Meerdere keren per week super leuke claims met top items. Ben eigenlijk altijd zeer tevreden met wat ik binnenkrijg. Ze geven heel goed maatadvies, zodat het 99% zeker past. Ook verzenden ze snel
Retouren worden gewoon niet GOED verwerkt en communicatie is waardeloos! Ik kijk met veel plezier naar alle lives, maar retourneren is echt dramatisch, ik had items retour gestuurd( dit is op eigen ko... Mehr ansehen
Ik schrik een beetje van al deze negatieve reviews? 2 superlieve en enthousiaste meiden die altijd vriendelijk zijn in hun TikTok lives! Al 4 of 5 bestellingen gedaan ondertussen van o.a. juwel... Mehr ansehen
Echt mega leuke kleren altijd! Chiara en Kimberly doen zo erg hun best om iedereen tevreden te houden, en elke week weer nieuwe leuke items in de claim te doen. Mega fan van de snelle bezorging en de... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kleding
Mooie kleding! Snel geleverd en echt top service :) jullie doen het leuk meiden!
Super klantvriendelijk
Super klantvriendelijk. Hele leuke items en unieke manieren van verkopen door de stunts op tiktok. Ik heb heel blij met alle bestellingen tot nu toe! De items zijn van goede kwaliteit. Ga zo door!! Dan zie je meerdere orders verschijnen
Top website
Top kwaliteit producten en service ! Altijd heel tevreden over de prijs - kwaliteit verhouding :)
Geen terugbetaling
Mijn retourbestelling is door een fout van de post nooit aangekomen op het kantoor. Ik mail hierover sinds 9 april.
Ik had deze bestelling gedaan via Klarna, waardoor ik dus achteraf moest betalen, doordat ze niks deden heb ik het bedrag van de geretourneerde artikelen uiteindelijk betaald om niet in de problemen te komen met Klarna.
Na meermaals mailen en screenshots sturen van mijn betalingen werd mij ook meermaals beloofd dat er een oplossing werd gezocht en ik wel geld terug zou krijgen.
De mail op 11 juni was: “Wij hebben helaas niks meer vernomen. Zou jij voor ons eenmalig nog even de gegevens (ordernummer) en producten retour kunnen doorsturen zodat wij dit zsm voor je kunnen afhandelen.” Hierna werd nog 1 mail gestuurd met de belofte dat ze het zo snel mogelijk zouden oplossen en daarna niks meer.
Het gaat over €89,90, wat niet niks is…
Heel jammer dit.

Fantastische webshop
Fantastische webshop! Word altijd super goed geholpen en de items zijn altijd van top kwaliteit! 🥰

Antwort von Beautyfashionmorecg
Top kwaliteit kleding ik bestel als ik kleding nodig heb altijd bij BFM. prijs verhouding van items zijn gelijk op. Klantenservice reageert ook snel als je toch vragen hebt over je bestelling ze helpen je zo ver het lukt en passen altijd een oplossing toe. Hele fijne webshop om hier te winkelen. Ik en mijn portemonnee willen niks anders meer.

Fijne webshop
Fijne webshop! Geweldige kwaliteit van de kleding, snelle levering. Goede hulp bij maatadvies.

Toppers!
Ontzettend leuk bedrijf met hele leuke, lieve enthousiaste meiden! Ze hebben ook wekelijks leuke kleding en ben erg tevreden.
Jullie zijn toppers, ga zo door! ❤️

Aanrader!
Een hele mooie webshop met super lieve & leuke meiden! Ze maken regelmatig content op social media met leuke stunts en nieuwe collecties! Kleding is altijd van goede kwaliteit dus zeker het bestellen waard! 💕

Antwort von Beautyfashionmorecg
Hele fijne webshop met kwalitatief…
Hele fijne webshop met kwalitatief mooie kleding. Er zijn regelmatig nieuwe collecties en claim stunt avonden met prachtige items. In de Tiktok lives kun je altijd om maatadvies vragen en dan wordt er eerlijk advies gegeven door de meiden. Zeker een aanrader!
BFM fashionstore is top!!!
Hele fijne webshop met kwalitatief mooie kleding. Er zijn regelmatig nieuwe collecties en claim stunt avonden met prachtige items. In de Tiktok lives kun je altijd om maatadvies vragen en dan wordt er eerlijk advies gegeven door de meiden. Chiara en Daphne zijn superleuke, aardige en eerlijke meiden! Zeker een aanrader!
Langer dan een maand wacht ik al op mijn geld
Tijdens de live stunts heb ik 2 items besteld, vervolgens heb ik die geretourneerd, omdat het niet helemaal was wat ik had verwacht (daar kunnen deze meiden overigens niks aan doen). Bij beide bestellingen zaten geen retourformulieren, hier heb ik voor gemaild en gelukkig een snelle reactie gekregen. Ook nog een extra briefje bijgevoegd aan beide bestellingen, om duidelijk aan te geven dat ik eerst geen retourformulier had ontvangen en met de ordernummers erbij. 3 juni zijn beide retouren aangekomen. Inmiddels is het 8 juli en heb ik nog steeds geen geld terug. Ik heb meerdere keren gemaild en contact gehad via Instagram dm, waarin meerdere keren om mijn gegevens wordt gevraagd, die ik ook netjes toestuur (zoals tracking van de retouren, ordernummers etc.) Er word meerdere keren beloofd dat er naar wordt gekeken, maar helaas nog steeds geen geld terug, het gaat erg traag. Ik ben erg geduldig, maar een maand lang moeten wachten, terwijl er een verwerkingstijd van maximaal 2 weken is, vind ik niet helemaal netjes. Erg jammer, want ik was erg enthousiast over de website van de meiden, maar dit laat mij twijfelen om ooit nog te bestellen.
Mega goede service en ontzettend attent!
Wat een ontzettend lieve meiden!
Ik had een bestelling perongelijk verwisseld met een andere bestelling van een ander bedrijf. Eenmaal de bestelling terug bij mij heb ik de bestelling retour gestuurd naar het oude en dus niet goede adres, gehaal mijn eigen fout maar hun zijn mij tegenmoet gekomen met een bedrag om alsnog op hun site uit te kunnen geven. Dit vind ik gewoon echt te lief want het was gewoon helemaal mijn eigen schuld.
Dit heeft een bedrijf nog nooit gedaan voor mij en ik waardeer dit daarom ook echt enorm. Deze en andere goede reviews verdienen zij ook echt!
De stunts op tiktok zijn echt amazing en doen altijd mega hun best!
Ik raad je BFM zeker aan, bedrijf dat altijd met de klant mee zal denken!
Geweldige webshop
De klantenservice is echt fantastisch. Bij eventuele problemen staan ze altijd klaar om je te helpen. De verzending is bovendien snel en efficiënt. Twijfel je over een maat? Dan denken de medewerkers graag met je mee en geven ze eerlijk advies als iets waarschijnlijk niet zal passen. Kortom: een topwebshop die écht met je meedenkt. Ik ontdekte deze winkel via de TikTok-lives – zeker de moeite waard om eens te kijken! Sindsdien ben ik supertevreden.
Mega leuke kleding en goede service
Mega leuke kleding. Hele goeie service ook als er iets niet goed is. Ze zijn altijd opzoek naar een passende oplossing. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Enthousiast!
De meiden van BFM zijn enorm enthousiast en helpen je met al je vragen, maar zijn hierbij ook gewoon eerlijk en kunnen dus ook zeker iets afraden. Dit noem ik goede service!
Pakketje altijd netjes (en leuk) ingepakt en snel verzonden!
Over retouren niets te melden, hier heb ik (nog) geen ervaring mee.
Super vooral hun eigen label
Super vooral hun eigen label
Top bedrijf
Een hele tevreden klant hier! Deze meiden geven eerlijk advies en zijn super enthousiast. De kwaliteit is top en de levering is mega snel!
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Zo blij met de rode comfy pak
Zo blij met de rode comfy pak
Heb er een witte kante shirt onder gedaan het staat zo leuk
Leuke complimentjes gekregen.
Een blije Maria
Lange bezorgtijd
De kleding is van goede kwaliteit, de klantenservice bij problemen is ook erg goed! De meiden zijn ook erg lief!
Enige nadeel is, de tijd wat je moet wachten op je pakket. (Uitzondering van pre order natuurlijk)
Er staat voor een bepaalde tijd besteld morgen in huis, maar heb nog nooit korter dan 4 dagen gewacht. Maandag zou mijn pre order verstuurd worden, nu gisteren, maar is bij postnl nog niet ontvangen.
Dat is écht een verbeterpunt, vooral met de luxe die je tegenwoordig van andere shops gewend bent.

Antwort von Beautyfashionmorecg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.