Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Mehr ansehen
Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Mehr ansehen
Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lersøpark Alle 42, 2. sal, 2100, København Ø, Dänemark
- dg@lactobio.com
- www.bakskincare.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Gode produkter
Gode produkter, især her i tiden med koldt vejr.
De hjælper på mine hudproblemer, med røde plamager, tør hud mv.

Antwort von Bakskincare
Baks Day Care Olie og serum er de…
Baks Day Care Olie og serum er de bedste produkter jeg nogensinde har brugt. Tør hud er ikke længere et problem, olien om morgenen og serum om aftenen og huden føles perfekt.

10 stjerner herfra
Kæmpe tak herfra til Helena for tålmodighed og hjælp via mail til køb af produkter til min datter, elsker jeres produkter 🥰

Antwort von Bakskincare
Altid rigtig god service og hurtig…
Altid rigtig god service og hurtig levering

Produkter der virker.
Produkter der virker!! Min søn bruger jeres produkter til urenhed - og det hjælper!

Antwort von Bakskincare
Den eneste produkt det virker for min…
Den eneste produkt det virker for min sensitive hud

Antwort von Bakskincare
Fair pris, hurtig levering, gode tilbud og produkter der virker
Fair pris, hurtig levering, gode tilbud og produkter der virker.
Og så støtter de op om gode formål en gang imellem som at give hudpleje til psykiatrien, hvilket er virkelig fedt.

Kæmpe fan
Jeg har aldrig set mig tilbage, siden jeg begyndte at bruge BAKskincare og samtidig anbefalet jeres produkter vidt og bredt i mit netværk - i øvrigt med lige så begejstrede reaktioner til følge.
Min hud har fået en naturlig, sund glød, og mine hudproblemer - med tendens til uren hud i en moden alder - er stort set elimineret.
Læg dertil jeres fundament i vidensbaseret og kemifri hudpleje - og du har for mig at se et match for life.
Er også begyndt på jeres kosttilskud - og synes kun, at resultatet bliver bedre.
Bliv ved med at lave loyalitetstilbud - det er virkelig dejligt at blive set og belønnet som trofast kunde.

Gode cremer
Gode cremer, der giver fugt uden at fedtet.
Lynhurtig levering

De bedste produkter!!!
De bedste produkter!!!
Jeg kan både mærke og se en positiv effekt

Antwort von Bakskincare
Det er virkelig gode produkter
Det er virkelig gode produkter, til gode priser også

Da jeg ramte 50 år og overgangsalder
Da jeg ramte 50 år og overgangsalder, gik min hud på hagen helt amok. Jeg har altid haft tør hud, men nu fik jeg rigtigt mange store bumser. Jeg forsøgte mig derfor med BAK og om det var det eller tiden, der gjorde udslaget skal jeg ikke kunne sige, men min hud har været pæn siden, så jeg tør ikke lade være :-)

Skønneste produkter.
Elsker alle de produkter jeg har købt fra BAK

Moderne og effektiv hudpleje
BAK har hudpleje, der virker, sådan er det bare! Jeg er kommet mine bumser til livs ved at bruge de produkter BAK har udarbejdet til uren hud. Min favorit er helt sikkert deres "serum for acne prone skin".
BAK inviterede mig selv og 5-6 andre brugere ind på deres kontor til et fokusgruppeinterview om deres produkter, vores tanker og holdninger til dem, emballage, konsistens, opbevaring, beskaffenhed og meget andet. Det er sindssygt god stil, at invitere brugere ind på denne måde! Meget moderne, jeg har aldrig oplevet noget lignende! Jeg føler mig lyttet til og jeg ved, hvis jeg nogensinde har et spørgsmål om brugen af produkterne, så kontakter jeg dem.

Effektfuld behandling
God og hurtig service.
God effekt på min hud som var præget af både rødme og voksen acne

Bedste produkt der findes
Hurtig levering af det eneste produkt, jeg nogensinde har oplevet, hjælper mod uren hud.

Antwort von Bakskincare
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.