Das sagen Bewerter
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Styr unna……
Var på avdelingen på Sørlandssenteret lørdag for å se på den nye modellen til Emmaljunga, Super Sonic sammen med min gravide datter. Ville se og sammenligne med den gamle. De hadde kun sportsvogndelen fremme og ønsket å se liggedelen også. Fikk til svar av ekspeditøren at det hadde hun lite lyst til å gjøre, (den lå nedpakket i en eske) og fikk følelse av at hun ikke ville selge oss den vognen i det hele tatt. Da ble det en tur til Babycare i Kristiansand og handelen vil bli gjort der.
Dårlig service og rutiner..
Ikke fornøyd med deres dårlige rutine og kundebehandling. Kjøpte et babygym til 799kr som vi oppdaget var knekt. Vi dro derfor tilbake dagen etterpå til butikken på Rygge med god tro at de kunne gi oss et nytt produkt. Der sa damen (daglig leder) nei, og at de måtte reklamere gjennom ekstern leverandør først selv om vi kom innom dagen etterpå. De skulle oppdatere oss på sms, men vi hadde ikke fått noe oppdatering etter 1 uke.
Andre butikker har en helt annen praksis så hun daglig lederen bør ta en runde med seg selv, og de ansatte.
Hadde vi hatt varen i flere uker allerede så hadde jeg skjønt det, men nå må Barnas hus skjerpe seg og håndtere ting på en ryddigere måte.
De ansatte og sjefen i butikken de bryr…
De ansatte og sjefen i butikken de bryr seg ikke! De gjorde feil med våres bestilling men de bryr seg ikke. Styr unna! Veldig dårlig erfaring i butikken på CC Drammen! Brukte hele dagen på en kjøp men de hadde ikke det på lager på slutten 😳
Bra utvalg - dålig info/personal
Bra og flott utvalg. Fine «live shopping med god info»
Spørre om hjelp i butikk? Du får ulike svar og ikke noen god hjelp.
Vi kjøpte barnevogn, fikk ikke noen info at ny model med bedre løsninger kommer innen kort.
Vi kjøpte babysete til bil. Ingen info at man bør tenke på stol nr 2 at samme base bør passe.
Lyttet på live shopping ang bilstoler. Den stol de visste fikk jeg beskjed om i butikk at den ikke selges enda men kommer til våren… dette bør opplyses bedre!
Både barnevogn, babysete og barnstol nr2 hade vi kjøpt annerledes om vi fått riktig info i butikk. (Vi hade ikke kjøpt billigere uten en dyrere model med bedre funksjonalitet. Så dette gikk dere miste om)
Når man er gravid og skall ha første barn vet man ikke mye uten spørr for at få hjelp. Då regner man med at få info.
Barnas hus på slependen har jeg mange ganger fått svaret; jeg vet ikke. Tenker at «vet man ikke» bør man kanskje lære seg eller skaffe annen jobb…
Veldig veldig ledsen over at jeg føller meg lurt og kommer aldrig spørre barnas hus om noen tips. Kommer og kjøpe kommende produkter i andre butikker som faktisk ønsker at kunden føller seg fornøyd med sitt kjøp.
Gjør seg unødvendig vriene og miljøsvinete på returer
For å gjøre ting økonomisk og bærekraftig for seg selv og enkelt for kunder vil de istedenfor å refundere mellomlegg når ting blir satt ned heller at kunden returnerer og bestiller på nytt.
Økt belastning på miljøet i forsending og emballasje, økt kostnad for seg selv i form av å betale frakt til speditør og arbeidskost både for kundeservice og lager, samt litt irriterende og upraktisk for kunden som må ta seg bryet med å faktisk returnere i butikk, som igjen belaster butikken med returkostnad og arbeidskost.
For ikke å snakke om kundetilfredshet som stuper gjennom gulvet når man vet at man har 100 dagers returrett ved onlinekjøp som kundeklubbmedlem.
Handler et annet sted når jeg kan.
Vippestolen Ragnar
Vippestolen Ragnar
Vippestol fra yngri,jeg tenkte at designet var gjennomtenkt da dette er barnas hus sitt eget merke, men min sønn på 2 uker slår helene sine i fotbøylen som om han allerede er for lang for stolen. Dyrene er også montert feil. Ingen av dyrene ser på ham, med mindre jeg holder dem fra å snu seg.
Defekt trehjulssykkel, ingen ordre nr
Bestilte en trehjulssykkel fra Yngri, fikk ingen ordre bekreftelse, eller ordre nr før den plutselig var på posten, klar til å hentes, mistenksomt tenkte vi.. da vi skulle sette sammen sykkelen var det flere produksjons feil, og delene passet ikke sammen, sendte derfor mail til barnas hus ang dette, fikk til svar at jeg måtte fylle ut et skjema, der måtte jeg legge ved ordre nr.. selvfølgelig. Sendte mail tilbake, men mailen kunne ikke besvares. Hele opplegget fikk meg til å føle at de bare ville kvitte seg med den som var feil produsert, men likevel tjene på det .
Heldigvis kan min mann alt, han sagde, skrudde og limte, så vi til slutt kan bruke den litt, men da sykkelen kom uten skjerm til forhjulet er det bare snakk om tid før datteren min skader foten sin der. Ikke hatt problemer med barnas hus før nå, takk og lov. Men kjedelig opplevelser anbefaler ingen å kjøpe ting fra merket yngri
Tvillingvogn uten ekstra deler
Kjøpte tvillingvogn fra Barnas hus. Ikke alle deler har ankommet. Det som var manglende var kelasje og de sier at vi burde bestille en til ny kelasje selv om vi hadde en inkludert i base set. De gir 10 prosent tilbud og ta penger tilbake etterhvert på sitt egen lagt luresystem. Ikke anbefaler å kjøpe barnevogn fra de i det helle tatt.
Kjøpte en fin
Kjøpte en fin, ekstra dyr ullbukse, hadde brukt den (inne og vanlig lek) noen ganger, så ble den nuppete og stygg. Veldig kjedelig, men regnet med å få pengene tilbake. I butikk sa de bruksfeil og ville ikke gi noe kompensasjon for dette.
Andre ullbukser har jentungen brukt i årevis uten noe lignende slitasje...
Dette var skuffende.
Elendig service fra ansatte i butikk…
Elendig service fra ansatte i butikk forus/tvedtsenteret. Flere dårlige opplevelser i denne butikken. Forsøkte å bytte størrelse i et vottesett og fotposer. Så hele minen til den ansattet ble negativ da jeg ba om hjelp. «Du får gå og se hvilke størrelse vi har». Dette var en gave så hadde ikke kvittering. Da var det ingen hjelp å få.
Gode priser selv om vi handler i fysisk…
Gode priser selv om vi handler i fysisk butikk. 10% rabatt som medlem. Minus for bestillingsprosess på papir for vogn i butikk og lang leveringstid på dette.
Har kjøpt flere ting
Har kjøpt flere ting, men har kjøpt en BeSafe speil til bil pga småbarn... det var full av hakk....
Så hvis jeg kjøper noe fra butikk og ikke fra finn... da venter jeg noe hva er nytt og ser nytt ut....
Yngri juniorseng
Yngri juniorseng var feilvare og lot seg ikke montere. Den anbefales ikke til noen. Barnas hus tok sengen i retur og betalte tilbake beløpet.
Dårlig kundeservice
Ville ikke kjøpt vogn eller noe man bruker mye fra Barnas Hus, for hvis noe er galt og du må reklamere tar det lang tid. Jeg reklamerte for en måned siden, og det har blitt sendt noen Mail frem og tilbake, men jeg må alltid etterspørre hvordan det går i saken. Har fortsatt ikke fått noe svar og da blir man jo rimelig irritert og oppgitt over en så stor kjede. Skuffende.
Dårlig kvalitet og elendig kundeservice
Dårlig kvalitet på Reflex foret regndress. Slitt etter under en måneds ordinær bruk i barnehage. Kundeservice godkjenner ikke berettiget reklamasjon ihht forbrukerkjøpsloven.
Forferdelig kundeservice og…
Forferdelig kundeservice og retningslinjer.
En av de værste butikkene jeg har vært borti
En av de værste butikkene jeg har vært borti vedr garantisaker. Kjøpte en Cybex e-PRIAM som ble defekt etter 1gangs bruk. Leverte inn til barnas hus for å utbedre. Betjeningen skylder på at reklamajonsansvarlig har travle dager, og kun jobber 2dager i uken som resultere i at det er usikkert når saken blir sett på. De har heller ikke anledning til å gi tilbakemeldinger underveis om status på saken. Står nå 2måneder uten vogn, og uvisst når den blir fikset. Fraråder å kjøpe fra barnas hus om det er utstyr som du er avhengig av.
Returkostnaden svir
Kjøpte på nettbutikk men angrer da jeg returnerte noen av varene. Min feil at jeg ikke leste alle vilkårene så klart. Så til de som vil kjøpe fra nettbutikk, tenk nøye på det. Dersom varene ikke passer og må returneres, vær klar over returkostnaden. Kanskje best å se på alternativer hvor det er gratis frakt og retur
Upåklagelig kundeservice
Upåklagelig kundeservice. Bestilte feil størrelse og kontaktet kundeservice dagen etter i håp om å få justert det. Normalt er svaret at det er for seint eller at de kan enten kansellere alt eller inget. Ikke her, de kunne kansellere enkelte varer og ba meg legge inn bestilling på riktig størrelse. Uten at jeg måtte spørre krediterte de meg også for frakt en gang slik at jeg slapp betale det flere ganger og sendte alt i en pakke. Tusen takk Elizabeta!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.