefale Taastrup

12. Juli 2024

Antwort von Audika

Tak for din flotte anmeldelse af vores klinik i Taastrup. Den sætter vi meget pris på.

De bedste hilsener, og god sommer

Kompetent medarbejder

Kompetent medarbejder informerede mig om høretab og forestod en høreprøve - alt på en meget kompetent og troværdig måde.

3. Juli 2024

Antwort von Audika

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

De bedste hilsener

Har brugt høreapparater de sidste 4 år

Har brugt høreapparater de sidste 4 år, de første fik jeg fra sygehuset, dem kunne jeg ikke bruge og de havde ikke forståelsen for hvad jeg havde brug for, så valgte jeg at tage en tur til Audika i Viborg, de havde virkelig forståelse for hvad jeg havde brug for, og der er altid go service og de har tid til en når man kommer, kan varmt anbefale Audika i Viborg

3. Juli 2024

Hej Kim

Tak for din anmeldelse, som beskriver en virkelighed vi ofte hører om i vores klinikker. Vi er glade for at du kom forbi os, og har fået den løsning der passede til dig.

De bedste hilsener

Århus - tak

I det øjeblik, jeg trådte ind i venteværelset, blev jeg mødt med venlighed.
Undersøgelsen blev foretaget af en yderst kompetent og seriøs herre. Psykologisk sans, ja! Og meget omhyggelig. Jeg oplevede, at der var god tid til mig.
Jeg kan kun anbefale jer til mine omgivelser.
Mette.

25. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Audika kan være fremragende... men også det modsatte

Min oplevelse af Audika er på et personligt plan meget positiv. Især var den konsulent, som besøgte min 91-årige svigermor i hendes plejebolig, meget tålmodig med test og hjælp til at vælge de høreapparater, hun ville få størst gavn af, og ikke bare de dyreste. Resultatet blev, at hun nu hører stort set normalt og har meget få problemer med at bruge sine høreapparater.

Det eneste negative var oplevelsen af Audikas butik, som vi besøgte for at få en lægeattest. Her overværede jeg, selv med den smule viden jeg havde fået om høreapparater gennem processen med min svigermor, at flere kunder blev mere vild- end vejledt af et personale, som helt klart var utilstrækkeligt uddannet.

Så som altid kommer det an på, hvem man kommer i hænderne på. Min svigermor var heldig.

17. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldt hus af stjerner til et objektivt…

Fuldt hus af stjerner til et objektivt firma, der IKKE forsøger at prakke dig noget på, som du ikke har behov for. Har nu været der 3 år i træk, hvor de holder øje med min hørelse - GOD SERVICE.

18. April 2024

Antwort von Audika

Kære Jan, tak for de venlige ord - vi er glade for at du føler dig godt behandlet hos os - og du har ret, vi har ingen interesse i at sælge høreapparater, med mindre der er et reelt behov. Vi ses! God dag til dig fra Audika

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en behagelig velkomst i…

Jeg fik en behagelig velkomst i receptionen, min høretest var bedre end forventet, og jeg fik et positivt resultat. Godt personale og glad personale

17. April 2024

Antwort von Audika

Kære Navaratnam! Tak for din venlige anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. De bedste hilsener fra Audika

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst kompetent og behagelig…

Yderst kompetent og behagelig modtagelse og oplevelse. Meget professionel og tryg atmosfære. En rigtig god oplevelse selvom, man får af vide, man ikke hører så godt mere. Kan kun anbefale Audika.

16. April 2024

Antwort von Audika

Kære Hanne, tak for den venlige anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os! De bedste hilsener til dig fra Audika

Tak Audika Viborg

Tak Audika Viborg
Fik prøvet 3 apparater i 3 prisklasser. En rigtig god og tålmodig betjening her i Viborg, og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat. Tusind tak til specialisten Klara!
mvh
Søren

11. April 2024

Antwort von Audika

Kære Søren! Mange tak for din venlige anmeldelse - vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og resultat! God dag til dig fra Audika

venlig modtagelse

venlig modtagelse. professionel behandling

13. März 2024

Antwort von Audika

Kære Poul! Tak for den venlige anmeldelse, vi er glade for at høre, at du har følt dig godt og professionelt behandlet! Rigtig god dag til dig fra Audika

God ssmtale

Rigtig god samtale om mit problem

8. März 2024

Antwort von Audika

Kære Freddy! Tak for den venlige anmeldelse - vi er glade for, at du er tilfreds! De bedste hilsener fra Audika

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venlig og fagligt vidende

Meget venlig og fagligt vidende . God til at orientere om undersøgelse-hvad der skulle gøres og resultat af prøven😀👏

13. Februar 2024

Antwort von Audika

Kære Ingrid! Tak for de venlige ord - vi er glade for at høre, at du har følt dig godt og kompetent serviceret hos os! Rigtig god dag til dig fra Audika

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En personlig og professionel oplevelse

En personlig og meget professionel oplevelse, hvor det ikke drejede sig om, at sælge høreapparater, men at jeg som kunde, fik det rigtige høreapparat, og den bedste rådgivning. Tak for jeres måde at være på.😉😊👍🏻

7. Februar 2024

Antwort von Audika

Kære Lars! Tak for den venlige anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har fået det bedste høreapparat for netop dig - og at du kunne lide rådgivningen. Lad os endelig vide, hvis vi næste gang kan gøre noget endnu bedre, så vi også får den sidste stjerne i hus! De bedste hilsener til dig fra Audika

Make a try

Make a try, you will not regret it

17. Jänner 2024

Antwort von Audika

Hej Henrik! Tak for anmeldelsen - du har ret, det er bare om at få prøvet et par høreapparater og få gang i hørelsen! God dag til dig fra Audika

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr