Autoroels Bewertungen

4,4

⭐️ 1 ster – absoluut geen aanrader Wat een slechte ervaring met deze autoverkoper. In het begin lijkt alles prima, maar zodra er iets speelt of vragen zijn, verandert de houding compleet. Servi... Mehr ansehen

Vandaag auto gekocht bij Roel. Super goed geholpen. 1 klein dingetje werdt terplekke opgelost. Wij zijn super tevreden. Dank je wel Roel

Wij hebben op een mooie dag bij Autoroel’s een mooie Suzuki Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de service en behulpzaamheid van dit bedrijf. Altijd vriendelijk en met goed advies. De volgend... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Je krijgt wat je ziet

18. Juni 2026

Geweldige service!

Onwijs blij met de auto die ik bij Autoroels heb gekocht. Op vrijdagavond zag ik de auto online staan, zaterdagochtend kon ik gelijk langskomen en zaterdagmiddag reed ik in mijn nieuwe auto!! Super bedankt voor de hele fijne en snelle service :)

21. März 2026

De Picanto automaat die ik gekocht heb…

De Picanto automaat die ik gekocht heb was ondanks de 80.000km niet van nieuw te onderscheiden. Dank voor het prettige zaken doen. Helaas koop ik niet elke dag een auto maar mijn vrienden zal ik het wel vertellen dat ze je in de gaten houden voor als zij een auto gaan kopen.

2. April 2026

Goeie ervaring!

Ik heb hier mijn eerste autootje gekocht! De meneer die ons hielp, was erg vriendelijk en verkoopt zijn auto’s eerlijk. Voordat ik de deur uitreed, had hij er een mooie strik omheen gedaan. Het was een erg prettige ervaring en ik ben al enige tijd heel erg blij met mijn auto!

16. Jänner 2026

Excellent service

Reliable seller with excellent customer service.
We had an issue with airco after buying and they repaired it free of charge.

31. Juli 2025

Suzuki vitara gekocht bij Autoroels

Suzuki vitara gekocht bij Autoroels. , perfect afgeleverd ( gepoets en alle sapjes nagekeken ) na alle tevredenheid 6 maanden gereden en vele kilometers gemaakt een klein probleem , deze is door Roel perfect kosteloos opgelost , wat in principe niet nodig was om dat het sluitage was . Moet zeggen perfecte service . Vijf sterren omdat je er niet meer kan geven . Kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.

13. November 2025

Top ervaring bij Roel’s Auto’s

Top ervaring bij Roel’s Auto’s! Mijn tante moest een andere auto. We kwamen bij Roel’s auto’s terecht en ze werd goed geholpen. Eerlijk advies en er werd meegedacht over haar budget en wensen die ze had. Ze rijdt nog steeds met veel plezier in haar auto.

6. März 2026

Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40

Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40! 🚗
Aangekomen in de showroom namen ze ook echt de tijd voor je om een goed en eerlijk advies te geven over de auto waarin we geïntreseerd waren.
Na de gemaakte proefrit proefrit zijn we het samen eens geworden over de prijs. Echt zeer fijne auto waar ik elke rit weer van geniet.
Absoluut een topaankoop!
Bedankt Roel!

10. März 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen