Vi er simpelthen så tilfredse med vores forsikringsselskab! ⭐️ For os handler et godt forsikringsselskab ikke kun om prisen – det vigtigste er, hvordan man bliver behandlet, når uheldet fakti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Første gang jeg skal gøre brug af forsikringen, efter 8 dage har jeg intet hørt og ringer ind for at høre hvor lang behandlingstid man kan forvente, får af vide jeg kan forvente 6-8 uger. Det må j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har desværre haft meget brug for vores hundeforsikring, blandt andet da vores hund blev løbet ned af en stor hund og brækkede benet. Det har krævet tre operationer og bauta forsikring var rigtig go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en strømskade på vores varmepumpe, hvor begge styreprint "brændte" af. Vi anmeldte skaden og afventede faktura fra servicefirmaet 360energi. Da vi modtog faktura, sendte vi den straks vide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bauta Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Runa Forsikring udgør Bauta Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Bauta Forsikring blev stiftet i 1976 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring. Sygeplejerskerne ville gerne have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Engang var Bauta Forsikring kun for sygeplejersker. Det var dengang. I dag er vi til mange grupper i sundhedssektoren. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.bauta.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Bauta Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Bauta Forsikring på https://www.bauta.dk/om.
Vom Unternehmen geschrieben

Amerika Pl. 15, 2100, København, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Utrolig flot behandling, både under og efter, derfor har vi haft Bauta i rigtig mange år😀

Antwort von Bauta Forsikring
Fik hurtigt pengene udbetalt efter mit tyveri. Der var dog ikke en opgørelse for hvordan beløbet var fremkommet. Ellers fin oplevelse.

Antwort von Bauta Forsikring
Meget kan gøres bedre. Alt skal diskuteres når man anmelder en skade

Antwort von Bauta Forsikring
Jeg har været loyalt for Bauta i mere end 15 år. Alle mine forsikring er tegnet her. Men igår skulle jeg ringe til Bauta for at anmelde bageforsinkelse. Jeg har betalt rejseverden, hvor bagageforsinkelse er inkluderet. Mine begge bagage kom ikke i tirsdags, da jeg kom hjem fra Barcelona, grundet flyforsinkelse. Jeg skulle forsætte til Århus dagen efter om morgen. Alle mine personlige ting, tøj og makeup var i de to bagage. De var mine håndbagage. Vi fik at vide inden rejsen, at der måske ikke var nok pladser i kabiner, så skulle vi indtjekkede vores bagage. Det gjorde vi så. Vi anmeldte også i lufthavnen, fik at vide at de vil levere til os dagen efter dvs onsdag. Vi tog til Århus uden bagage. Onsdags hørte vi intet fra lufthavnen og vi kontakte vores flyselskab, fik af vide, bagager var ikke landet endnu. Jeg ringede til Bauta for at høre om de kunne hjælpe os i dette tilfælde. Jeg fik et koldt svar, at desvære kan vi ikke hjælpe jer, da vi har en politik,at det først var efter 21 dage, hvis I stadig ikke har fået jeres bagage. Jeg sagde, jamen vi rejser videre til Århus uden noget. Jeg har kun tøj på mig selv., da vores ferie forsætter i Århus i en uge,
Jeg blev så frustrende og sur, da vi altid har betalt for dette selskab og også for bageforsinkelse. Jeg kan godt forstå, hvis vi kommer hjem og ikke skulle rejse videre til andre destination (selv om det er i Danmark), skal vi stadig kunne få den hjælp, vi har brug for, da vi har betalt for den service.
Nåh det er slut med bauta fremover, meget skuffer for den behandling

Antwort von Bauta Forsikring
Vi er simpelthen så tilfredse med vores forsikringsselskab! ⭐️
For os handler et godt forsikringsselskab ikke kun om prisen – det vigtigste er, hvordan man bliver behandlet, når uheldet faktisk er ude.
Vi har aldrig oplevet problemer med de skader, vi har anmeldt. Det gælder både vores bil, hvor vi havde en større skade, og vores franske bulldog, som indimellem har haft nogle mindre skavanker. 🐶❤️
Hver gang har vi fået en utrolig hurtig respons, god service og en tryg og professionel behandling. Det betyder virkelig meget at vide, at man bliver taget seriøst og får hjælp, når man har brug for det.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og er meget glade for at være kunder! 🙌⭐️

Antwort von Bauta Forsikring
Jeg havde Tryg Forsikring før men skiftede til Bauta forsikring og sparede over 3000 kr. og endnu bedre Bauta lader ikke deres forsikringer stige helt vildt hvert år som tryk gør.

Antwort von Bauta Forsikring
Anmeldte en skade i forbindelse med flytning af et næsten nyt TV - nej det gik ind under pludselig skade - er skader ikke det som regel

Antwort von Bauta Forsikring
Jeg har været kunde i over 10 år ved Bauta forsikring.
Jeg har i dag modtaget en mail, som kun kan opfattes som en trussel - om ændrede vilkår grundet hyppig skadefrekvens.
Jeg har udvidet glas forsikring på min bil. Jeg har fået skiftet forrude april 2024, siderude juli 2025 og nu en forrude i juni 2026. Inden da et minimum af skader - og dette gælder alle mine forsikringer ved Bauta.
Ingen større skader overhovedet!
Telefonisk kontakt med afsender af pågældende mail. MEGET arrogant person, som sagde at det da lå mig frit for at finde nyt selskab

Antwort von Bauta Forsikring
Jeg har været kunde i over 10 år ved Bauta forsikring.
Ingen større skader overhovedet!
Telefonisk kontakt med afsender af pågældende mail. MEGET arraogant

Antwort von Bauta Forsikring
Skulle ikke gøre noget anden end at ringe og sige der var et hvepsebo

Antwort von Bauta Forsikring
Meget nemt og hurtigt ved at fa en ny bilforsikring. Kundeservice var yderst behjælpelig.

Antwort von Bauta Forsikring
Virkelig god service i telefonen. Nemt hurtigt på hjemmeside.

Når man anmelder en skade , får man hurtig svar, . Meget tilfreds

Antwort von Bauta Forsikring
bauta er en god forsikrings partner . Er altid mødt med venlig og hjælpsomhed .
Giver også synes jeg en fair og hurtig sagsbehandling .

Antwort von Bauta Forsikring
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.