I bought my car here, had amazing experience with Mark in the process. Car was ready a few days earlier than expected. I would recommend them
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Inden man handler her burde man nok lige snakke med FDM hvis man er medlem. Nettet svømmer med dårlige anmeldelser om dette firma. Kort uddrag omkring denne virksomhed har fdm bl.a. tidligere... Mehr ansehen
Vi købte en 2,5 år gammel Skoda Fabia, men betingede os FDM-gennemgang - samt at kritiske fejl og mangler blev repareret af Bilcentret inden overtagelse. Det var intet problem, og de sørgede også for... Mehr ansehen
Fruen og jeg havde udset os en bil hos Bil-Centret vi godt ville prøve. Vi afsætter tid af søndag 3. februar 2013 og kører til Tåstrup for at prøve den. Vi får kontakt til en sælger som nægter os... Mehr ansehen
Roskildevej 320 - 322, 2630, Taastrup

God service og handel
Michael gav sig god tid og vi prøvede flere biler inden vi besluttede os

Antwort von Bilcentret A/S
Har altid været tilfreds med tååstrup bilcenter. Har købt flere biler hos dem uden problemer. Dog kørte jeg galt i min Audi A5. Men fik ikke Mine forsikrings udbetalt eller en ny bil da den var totalskadet og havde selv lagt 75.000.kr i udbetaling. Jeg fik lov at betale min skadet bil til jeg var færdig med restgæld. Og har tænkt om jeg måske er taget i røvenn den gang ?. Men dum var jeg og lagde igen 45.000.kr i udbetaling på en anden audi a3 sportback. Så sidder lidt og har følgende jeg ikke fik noget for mine penge. Desvære.
Mvh dennis steeltoft

Antwort von Bilcentret A/S
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Vi ringer til forhandleren angående en bil vi er interesseret i omkring 10:30, og laver en aftale kl 15:30 samme dag. Da vi kommer kl 15:25 ser vi, at der står nogle og kigger på bilen sammen med forhandleren. Vi henvender os til forhandleren for at spørge om den er solgt, hvor han så svarer ja. Det skal lige siges vi kommer hele vejen fra Slagelse af, og dette er i Taastrup. Forhandleren spiller dum, og siger at han jo ikke kan gøre for der kommer kunder inden vores aftale og kigger på bilen. Hvis det var sådan det var, hvad er meningen så med at ringe og lave en aftale? Hvis man kan forvente bilen er solgt når man møder op? Forhandleren er meget uforstående, men samtidig kan man godt se på ham, at han godt ved det ik er så godt det han har gang i.
I stedet for at beklage eller finde en løsning, siger han blot “jeg kan ikke gøre for at der kommer nogle for jer”
Hvad er meningen med at lave en aftale så? Endda når man kommer langvejs fra, når man både bruger tid og penge på at komme?
Så hvis du ringer til bilcentret for at lave en aftale, så skal du ikke forvente den bil du vil kigge på er der når du møder op. Det er jo åbenbart først til mølle ikke?
Den hidtil dårligste bilforhandler jeg nogensinde har oplevet, og hele hans attitude gjorde det hele endnu værre. Vi er glade nu over at vi aldrig købte bil derfra.

Antwort von Bilcentret A/S
Jeg fik købt en bil for et styk tid siden, og på papiret står der at den kører 19 på literen men endte med at kører 10 på literen, ren snyd og har fået skiftet flere dele efter 6 måneder selvom jeg havde betalt 180k for bilen ( garanti havde udløbet) føler mig virkelig snyd

Antwort von Bilcentret A/S
Vi har handlet bil hos dem og vi havde en fantastisk oplevelse. De havde god tid og var meget imødekommende. Både Michael og Mark var meget lette at tale med og vi fik en rigtig god betjening, samt en fin pris på vores brugte bil. der var rigeligt med tid til at prøvekøre den bil vi havde udset os. "vi kunne bare bruge den tid vi havde behov for" Jeg har handlet mange biler i min tid, men dette var en helt igennem god oplevelse. vi fik sågar en flaske rødvin med på vejen, med et " tillykke med din nye bil".
det blir ikke meget bedre.
Venlig hilsen & på gensyn.
Anja & John
Jeg kan ikke forstå, at de giver en garanti på 6 måneder, når købeloven er opdateret sidste år, hvilket betyder at garanti for brugt bil er 1 år. Når jeg spørger begrundelsen, får jeg besked på at købe bil et andet sted!!

Hej
Det er fantastiske folk der arbejder der , har altid fået en 100 % fin service , kan kun anbefale at købe brugt bil hos dem
Først og fremmest tak for god service, vi har handlet og valgt og købt vores nye bil captur hos bilcentert ,den er super god alt er som det skal være, vi er glade for den pæn og velholdt trods alderen og kilometer køre den som ny ,vi takker for handel og ser frem til at komme tilbage om nogle år ,mvh Mikail&Tuba
Bilcentret i Taastrup yder bare en fantastisk, venlig og behagelig service som er helt nede på jorden. Tak, jeg er så glad for at have handlet hos jer.
Fantastisk oplevelse at købe sin bil der!
Jeg har før haft ringe tillid til bilforhandlere i Københavnsområdet. Da jeg fandt min nye bil hos Fåborg Bilcenter, havde jeg i starten svært ved at skulle “købe” en bil, hvor jeg kun havde set den på nettet. Sælgeren “Martin” var utrolig hjælpsom og serviceminded og har gennem hele handlen været meget troværdig og ærlig. Jeg kunne let være blevet “snydt” flere gange for forskelligt biludstyr i vores aftale, men det har på intet tidspunkt været tilfældet, tværtimod!
Ville også købe min næste bil hos dem og kan kun anbefale Fåborg bilcenter!!!!
Virkelig god kunde service. Det er min anden bil jeg køber hos dem og har kun haft gode oplevelser
Virkelig god service, og der var styr på alt.
Jeg vil helt klart anbefale andre at købe bil der, og kunne sagtens finde på at handler der en anden gang:)
God oplevelse. Sælger var imødekommende allerede fra start. Vi endte med en god handel.
Rigtig god service bilen jeg købte var i total top og de er rigtige kunde venlige og giver sig god tid til kunden
Fantastisk vejledning og endnu bedre service. Her følte jeg mig helt tryg, vender meget gerne tilbage
Hele vejen igennem upåklagelig service! Er yderst tilfreds! 🤩
God oplevelse, det er en familiedrevet virksomhed og det kunne fornemmes på deres måde som de behandlede os på.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.