Unternehmen hat geantwortet
Bestelling en levering 2x REISBEKER LEO voor ong. 50 €, is vlot verlopen. Het enige waaraan ik me 'n beetje geërgerd heb is ... daartoe méér dan 10 mails ontvangen te hebben ... Zou dat zo verlo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik sinds een aantal weken de Leo pannenset met antikleef en ben voorlopig heel tevreden. Omdat ze heel licht zijn(allu) hebben ze snel de gewenste temperatuur en zijn ze gemakkelijk te hantere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor de kerst voor mijn dochter een pannetje gekocht van Berghoff stone. Na 4 maanden begon de coating los te laten, vervolgens een beroep gedaan op de garantie maar nee dit viel onder normale sli... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
BergHOFF Belgium BV is de officiële verdeler van BergHOFF keuken- en kookproducten in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit onze vestiging in Paal-Beringen zorgen wij voor de distributie, commerciële ondersteuning en klantenservice van het merk binnen de Benelux.
BergHOFF staat internationaal bekend om innovatief en doordacht keukengerei waarin design, functionaliteit, kwaliteit en gebruiksgemak samenkomen. Van kookpotten en pannen tot messen, keukenaccessoires, bakgerei en oplossingen voor onderweg: onze producten zijn ontworpen om koken eenvoudiger en aangenamer te maken.
Als Benelux-distributeur werken wij samen met retailers, keukenhandelaars, professionele partners en bedrijven. Daarnaast kunnen consumenten een selectie van onze producten rechtstreeks via onze webshop bestellen.
Service stopt voor ons niet na de aankoop. Ons team in België staat klaar voor productinformatie, advies, vragen over het gebruik van onze producten en de behandeling van garantie- en servicevragen binnen de Benelux. We streven daarbij naar een correcte, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.
Ook duurzaamheid krijgt binnen BergHOFF Belgium bijzondere aandacht. We maken bewuste keuzes in ons assortiment, onze verpakkingen, logistiek en dagelijkse bedrijfsvoering en blijven zoeken naar manieren om onze impact te verkleinen.
Belangrijk: BergHOFF Belgium BV is verantwoordelijk voor de verdeling en klantenservice van BergHOFF in België, Nederland en Luxemburg. Woon je buiten de Benelux? Dan vragen we je om contact op te nemen met de BergHOFF-distributeur of het officiële verkooppunt in jouw land, zodat je door de juiste lokale partner geholpen wordt.
Ontdek onze producten, promoties en inspiratie op onze website.
Vom Unternehmen geschrieben

Klantcontact

Bij BergHOFF Belgium stopt onze service niet bij de aankoop. Heb je een vraag, opmerking of probleem met een product? Laat het ons weten.
Elke melding wordt door ons team persoonlijk en met de grootste zorg behandeld. We luisteren naar jouw ervaring, bekijken iedere situatie zorgvuldig en zoeken naar een correcte en passende oplossing.
We geloven dat goede klantenservice juist het verschil maakt wanneer je een vraag of probleem hebt. Je mag bij ons rekenen op persoonlijk contact, duidelijke communicatie en een correcte opvolging.
Ook jouw feedback nemen we ter harte. Opmerkingen en ervaringen helpen ons om onze producten, informatie en service voortdurend te verbeteren.
Heb je een vraag, opmerking of probleem?
Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.
De Weven 3, 3583, Beringen, Belgien

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Super goed mes, heel snelle levering en snelle, vriendelijke klantenservice!

Antwort von BergHOFF Belgium
Goede kwaliteit en product. Levering was niet helemaal duidelijk doordat het product eerst geleverd stond en dan weer niet maar de klantenservice was wel heel goed.

Antwort von BergHOFF Belgium
Concernant la commande, livraison, je n'ai jamais eu à me plaindre. Livraison rapide
Les produits BergHOFF sont de très bonne qualité
Rien à redire

Superhandig en sterke kwaliteit
Handige en degelijke deksel met sluiting

Antwort von BergHOFF Belgium
Geen moeilijkheden bij aankoop, verzending en ontvangst. Zeer vriendelijke bezorger.

Antwort von BergHOFF Belgium
Prachtig en goed materiaal! Koken zonder vet is een feit en proper maken een spel!top! Ik bestel deze nog!!

Antwort von BergHOFF Belgium
De levering was perfect, het product ook. De pan behoudt zijn temperatuur, ook bij een vitrokeramisch kookvuur, en geen sprake van aanbranding.

Antwort von BergHOFF Belgium
Snelle levering (binnen een dag), alle artikelen netjes verpakt. Ook heel tevreden met het product zelf: de LEO Smart seal voedselcontainers kosten wat meer, maar zijn van uitstekende kwaliteit, sluiten goed af en zijn door de draaiknop heel makkelijk in het gebruik.

Antwort von BergHOFF Belgium
Supersnelle en goede bezorging. De materialen zijn heel goed ingepakt. Zeer goede en snelle opvolging van de mails. En een leuk cadeautje extra gekregen!
Ook fijn om een mooie welkomstkorting te krijgen.

Antwort von BergHOFF Belgium
Aangezien wij op 30 mei 2026 een bezoek hebben gebracht aan BergHOFF te Paal kregen wij de cataloog van Leo mee, daar dit ons het beste beviel. Door onze verhuis van Keerbergen naar Oud-Turnhout plaatsen wij u 7 juli onze eerste bestelling. Niettegenstaande we onze bestelling plaatsen reeds 8 dagen nadat de 10% korting was verlopen, hebben wij toch nog de 10% korting gekregen; hetgeen wij meer dan een vlotte samenwerking was.

Antwort von BergHOFF Belgium
Snelle verzending, zeer goed.
Of ik de juiste ring heb ontvangen vraag ik me af. Er was een foto op de website te vinden van mijn pan, maar nummers kwamen niet overeen. Lastig controleren zo.

Antwort von BergHOFF Belgium
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.