Beldeur Bewertungen 349

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De beldeur heeft anderhalfjaar prima gedaan toe kon ik de accu niet meer opladen, half vol laden verder kwam ik niet de accu was ook meteen na een dag of 3 weer leeg. Telefonisch waren ze niet ber... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na een jaar toch niet meer gratis. Dus slechte beloftes van de video camera voordeurbel. Mail gekregen dar jaarabonnement overgemaakt zou worden ad €29,95, terwijl dit €34,95 kost? Echter na geven van... Mehr ansehen

1. Wachdienst
  2. Elektronikunternehmen
  3. Unternehmen für Gebäudeautomation
  4. Installateur von Sicherheitssystemen
  5. Anbieter von Sicherheitssystemen

Vom Unternehmen geschrieben

Beldeur.nl is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme video deurbellen en beveiligingscamera’s zonder abonnementskosten. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we meer dan 30.000 klanten geholpen om hun woning veiliger te maken – zonder terugkerende kosten of ingewikkelde installaties. Wat ons uniek maakt? Bij Beldeur koop je een product, geen dienst. Je betaalt éénmalig voor je video deurbel of beveiligingscamera, zonder verborgen kosten, verplichte bonnementen of dure installateurs. Al onze producten zijn eenvoudig zelf te installeren en direct via je smartphone te bedienen. Onze klanten zijn voornamelijk huiseigenaren en gezinnen die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen met maximale controle en privacy. Wij leveren uit eigen voorraad, bieden snelle verzending, en staan bekend om onze directe en persoonlijke klantenservice. Met een gemiddeld klantcijfer van 4,4/5 zijn we trots op de tevredenheid van onze gebruikers. Heb je een vraag of probleem? Dan krijg je bij ons geen chatbot, maar direct hulp van een deskundige. Beldeur.nl is volledig onafhankelijk en verkoopt uitsluitend via de eigen webshop. Zo houden we de lijnen kort, de prijzen scherp en de kwaliteit hoog. Inmiddels vertrouwen duizenden huishoudens in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk dagelijks op onze producten – en daar zijn we trots op. Beveiliging, zonder verplichtingen. Dat is Beldeur.

2,8

1 Stern

Hat 74 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De beldeur accu gaat niet lang mee

Telefonisch waren ze niet bereikbaar de bel brengen ter reparatie was ook niet mogelijk alleen maar heen en weer gemaild over instellingen .
Conclusie veel gemaild oplossing, er zit maar een jaar garantie op terwijl ik aanspraak maar op non conformiteit garantie dat is bij mij weten mag ik minimaal 2 jaar verwachten dat de beldeur mee gaat .
Nu zijn de termijn van 2 jaar om en heb ik pech gehad.
Gr Pierre van der Burgt

5. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Binnen enkele weken defect, verkoper negeert wettelijke verplichtingen

Eind mei 2024 heb ik via Beldeur.com een draadloze videodeurbel gekocht. Binnen enkele weken bleek de deurbel vol water te staan, viel de camerafunctie volledig uit en ging de bel dag en nacht spontaan af zonder dat iemand aanbelt. Het product was daarmee feitelijk onbruikbaar.
Ik heb de verkoper meerdere keren schriftelijk benaderd en expliciet gewezen op mijn wettelijke recht op een deugdelijk product (non‑conformiteit). Ondanks herhaalde berichten is er geen inhoudelijke reactie, geen vervanging en geen terugbetaling gekomen.
Een videodeurbel die buiten wordt gebruikt mag je redelijkerwijs verwachten dat deze waterdicht is en langer dan enkele weken meegaat. Het uitblijven van enige vorm van service of verantwoordelijkheid vind ik zeer kwalijk.
Mijn ervaring met Beldeur.com is daarom ronduit slecht. Ik kan deze webshop helaas niet aanbevelen.

1. April 2026

Beste Alex,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We hebben inmiddels een retourformulier naar je verzonden zodat we de deurbel kunnen ontvangen voor inspectie en omruiling. Zodra we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we meteen een gloednieuw exemplaar op!

Onze excuses voor het ongemak.

Snel en goede service

Ik ben zeer tevreden goed geholpen en netjes alles uit gelegd top.

27. März 2026

Hoi A. Pol,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat alles duidelijk is uitgelegd. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is…

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is dit.

Beldeur houdt cliënten aan het lijntje als de bel binnen de garantietermijn niet meer werkt.

Wij kochten in februari 2024 bij Beldeur een draadloze bel met camera. Binnen de garantie termijn van 2 jaar was deze bel niet meer werkend. We hebben dit keurig gemeld. Kregen we een e-mail terug met het verzoek een reset uit te voeren. Dit werkte niet. Keurig gemeld toen moesten we de internet verbinding meten. Keurig de foto van de meting opgestuurd. Kregen we een mail terug om weer dezelfde reset uit te voeren die we eerder ook moesten uitvoeren. Helaas is de bel niet meer aan te zetten dus kan de reset niet worden uitgevoerd. Beldeur heeft een ondeugdelijk apparaat verkocht. Zij dienen volgend wettelijk vastgelegde Europese garantie regels een nieuw deugdelijke en werkende deurbel te verstrekken. Helaas houden ze ons aan het lijntje met allerlei kul verhalen en smoezen.

Mijn advies KOOP NIETS BIJ BELDEUR

12. März 2026

Let op !

Let op ! Bij deze bedrijf “Beldeur” niet betalen voordat je het product zeker in handen hebt. Anders geen geld terug, geen product , geen service. Een teleurstelling voor eerlijke mensen.
Zoals gewenst de informatie :
1. Product bestelt en betaald op 16 januari 2026
2.Merdere e-mails en aanvragen over verzending aan Rianne – levering zou op 24 januari 2026 plaats gevonden hebben.
3. Na veel gedoe 23. Februari 2026 zelf een onderzoek aangevraagd bij GOFO ( pakketdienst van Beldeur)
4. 24 februari 2026 Antwoord van GOFO 26017011287846 – sorry het pakket was 125 meter van de bestemming neergelegd.
Wij hebben dit product nooit ontvangen.
5. De hele correspondentie ligt Rianne voor en geen antwoord of reactie.
6. Nu naar het plaatsen van de review komt een email van Rianne.
Je wordt als eerlijke klant voor de gek gehouden. Ik zou hier nooit meer bestellen en ook niet adviseren dit te doen.
Onze buren en vrienden zijn hier helemaal met ons eens – schandelijk deze behandeling van een klant.

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bel besteld met sd kaart

De bel besteld met sd kaart, zit deze aan de zijkant zodat iedere willekeurige voorbijganger deze eruit kan halen. Moest foto's sturen voor retour (had al een uitgepakte versie ontvangen dit zag ik aan de beschermfolie die verwijderd was) Je moet het retour zelf betalen en dan nog meerdere mails sturen om het geregeld te krijgen. voor mij geen beldeur meer en raad ik ook niemand aan wat een k... bedrijf

9. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb gemaild dat ik de camera wens te…

Ik heb gemaild dat ik de camera wens te retourneren. Dit gedaan binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Ik moest een foto toezenden van het ongeopende pakket om een retourlabel te verkrijgen. Dit volgens de retourvoorwaarden. Deze heb ik keurig ontvangen. Goede service.

5. März 2026

Hoi Angela,

Bedankt voor je duidelijke review. Fijn om te horen dat het retourneren binnen de bedenktijd soepel is verlopen en dat alles volgens de retourvoorwaarden duidelijk was. Goed dat je de foto hebt meegestuurd zodat we het retourlabel direct konden regelen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Dropshipper met slechte administratie

Let op! Dropshipper! Dit betreft geen bedrijf, maar 1 persoon die vanuit zijn woning (geen bedrijfspand) goedkope deurbellen besteld en direct bij de klant laat bezorgen. Ik heb mijn pakket geretourneerd en deze is netjes door PostNL afgeleverd bij die ene persoon thuis. Case closet zou je zeggen. Maar nee, 2 maanden later krijg ik het verzoek van Klarna om dit te bewijzen. Juridisch gezien ligt de bewijslast niet bij mij, maar intussen heb ik een aanmaning van een ingeschakeld incassobureau gekregen. Als jurist ben ik hier alles behalve van onder de indruk. Koop hier dus niks! Goedkope troep, die je duur koopt. En die ene zielige persoon heeft zijn administratie ook nog niet eens op orde.

27. Februar 2026

Raad

Raad : Niet kopen .
Is een goed toestel als het direct werkt bij installatie maar bij problemen is er helemaal geen support of medewerking . Verschillende keren zelfde mail ontvangen maar altijd naast de kwestie . Ze doen alsof ze uit Nederland zouden opereren maar is helemaal niets van aan . Bedrijf in Nederland is langs geen kanten te bereiken laat staan dat ze voor een oplossing zorgen. Triestig dienst na verkoop . Heb al honderden bellen van deze soort geplaatst, was overgeschakeld naar dit merk omdat er geen abonnement nodig was . Is zeker geen aanrader .

22. Februar 2026

Camerabel niet kopen!

Helaas een ontevreden klant. Er komt steeds vocht in de bel waardoor we er niks meer op zien. Handig bij een camerabel… Binnen een half jaar al 2 bellen met hetzelfde probleem. We moesten de bel binnen laten drogen, daardoor zit je dagen zonder bel en het heeft niet geholpen. Nu geeft beldeur aan dat we geen garantie meer hebben omdat we al eerder een vervangende bel hebben gehad. Dus dan heeft de klant pech en kan je het uitzoeken met je bel. Ze bieden een vergoeding aan van 30 euro.. belachelijk! Het is absoluut geen betrouwbaar product en voor deze prijs mag je veel meer verwachten. Ik raad dit product af!!!

20. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog geen 6 maanden na aanschaf defecte…

Nog geen 6 maanden na aanschaf defecte sd kaart. Na veel heen en weer gemail, uiteindelijk zelf een nieuwe kaart aan moeten schaffen. Niet veel later bleef de bel dood weer veel heen en weer gemail alle stappen doorlopen om hem weer aan de praat te krijgen. Hierin door beldeur niet serieus genomen. Telefonisch niet te bereiken en geen adres waar je je live product retour kan brengen. Alles kan alleen maar per post of mail. Nu zitten we inmiddels al maanden zonder deurbel, zonder dat er tot een oplossing wordt gekomen. Raad u af om met dit bedrijf in zee te gaan.

20. Februar 2026

Dual video deurbel besteld

Dual video deurbel besteld.
Montage houder was meteen stuk.
Nieuwe besteld. Maar was de verkeerde.
Ze hebben mij een gratis nieuwe verzonden.
Antwoord op de mail liet alleen even op zich wachten. Maar verder goede service.
Deurbel is prima en goede kwaliteit

13. Februar 2026

Hoi Stefan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Vervelend om te horen dat de montagehouder direct stuk was en dat je daarna eerst de verkeerde ontving. Fijn dat het uiteindelijk is opgelost en dat je tevreden bent over de deurbel en de kwaliteit. Goed om ook terug te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren, ondanks dat het antwoord op je mail wat langer duurde dan gewenst. We nemen dat punt mee om onze reactietijd verder te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Top bedrijf

Top bedrijf, paar keer problemen ondervonden met de deurbel maar altijd zeer goed opgelost.

4. Februar 2026

Hoi Marga,

Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren en dat we je goed hebben kunnen helpen wanneer er iets speelde met de deurbel. We doen ons best om problemen zo duidelijk en netjes mogelijk op te lossen, dus het is mooi om te horen dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Goede hulp

Bij mijn overstap van provider moest ik ook de deurbel resetten. Dat is met hulp van beldeur goed gelukt.

2. Februar 2026

Hallo N. Slot,

Fijn om te horen dat het resetten bij de overstap naar je nieuwe provider goed is gelukt en dat onze hulp daarbij duidelijk was. Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan staat de klantenservice voor je klaar.

Makkelijke bel, moeilijke klantenservice

De deurbel is makkelijk in installatie, als hij het doet is het een top apparaat. Nu heb ik er 2, 1 werkt prima. Compleet naar tevredenheid. De andere niet, dan is de klantenservice echt lastig. Alleen contact via mail en weinig coulance. Duurt heel lang voordat het probleem opgelost is en niemand telefonisch bereikbaar is

1. Februar 2026

Beste Ramona,

Dank je voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat het contact als lastig is ervaren en dat het oplossen van het probleem lang heeft geduurd. Je mail is inmiddels beantwoord en de vervangende deurbel is verzonden met PostNL. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je niet direct geholpen wordt en nemen deze feedback mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je na ontvangst nog vragen hebben dan kun je opnieuw mailen zodat we met je meekijken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben onuitputtelijk met mij…

Ze hebben onuitputtelijk met mij geemaild en adviezen gegeven om de radio in mijn noodradio aan de gang te brengen. Hij was volgens mij kapot. Maar logisch, dat ze op afstand zouden denken: kan niet, de klant zal wel iets niet goed doen. Alle adviezen heb ik opgevolgd. Maar.. hij deed het echt niet. Daarop kon ik hem retourneren en heb een nieuwe gekregen (die het wel doet😀). Zeer goed service en communicatie. Dank. Groet, Rob

31. Jänner 2026

Antwort von Beldeur

Dank voor het delen van je ervaring Rob. Fijn om te lezen dat het contact als prettig is ervaren en dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen toen bleek dat het product niet naar behoren werkte. We vinden duidelijke communicatie belangrijk en nemen de tijd om mee te denken, ook als iets niet direct op afstand vast te stellen is. Goed dat het uiteindelijke vervangende product wel naar verwachting functioneert. Bedankt voor je vertrouwen en je uitgebreide review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Speciaal voor de deurbel gekozen met…

Speciaal voor de deurbel gekozen met batterij omdat beldeur adverteert met gemiddeld 2 maanden batterij duur bij gemiddeld 10 meldingen per dag.
Heelaas blijkt in de praktijk dat de camera binnen 2 weken leeg is contact met beldeur gehad de camera ingesteld op de meest zuinige modus wij komen op gemiddeld 8 meldingen per dag en alsnog is de camera binnen 2 weken leeg!
Tevens als de camera binnen is opgeladen en weer buiten opgehangen wordt heb je meerdere dagen condens op de lens!
Kort samengevat het product voldoet dus niet contact gehad met beldeur maar die doen er helemaal niets mee!!
Het liefst zou ik het terug sturen en geld terug krijgen doen ze niet, en ik heb zelf voorgesteld om het product om te ruilen voor een bedraad exemplaar maar dan wordt er glashard gezegd dat de termijn van 2 weken verstreken is dat ze de camera niet terug nemen omdat ie al langer dan 14 dagen in hebruik is!!!!
Kort samengevat waardeloos product maar wat nog vervelender is hoe je behandeld wordt door de klantenservice wat overigens alleen per mail kan omdat het telefoon nummer niet beschikbaar meer is. (Waarschijnlijk overbelast met tevreden klanten)

8. Jänner 2026

Beste,

Vervelend om te lezen dat je ervaring zo is geweest, zeker als je juist bewust voor de batterijvariant hebt gekozen. De opgegeven accuduur is een gemiddelde en kan in de praktijk lager uitvallen door factoren zoals wifi bereik en omgevingsomstandigheden. Via https://beldeur.nl/pages/wifitest
kan dit worden gecontroleerd. Condens op de lens kan tijdelijk optreden bij temperatuurverschillen tussen binnen en buiten en trekt normaal vanzelf weg. Wat betreft retourneren en omruilen zijn we gebonden aan de wettelijke termijn van veertien dagen en de voorwaarde dat het product ongebruikt is. Dat neemt niet weg dat we graag opnieuw met je meekijken naar een passende oplossing binnen de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust nogmaals contact op met de klantenservice per mail, dan wordt je situatie opnieuw beoordeeld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een slimme deurbel besteld bij…

Ik heb een slimme deurbel besteld bij Deurbel.nl en ben erg tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie over de producten, waardoor kiezen makkelijk was. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

De installatie ging eenvoudiger dan verwacht en de deurbel werkt perfect. Beeldkwaliteit is scherp en de app is gebruiksvriendelijk. Ook de klantenservice reageerde snel en behulpzaam op mijn vragen.

Kortom: goede producten, snelle levering en fijne service. Absoluut een aanrader!

23. Jänner 2026

Hoi Jazzy,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! Fijn dat alles zo soepel is verlopen, van het bestellen tot de installatie en het gebruik van de deurbel. We doen ons best om alles zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is top om te horen dat dat ook zo is overgekomen. Veel plezier met je slimme deurbel!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I placed an order with Beldeur for some…

I placed an order with Beldeur for some video camera and a doorbell. I did not know that i was supposed to wait 2 weeks for the products to arrive. Allright, no problem. I send the products back to them on 22.12.2026 after initiating the refund. From the very beggining they allowed me to recieve the return shipping label only after i send pictures to them that the products were not opened or used. Done that. The package to them left with the currier on 22.12. I did not recieve any type of confirmation from them, so on 19.01. i wrote to them about the products. They said they will not offer me a refund on the products, unless i send them the proof that i sent the packages to them. I think this is total non-sense. Do they have the right to not initiaite a refund, because i do not provide them a shipping proof? The products are allready with them, and they do not want to do anything about it, because i do not have anymore the proof of sending the package to them. Is this allowed? The products are with them, the money are paid long time ago, and i do not have anything now. The amount is around 230euro. I think this is not normal at all. They have a dropshipping company, where they advertise their business like having everything on stock and the products being located in NL, but is not like that. Besides that, there is 30 days since the packages was sent to them, and they confirmed me that they will not do anything about it if i do not send them the shipping proof. I have proof of everything that i described, all the discussions being on email. No phone number available from them, nothing. Only one number that is not working never.

22. Jänner 2026

Hi Ilie,

Thanks for your message and explanation. We understand that the situation is frustrating, and we're sorry to hear about the inconvenience you've experienced.

At this moment, we have not received the returned package at our warehouse. That’s why we kindly requested the shipping proof. Without this proof, we unfortunately have no way to trace the return or confirm that the package was actually sent to us.

If you still have the shipping receipt or any track & trace details from the courier, we would really appreciate it if you could send it to us. With that information, we can immediately look into the return and process the refund if everything checks out.

Let us know if you’re able to find the shipping details. We’ll do our best to help you further.

Kind regards,
Selina from Beldeur

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr