Automester, Ishøj fik aircon på min VW Tuareg til at virke igen. Tre forudgående værksteder kunne ikke. Bl.a. fordi de andre ikke vidste, bilen har dobbelt kredsløb. Automester er også gode til underv... Mehr ansehen
Venlige, meget dygtige og kompetente, fortæller løbende hvad der skal laves og hvad der kan udsættes. Skulle kun undvære bilen en dag.
Kom fra Randers og skulle til Ishøj. 30 min fra Ishøj fik jeg et stenslag - fin lille stjerne. Ringede til de nærmeste autoværksteder, og ved denne tog de tlf. med det samme. 1.5 time senere kørte jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid super. En top service og meget professionelt arbejde til rimelige priser. Dejligt med dinitrol center og værksted under samme tag ..... Altid frisk kaffe på kanden. Hilsen jan Londorf.
- Autowerkstatt
- auch in
- Reifenhandel
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.
Industrigrenen 2, 2635, Ishøj, Dänemark
- sl@automester-ishoej.dk
- www.automester-ishoej.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super værksted God service
Altid venlig betjening og professionelt…
Altid venlig betjening og professionelt arbejde.
Super fin service og hurtig.
Jeg har en oplevelse af at have en god…
Jeg har en oplevelse af at have en god behandling
Fin og hurtig udførelse
Fin og hurtig udførelse og god information før og efter
God og professionel betjening ved de to…
God og professionel betjening ved de to årlige hjulskift.
God pris, fleksible og hurtige
God pris, fleksible og hurtige.
Jeg har brugt Auto Mester Ishøj flere gange nu og altid med succes. Prisen har været god i forhold til de andre værksteder jeg har forespurgt på og de er meget fleksible hvis det er en hastesag du har.
Helt i orden service
Fantastisk oplevelse super venlige og…
Fantastisk oplevelse super venlige og hurtige
God betjening
Der ydes en fantastisk service
Der ydes en fantastisk service, personalet er kompetente og akutte problemer forsøges rettet så hurtigt som muligt.
Forarbejdet var klaret
Forarbejdet var klaret - vinterhjulene havde fået nye dæk - så hjulskiftninger
tog kun 20 minuter.
Og så var der, som sædvanligt, bolsjer, ad libitum !!
meget hjælpsom Mekaniker
Søde, rare og til at tale fornuftigt med😁!!!
Købte nogle dæk hos dem i forbindelse …
Købte nogle dæk hos dem i forbindelse med at jeg skulle have lappet mit ene dæk, men de anbefalende mig at få skiftede alle 4 dæk, hvilket jeg gjorde og jeg fik en fin service. De er flinke og professionelle.
Vil altid anbefale AutoMester Ishøj
Et godt sted at få ordnet bil
Et godt sted at få ordnet bil. Altid en man kan tale med.
Jeg kan anbefale dette sted varmt.
Birgit Sørby Folmann
Super fantastisk service og et smil oveni
I tryller så alt bare flyder.
Sindsyg god service 😀
Supertilfreds.
Top professionel venlig kundebetjening og service, lige som man kunne ønske sig.
God og hurtig service 😊
God og hurtig service, alt i orden.
De er er dyre, det tager lang tid og de finder flere og flere fejl på bilen.
Denne mekaniker bør man holde sig fra, det burde være Autoklaphat, og ikke – mester. De er er dyre, det tager lang tid og de finder flere og flere fejl på bilen.
Bilen brød sammen, koblingen røg og autohjælpen satte mig af ved nærmeste værksted. Da de havde fikset koblingen, var der pludselig fejl i det elektriske system. De gik i gang med fejlsøgning, men fandt intet. Derfor blev bilen sendt til Citroen værksted, nu efter en måned efter den var brudt sammen. 14.000 for ny kobling og nyttesløs fejlsøgning. Citroen fandt ud af der skulle en ny BCI boks i, der grundet bilens alder skulle bestilles hos autoophugger. Så gik der en måned, hvor intet skete. Til sidst ringede jeg til Jimmy, der sagde at det var en elektromekaniker, der havde lagt n søgning ud på boksen. Elektromekanikeren sagde dog det var Jimmy, der havde lagt en søgning ud. Fedt at undvære sin bil fordi de ikke kan kommunikere ordenligt. Boksen blev derefter hurtigt fundet og monteret…. af Citroen. Så skulle jeg hente bilen hos elektromekanikeren, der påpegede at Jimmy fra Automester havde ”glemt” at montere hele luftfilteret, også holderen. Så nu 2 måneder efter min bil oprindeligt brød sammen kørte jeg afsted uden luftfilter. At Jimmy ikke havde gidet at køre op til Citroen eller til automekanikeren med mit luftfilter for at det kunne blive monteret, vidner lidt om at Automester gerne ser deres kunders biler blive ødelagt, eller at de i hvert fald ikke gider anstrenge sig for deres kunders biler. Det blev dog monteret af Automester dagen efter, men uden en eneste undskyldning eller beklagelse over forløbet. Kun sure miner og forsøg på at få mig til at betale for monteringen.
Efter denne oplevelse har jeg ingen skrupler med at vælge alternative løsninger næste gang der er probs med bilen.
Også taget i betragtning af at Citroen aldrig ringede tilbage selv efter flere opkald....

Antwort von Automester Ishøj
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.