Beautyfashionmorecg Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere keren per week super leuke claims met top items. Ben eigenlijk altijd zeer tevreden met wat ik binnenkrijg. Ze geven heel goed maatadvies, zodat het 99% zeker past. Ook verzenden ze snel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Retouren worden gewoon niet GOED verwerkt en communicatie is waardeloos! Ik kijk met veel plezier naar alle lives, maar retourneren is echt dramatisch, ik had items retour gestuurd( dit is op eigen ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik schrik een beetje van al deze negatieve reviews? 2 superlieve en enthousiaste meiden die altijd vriendelijk zijn in hun TikTok lives! Al 4 of 5 bestellingen gedaan ondertussen van o.a. juwel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt mega leuke kleren altijd! Chiara en Kimberly doen zo erg hun best om iedereen tevreden te houden, en elke week weer nieuwe leuke items in de claim te doen. Mega fan van de snelle bezorging en de... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

168 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop.
De meiden hebben een hard voor de webshop en de klanten. Zijn heel klantgericht, denken altijd in oplossingen. Leuke meiden, zijn altijd eerlijk.
Kwaliteit kleding dat ze leveren is top, voor een leuke/ eerlijke prijs. Zeker een aanrader om hier te shoppen🩷

23. Juni 2024

Favoriete webshop

Super mooi bedrijf met hele fijne service
En goede kwaliteit kleding
Gezellige meiden die je graag helpen en advies geven!
Als je problemen hebt worden ze via de mail altijd snel opgelost!

22. Juni 2024

Top bedrijf!

Ontzettend leuk bedrijf! Er werken super leuke meiden die echt hun best doen om alles zo goed, leuk en snel mogelijk te doen! Pakketjes zijn altijd snel verzonden & binnen.

Op tiktok zijn ze regelmatig live en ze proberen echt iedereen die hierom vraagt een goed passend advies te geven.

Elke week hebben ze nieuwe collectie waarin voor ieder wat wils zit, ze denken echt aan iedereen. Zo ook aan de kleinere maar ook grotere maatjes!
Vaak hebben ze via de tiktok live leuke acties.

Producten zijn altijd van goede kwaliteit.

Ik bestel hier vaak en nog nooit problemen mee gehad. Als er iets is worden mails snel gelezen en komen ze met een super goede, nette oplossing.

Natuurlijk heb ik ook wel eens iets geretourneerd en dit is altijd super gegaan, netjes geld terug ontvangen binnen de aangegeven tijd.

Kortom: echt een top bedrijf en zeker de moeite waard om bij te shoppen! Ik zou iedereen aanraden hier te winkelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele moderne leuke webshop

Één hele leuke webshop
Voor elk wat wils
Ze hebben steeds de nieuwe trends!
Zeker een aanrader zowel als voor maat s als voor curvy.
Ze helpen je steeds met alle vragen
Zeker altijd fun op de werkvloer!

Een aanrader voor iedereen

Al heel vaak besteld bij dit bedrijfje, inmiddels komt de hele inhoud van mijn kledingkast hier vandaan. Onwijs mooie en leuke kleding van zeer hoge kwaliteit. De meiden geven altijd goed advies en ik kan met al mijn vragen bij hen terecht. Denken ook aan plus-size maten maar vergeten de gangbare maten ondanks niet! Eén keer iets stuks geleverd door de bezorgdienst maar direct goed door de meiden opgelost! Kortom, ik ben heel tevreden en zal zeker vaker bestellen bij deze lieve meiden. Trots op jullie ! ❤️

Super!

Een geweldige webshop met super leuke kleding maar ook leuke tassen en sieraden ben vaste klant bij Chiara.Ze staat altijd klaar voor haar klanten!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld in een live, kapotte broek ontvangen

Besteld in een live van de meiden, zij gaven aan morgen in huis. Kreeg een bevestiging van ze dat ik een pre order had besteld wat ik niet had besteld.. Daarna kwam de broek binnen zat een gat in, ik heb gelijk een mail gestuurd dat ik niet tevreden was. Ze reageerde 2 dagen laten met; Wat erg! Ik zie dat deze op de naad is gecheurd, zit hij verder wel goed? Wil je een nieuwe als ik deze nog voorradig heb?. Ik stuurde gelijk een mail terug dat ik een nieuwe broek wou! we zijn nu anderhalve week later en ik heb niks meer gehoord, geen geld terug, geen nieuwe broek en ik heb haar nog 3 mailtjes gestuurd en een DM op insta waar niet op gereageerd wordt.. Al met al is het contact dramatisch en zit ik nog steeds met een kapotte broek. Terug sturen durf ik niet aan want ook dat is niet gratis.

1. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lossen problemen niet op!

Na een week nog niks ontvangen, ze zeiden steeds is al ingepakt.
Vervolgens nogmaals bericht, bleek het product niet meer op voorraad te zijn.
Ze boden een oplossing aan via instagram, maar kwamen dit niet na.
Vervolgens geen reactie meer, in de TikTok live zeiden ze dat ik moest mailen.
Dit gedaan en nog steeds geen reactie, mijn mail was niet aangekomen volgens hun en moest nog een keer mailen.
Nogmaal gemailt en weer geen reactie, op instagram ook geen reactie.
Melding bij Klarna gemaakt en opeens was het probleem opgelost...
Klantenservice is ver te vinden hier, koop hier nooit meer wat!
Wees gewaarschuwt, zie dat ik niet de enige ben!

3. April 2024

2 maanden geleden al

2 maanden geleden al
Iets besteld is nooit geleverd heb meerdere mails gestuurd toen al geen reactie dus toen maar via Instagram dm kreeg je elke keer te horen heb geen mails ontvangen terwijl ik het bewijs heb toegestuurd toen zou ze maandag contact met me
Opnemen geen contact natuurlijk moest ik er weer zelf achteraan als je wat koopt is het allemaal leuk en aardig maar als er wat mis gaat komen er ineens geen mails aan heel raar allemaal ik raad het dan ook niet aan om wat te bestellen aangezien je kan fluiten na je geld ik heb gelukkig bewijzen en ga hier dan ook zeker wat mee doen

16. Februar 2024

Slechte service en contact

Trui besteld, deze gewassen volgens voorschrift (30 graden) emblemen op de trui volledig vervaagd…. Contact gehad, gingen een nieuwe trui opsturen en adviseerde om de trui binnenste buiten te wassen. Nou helemaal prima. 1,5 maand verder en nog geen nieuwe trui gezien. Contact is om te JANKEN! Mails worden niet of heel laat beantwoord. Via IG contact gezocht en kreeg te horen dat de trui geleverd is?????? Nooit een track and trace gehad, ook niks aangemeld in mijn DHL. Enkel het antwoord wat ik telkens krijg is: onze contactpersoon bij de post zegt dat de trui geleverd is.
Vraag ik om gegevens van deze contactpersoon, wordt er weer niet gereageerd.
Ik raad deze webshop TOTAAL NIET aan!!!!!!!

14. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wacht al langer dan een maand op mijn pakket!

Pakket besteld, maar helaas nooit aangekomen. Van klantvriendelijk is niet te spreken. Ik moet zelf overal maar achteraan. Zelf word er niks opgepakt. Als het pakket vanuit jou bedrijf niet aankomt ga je hier zelf als bedrijf achteraan voor de klant lijkt mij. Mijn mails worden nu ook gewoon niet meer beantwoord. Ik vind het erg kwalijk… dan nog te bedenken dat ik al langer dan een maand op mijn pakket wacht!!!

14. November 2023

Bedrijf is geen aanrader

Bedrijf is geen aanrader. Ze doen het puur voor het geld. Totaal geen betrokkenheid of begrip.

Sterkte als je hier iets koopt. Je bent alleen een sponsor niet meer, niet minder.

29. November 2023

Geweldig!!!!!

Ik heb echt al heel veel hier besteld en ben ontzettend tevreden. De levering is super snel, alles wordt met zorg ingepakt en de producten zijn van goede kwaliteit.

Chiara is vaak live op tiktok met hele leuke acties en ook om de bestellingen in te pakken en advies te geven bij nieuwe collecties. Het is echt iemand met hart voor de zaak.

Via instagram post zij alle informatie m.b.t. nieuwe collecties en acties en krijgen we vaak sneakpeaks van hoe het achter de schermen gaat.

Al met al een super leuke webshop en ik kan iedereen aanbevelen om hier te bestellen.

23. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele dure verzending en om te…

Hele dure verzending en om te retourneren veel gedoe en ook dure kosten. Je bent dan totaal iets van 8 euro kwijt voor helemaal niets. Slechte klantenservice.

28. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de 2e keer (en zeker niet de laatste) besteld bij Beautyfashionmore, snelle levering, mooie en "unieke" items. Hele lieve jonge onderneemster met een heel groot hart voor haar zaak.

1. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr