Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse. Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder. Fem stjerner herfra 👌
Unternehmen hat geantwortet
Helt genial oplevelse. Marco Braz kom med det samme og fiksede vores lås inden for 10 min. Super sød og imødekommende gut. Kan varmt anbefales
Vom Unternehmen geschrieben
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Supergod service, jeg fik akut hjælp samme dag jeg ringede. Låsesmed Marco var hurtig, professionel og super behagelig.
Han var rolig, imødekommende og meget professionel – og fik hurtigt løst problemet - virkelig behagelig og tale med med godt humør og god energi
Jeg kan varmt anbefale ham til andre!

Super god og hurtig service af Pierre og Sebastian

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Rigtig god service og hurtig hjælp. Venlig og imødekommende! Vi er glade og kan anbefale

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse.
Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder.
Fem stjerner herfra 👌

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Super sød ung mand og hurtig service

Super hurtig hjælp. Marco var meget rar og hjælpsom . Flere af hans slags 😀👏

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
perfect service, even on a night call!

Kan varmt anbefales

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Havde låst mig ude om aftenen.
Marco var der som et lyn og fik mig ind igen.
Min måde at have bygget døren på, samt hunden der gøede konstant for at forsvare ejendommen gjorde det bestemt ikke til en nem opgave.
Super flink fyr. Meget professionel, og fair pris.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Besøg hos sønnen blev lige reddet af Mike fra Bagger. Han fik lige guided os ud af lejligheden, hvor låsen var gået i baglås.
Vidste godt at de havde styr på deres service.
Tak Mike.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Mike reddede min aften. Min lås var gået i kage - baglås, så gæsterne kunne ikke komme hjem. Mike guidede mig så jeg fik det fixet i løbet af 5 min. Hvilken service - jeg kan varmt anbefale Bagger igen.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
God service og vejledning af ung frisk medarbejder. Der var blevet mulighed for at komme en dag tidligere end aftalt og det passede os godt.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias leverede en hurtig og god service 🤩

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.