Pas på hvad du får sagt ja til…
Pas på hvad du får sagt ja til…
Denne påske er turen gået til Bad Kleinkirchheim og til pisterne. Området er udemærket, men virker mange steder lidt slidt på lifte, pister, manglende skiltning mv. Landal, hvor vi boede virkede rigtig tjekket og fint. En del af lejen var et besøg i det lokale wellness sted “Römerbad”, og det besøgte vi da - med hele familien.
Da vi kom derhen skulle vi lige finde vej, men da vi fandt receptionen gik alt fint. Vi spurgte om der var boget vi skulle vide om dette besøg, og nej, det var der ikke….
Skønne omgivelser - rent, lækkert og hyggeligt. Vi gok på opdagelse og fa det så et område der viste sig at være et sauna område som vi åbenbart fik betalt for ved at klikke vores armbånd på en adgangsdør. Dette var vi ikke opmærksomme på, og vi f st også i løbet af ganske få sekunder ud af, at det ikke var et område tiltænkt os (de mange nøgne sauna mennesker var er godt hint 😅), så vi var ude igen efter ganske få sekunder.
Men men men… da vi så skulle afsted og betale for det vi havde spist undervejs, ja, det var så der vi fandt ud af at vores korte visit i sauna området kostede 20 euro pr. næse. Vi prøvede at forklare receptionisten at besøget var utilsigtet of at vi var ude igen efter få sekunder, men det eneste vi kunne blive mødt af var “if you accept, you must pay”. Dermed sagt, at når døren åbnes med armbåndet, så accepterer man at skulle betale en entre…. Det er alligevel en første for mig - havde nok også været en god ide hvis receptionen havde sagt det da vi spurgte om der var noget vi skulle være opmærksomme på.
Vi betalte, da vi ikke ønskede at skabe en scene - specielt ikke foran vores børn. Men det skulle da ikke gå upåagtet hen, hvorfor denne anmeldelse.