BAUHAUS Danmark Bewertungen

85 218
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wir sind vor 12 Monaten von Deutschland nach Dänemark gezogen. Bereits in Deutschland war ich Bauhaus Kunde, da das Sortiment, Beratung und der Preis passt. Nachdem wir noch einige Verständigungsp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ich wollte einen Gasgrill kaufen und brauchte einen Mitarbeiter weil ich noch Fragen hatte. Habe den Infoknopf gedrückt und 1/2 Stunde gewartet. Aber niemand kam. Daher habe ich den Grill nicht gekauf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

„Rene fra Information!“ Sønderborg! Wir kommen aus Deutschland, 120 km angereist, weil wirl den persönlichen Kontakt zu René so sehr schätzen. Seine freundliche Art, sein zuvorkommendes und hilfreic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

René, ein sehr freundlicher Mitarbeiter aus der Werkzeugabteilung hat uns heute bei unserem Einkauf super beraten! Er spricht nicht nur die Landessprache, sondern auch Deutsch und konnte uns somit h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Baustoffmarkt
  2. Klempnerbedarf
  3. Werkzeugverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Hos BAUHAUS får du Danmarks største udvalg, med prismatch og professionel service. På www.bauhaus.dk kan du shoppe døgnet rundt, og få dine varer sendt lige til din dør. Vi glæder os til at se dig hos www.bauhaus.dk

Gi' dig selv et forspring i BAUHAUS. Få det hele på et sted!

Vom Unternehmen geschrieben

Prismatch

Hos BAUHAUS kan du være sikker på at få værdi for pengene og konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi PRISMATCH. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder en identisk vare billigere hos en af vores udvalgte byggemarkedskonkurrenter i Danmark. For at PRISMATCH gælder, skal følgende forudsætninger være opfyldt: 1. Varen er identisk, det vil sige samme mærke og model 2. Varen er på lager hos konkurrenten 3. Den identiske vare sælges lige nu til en lavere pris hos konkurrenten. PRISMATCH gælder kun varens pris, både i vores fysiske byggevarehuse og webshop, men gælder ikke på fri fragt eller på konkurrenternes fragtomkostning. Vi vil bede om dokumentation på prisen ved fremvisning af aktuel markedsføring (f.eks. tilbudsavis, annonce eller online markedsføring) eller henvisning til relevant hjemmeside. For BAUHAUS’ Proff Service erhvervskunder og Projektkunder gælder de almindelige kontobetingelser. PRISMATCH gælder ikke ved tidsbegrænsede tilbud, som f.eks. køtilbud, åbningstilbud, lokale tilbud, udstillingsvarer, tilbud med begrænset antal samt services som Montageservice, 360° Service, fragt, udlejning og andre serviceydelser.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

85 218 Bewertungen

Schöne Möbel.
Alles günstig

21. Februar 2018

Hello Inga.

Thank you for your review and the 5 stars.

We are very pleased to read, that you really enjoy BAUHAUS.

We are looking forward to seeing you again, in BAUHAUS.

Daniel B, BAUHAUS Customer Support.

Sehr gut.

Sehr gut.
Von mir 5 Sterne.

7. Februar 2018

Hello.

Thank you for your review and the 5 stars.

We are very pleased to read, that you have had a positive experience buying from BAUHAUS.

We hope to see you again soon, in BAUHAUS.

Daniel B, BAUHAUS Customer Support.

Alles gutes.

4. Februar 2018

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
I Bauhaus efterstræber vi altid at give den bedste service til vores kunder - både i varehusene og på webshoppen.
Derfor er vi glade for din tilbagemelding.

På gensyn i Bauhaus,
Stine, Kundesupporter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flik personale 👍

Super service og flink personale 👍

26. Dezember 2017

Hej Peter.

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi har konstant fokus på at give vores kunder den bedste service, både i vores Varehuse, men gså på webshoppen, så derfor er jeg glad for at læse dine rosende ord.
Vi står altid klar i varehusene til at hjælpe vores kunder, så de kan hande de varer de har brug for.

Vi ser frem til snart, at kunne handle med dig igen.

På snarligt gensyn, i BAUHAUS.

Preben, BAUHAUS Kundesupport.

Perfekt.😄👍

19. November 2017

Hej Susanne.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det kan jo ikke blive meget bedre end perfekt! Det er vi meget glade for at læse.

Vi ses snart igen, i BAUHAUS.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej - aldrig mere (på tysk)

Uns wurde bei der Bestellung eine Auswahl an Lieferzeitpunkten angeboten. Wir wählten einen, doch die Lieferung erfolgte nicht. Auf Nachfrage wurde uns mitgeteilt, die Ware (2 Türme Brennholz) werde in den nächsten zwei Wochen geliefert. Nach drei Wochen war immer noch nichts da.
Mittlerweile gleiches Angebot an anderer Stelle billiger. Erst auf Aufforderung per mail mit Ultimatum und Androhung vom Kauf zurückzutreten wurde innerhalb von 48 Stunden geliefert.
Die Angebotene Platzierung der Ware in der Garage war angeblich nicht möglich weil der Gabelstabler zu gross war. Also standen das Brennholz ungeschützt im Regen - auf der Strasse. Mit einem geliehen Gabelstabler war es uns dann doch noch möglich die Ware an die vorgesehene Stelle zu schaffen.
P.S.: drei Tage später kam die mail: wir werden ihre Bestellung in den nächsten 48 Stunden ausliefern.

23. Oktober 2017

Hej Peter.

Tak for din anmeldelse.

Først og fremmest, så vil jeg vil jeg meget gerne beklage, at du har haft en negativ oplevelse, ved bestilling på BAUHAUS.dk. Jeg kan læse på historikken, at du har forsøgt at indhente en konkret leveringsdato, da den oprindelige oplysning du havde fået desværre ikke var korrekt. Her har min kollega, på bedste vis, forsøgt at fremskaffe en konkret leveringsdato - jeg vil meget gerne beklage, at dette ikke kunne gøres hurtigere, end det forventede fra din side. Desværre må vi konstatere, at de informationer vi har fået, og videregivet dig, ikke har været korrekte - netop derfor er denne sitaution opstået. Vi arbejder stærkt på, altid at give vores kunder korrekt og præcis information, når den bliver nødvendig. Jeg er meget ked af at høre, at du ikke ønsker BAUHAUS mere, da vi har gjort hvad vi kunne i sagen.

På trods af ovenstående, så håber jeg dog, at vi i fremtiden igen kan se dig, i BAUHAUS. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.

perfekt handel

22. Oktober 2017

Hej Thomas,

Tusind tak for din tilbagemelding med de fem stjerner.
I Bauhaus håber vi på, at alle oplever en god service samt perfekt handel - både på vores webshop og i varehusene. Derfor er vi glade for dine rosende ord.

På snarligt gensyn i Bauhaus,
Stine, Kundesupporter

Perfekt produkt

Perfekt produkt - perfekt fragtmand. 10/5 :-)

13. Oktober 2017

Hej Nicolai

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

I BAUHAUS går vi altid efter at have de bedste produkter og levering.
Derfor glæder det mig at du gar været tilfreds med din handel.

Jeg håber at vi ser dig igen på BAUHAUS.dk eller ude i et af vores mange varehuse.

Rigtig god weekend.

Pernille, BAUHAUS Kundesupport.

Alt i orden :-) Super!

20. September 2017

Hej.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse, i BAUHAUS. Vi gør altid vores bedste for at yde så god service som mulig.

Vi ses snart igen, i BAUHAUS.

alt i orden

alt i orden, perfekt

18. September 2017

Hej Ib

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Det er dejligt at høre alt er foløbet som planlagt, vi håber naturligvis du er tilfreds dit køb.
Vi håber at kunne byde dig velkommen i Bauhaus igen.

Hav en god dag.

Super kundeservice

3. August 2017

Hej Casper.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig meget at læse, at du har oplevet en super service, hos BAUHAUS. Dette er noget vi altid har stort fokus på.

Vi glæder os til at se dig igen, i BAUHAUS.

Perfekt service.

13. Juli 2017

Hej Bruno,

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Perfekt service....det er vi stolte over at du syntes.

Kik endeligt forbi igen en anden gang.

Jørn, BAUHAUS Kundesupport

bare i orden..

11. Juni 2017

Hej John.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er altid dejligt med tilfredse kunder. Netop tilfredse kunder, er et af vores helt store fokusområder - så det glæder mig at læse, at du synes BAUHAUS "bare er helt i orden" - tak.

Vi glæder os til at se dig igen, i BAUHAUS.

Perfekt

Alt perfekt😃

7. Dezember 2016

Hej Helle.

Tak for din perfekte anmeldelse.

Jeg er glad for at alt gik som det skulle, så stort smil til dig retur.

På snarligt gensyn

Christian, BAUHAUS Kundesupport.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

god behandling

God service i informationen

16. Jänner 2016

Hejsa.

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at du fik en god information og service.
Vi håber snart at se dig igen.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner
Tina, Bauhaus.dk

wow...

sonntag bestellt und dienstag war bereits die lieferung unseres treibhauses und das komplett... nix hat gefehlt... immer wieder gerne...

1. Juli 2015

Hallo Martina

Vielen Dank für Ihre Bewertung

Wir freuen uns , dass Ihre Lieferung ging wie erwartet

Die besten Grüße

Henriette, Bauhaus dk

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (85 218 Bewertungen)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr