Batterilageret.dk Bewertungen 1 030

TrustScore 4 von 5

4,2

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt 2 LED-lyskæder, men fik af forskellige grunde ikke åbnet æskerne, inden tidsfristen for returnering udløb. Desværre fandt jeg ud af, da jeg åbnede dem, at den ene kæde var defekt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virksomheden reagerer hurtigt og venligt og imødekommende og tillidsvækkende. OG så har de Maiken, som i den grad er god for og ved kunden. Maiken er et stort plus for kunderne og gør en tryg og vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En side der er nem at finde rundt i. Priserne er billige uden at kvalitet blir dårlig Hvad du ser er hvad du får. Varerne er godt beskrevet. De er virkelig hurtige til at svare på henvendelse... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1030 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En side der er nem at finde rundt i.

En side der er nem at finde rundt i.
Priserne er billige uden at kvalitet blir dårlig
Hvad du ser er hvad du får.
Varerne er godt beskrevet.
De er virkelig hurtige til at svare på henvendelser.
Og hurtig til at sende.
Her kommer jeg meget gerne igen.
Mvh line astrid

23. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firelamp 96 LED flammepærer som går i…

Firelamp 96 LED flammepærer som går i stykker på stribe efter kort tid. Ingen ansvar fra sælger. Fraskriver sig enhver garanti og vil ikke ombytte produktet. Forbrugerklagenævnet kontaktet. Kan på det kraftigste kun anbefale at holde jer væk fra denne webshop, som er meget useriøs i sin behandling af kunderne ved reklamationer.

25. Juni 2026

Hej Lars,

Skal vi lige tage detaljerne med i sagen her.
Du har 2 ud af 3 defekte pærer købt hos os, du oplyser efter 4 mail, at du har ligeledes flere pærer af samme type købt andet sted, der er defekte efter kort tid,

Herfra ændrer sagen sig markant, da der uden nogen tvivl er noget i dit setup der forårsager de her fejl. Du spørger til om der er generelle fejl, med denne type pære. Det er der ikke, slet ikke efter så kort til på 66% af de leverede pærer.

Du vil gå videre med sagen og det imødeser vi naturligvis, når du har fået din installation gennemgået.

Super

Varen var som ventet . Hurtig levering bestilt fredag middag , afhentet i pakke shop lørdag middag .

20. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 8x Molicel INR18650-P28A…

Bestilte 8x Molicel INR18650-P28A 2800mAh - 35A - 3 celler døde efter første opladning (installeret i forskellige forhold henholdvis 1x 18650 og en battery-pack på 2x 18650). Værre performance end low-end batterier fra Kina.

12. Juni 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Simon, vil du ikke tage kontakt til vores kundeservice og oplyse dit ordrenummer ??

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i årevis prøvet at finde en…

Jeg har i årevis prøvet at finde en ganske almindelig lup ,da mit syn ændrer sig ( nogengange er det nogenlunde og andre gange kan jeg overhovedet ikke læse , heller ikke besker , ting på nettet etc ,) ,og ENDELIG fandt jeg lige præcis den lup , jeg i så lang tid har ledt efter , + at der hører en taske/lommelup med , til en billig pris for begge , og jeg bestilte dem d. 17 juni og allerede i dag d.19 juni , var de til at hente ,og godt pakket ind .Der blev sendt flere Emails , så jeg vidste at købet var ok , at den var på vej .Super service . Jeg prøvede dem begge med det samme , og de er perfekte til mit syn , hvor mange moderne luppe , forvrænger det man ser på .Det lyder som en meget lille ting , at jeg har fået de luppe jeg søgte , men det betyder så meget for mig , da jeg ikke kan læse noget som helst , eller se små ting uden .

19. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virksomheden reagerer hurtigt og…

Maiken er et stort plus for kunderne og gør en tryg og viser den gode service og kundeoplevelse der giver en vished for mit valg af vare.
De kan klart og tillidsfuldt anbefales.
I al fredsommelighed og tilfredshed, Ole

9. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spurgte den 26.12.2025 efter…

Spurgte den 26.12.2025 efter LED-lyskugler i sort metal med timer - som var udsolgt. Indtastede min mail for kontakt, når de kom igen.

Det gjorde de så nu, hvor jeg fik mail om, at de igen var på lager - endda til en rigtig god pris.

Super mail-service, ekspres levering og en meget glad kunde, der giver dem mine allerbedste anbefalinger.

6. Juni 2026

Køb af 2 LED-lyskæder -> fremragende kundeservice

Det skrev jeg til Batterilageret.dk, og de skrev straks tilbage, at de ville sende en ny. Og efter kun et par dage modtog jeg en spritny fin lyskæde til erstatning af den defekte.
Det synes jeg er fremragende kundeservice, tak.
Mange hilsener
Susanne Weis Bjerrum

24. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt nogle semisubmersible…

Havde bestilt nogle semisubmersible pool lights, som i følge beskrivelsen var “nemme at montere”. Problemet var bare at de kunne ikke monteres, men kun sænkes. Batterilageret har åbenbart markedsført produktet forkert i beskrivelsen, men man skal selv betale og sørge for returnering af de fejlbeskrevne produkter. Dette opfatter jeg ikke som god og værdig kundeservice. Montere er ikke at sænke. Montere er at fastgøre og det kan dette produkt ikke, selvom det står i beskrivelsen.

3. Juni 2026

Hej Peter,
Produktet er ikke markedsført forkert, vi har dog ikke nævnt alle de metoder der ikke kan monteres på.

Du efterspørger et produkt der kan fungere magnetisk, det kan dette ikke - så havde vi naturligvis angivet dette i beskrivelsen.

På den baggrund skal du selv stå for retur naturligvis, du vil derefter blive krediteret produktet.

Grov fejl i mængdeangivelse

Den 10. maj d.a. skrev jeg således til Batterilageret.dk:
På hjemmesiden: På Batterilagerets hjemmeside tilbydes Knivsæt Bosch Indego med 9 Titanium belagte knive og skruer:
Specifikationer:
Materiale: Stainless Steel 420J2
Dimensioner: 49 x 19 x 1mm
Titanium belagt: Ja
Knive: 9 stk.
Jeg har netop idag åbnet en tilsvarende pakke knive modtaget fra Batterilageret.dk i maj 2025:
Ordre nummer: 548515
Kundenr: 100322078
Ordredato: 25-05-2025
I pakken var der kun 6 knive og 3 skruer!
Jeg konkluderer, at der på hjemmesiden er 2 grove fejl i mængdeangivelsen, en i overskriften og en i specifikationerne.
Med venlig hilsen JR
NU, 24 DAGE SENERE HAR JEG IKKE FÅET SVAR PÅ MIN HENVENDELSE,- OG HJEMMESIDEN LOVER STADIG 9 KNIVE I PAKKEN.

10. Mai 2026

Def batteri

Kan se det de andre skriver, er det samme som jeg har oplevet

1. Juni 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Kenneth, det må du meget gerne uddybe.

Hvis det er Søndagens forløb hvor vi gennem 12-13 timer mailer omkring dit batteri, hvor alle scenarier er gennemgået for at finde en løsning er årsagen til 1* så kan vi kun beklage.

Din maskine kan enten ikke håndtere et uoriginalt batteri eller også er det den større kapacitet i forhold til det originale der giver udfordringer.

Du er tilbudt en fuld kreditering hvis du vil sende det ind til os, selvom det er 6 måneder siden du har foretaget købet og batteriet har ligget ubrugt frem til nu.

Det virker ikke som om du har modtaget budskabet i den sidste del her, men du får dine penge retur for købet så snart vi har det retur.

Igen kan vi kun beklage hvis servicen har været for grundig eller budskabet ikke er meldt klart ud, det håber vi det er nu.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt og nemt

27. Mai 2026

Hej
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede handlen som både hurtig og nem.

Kundeservice

Tilfreds kunde

Jeg fik god og hurtig vejledning bestillingen og levering gik hurtigt og nem 😊

19. Mai 2026

Hej Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god og hurtig vejledning, og at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt.

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr