Får kun 3 stjerner, fordi vi selv skulle opdage og gøre opmærksom på at listeprisen var faldet med 20.000. Burde være forhandleren, der gjorde opmærksom på det med det samme. Fik dog rabatten. Ellers... Mehr ansehen
Bin2Bil i Holbæk… “I får 5 af mig” 😊 Vi købte bil i november 2025. Det var hele vejen igennem en super god oplevelse og selv spørgsmål her fem måneder efter, de bliver besvaret med imødekommenhed 👍... Mehr ansehen
Vi ankom uanmeldt til Hyundai værkstedet i Kalundborg, med et akut opstået problem. Fik tid samme dag og da vi hentede bilen, krævede de ingen betaling, selvom de havde brugt tid på at konstatere, at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bin2bil | Forside
Bilbyen 2, 4300, Holbæk, Dänemark
- post@bin2bil.dk
- www.bin2bil.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
En god oplevelse at købe bil his dem.
Vi har lige færdiggjort bilhandel, hvor vi som kunde følte os i centrum. En flink og behagelig bilsælger der gjorde meget for at vi kom til at kende bilens funktioner inden den blev afleveret.

Antwort von Bin2Bil A/S
God og behagelig sælger og god…
God og behagelig sælger og god overlevering og instruktion af ny bil

Antwort von Bin2Bil A/S
Man får en fantastisk betjening og de…
Man får en fantastisk betjening og de er gode til at råde og vejlede.

Antwort von Bin2Bil A/S
Super service og kompetent sælger dog kunne Ford godt oppe sig med deres Ford konto og en instruksbog på dansk.

Uforbeholden imødekommenhed…
Jeg har en forholdsvis ny Hyundai Kona EV, som er købt og betalt hos en Hyundaiforhandler på Vestsjælland. Desværre opstod der en garantifejl på bilens batterisystem, som forhandleren tilsyneladende ikke havde lyst til at udbedre - end ikke efter brevudveksling med ledelsen i København. Jeg kørte derfor ind til Hyundai (Bin2Bil) i Slagelse, som aldrig tidligere har set mig. De fandt trods middagspause straks fejlen. Jeg ser frem til at få fejlen udbedret og blive kunde hos Ben2Bil A/S i Slagelse - også når jeg skal købe ny bil, jeg er nemlig glad for min Hyundai… Fremragende behandling.

Antwort von Bin2Bil A/S
Hurtig, effektiv og ærlig service!
Jeg er mere end tilfreds med den service jeg fik, efter vi havde haft et uheld med bilen, alt blev klaret inden for få dage, lånebil stillet til rådighed med det samme og prisen blev mindre end forventet/først anslået.
5 stjerner og en særlig tak til Jesper Juul Kjeldsen fra Bilhuset i Slagelse, for at styre processen hurtigt igennem og holde mig orienteret hele vejen igennem.

Antwort von Bin2Bil A/S
Super behandling af sælger Martin…
Super behandling af sælger Martin Thygesen, alle aftaler overholdt. Super

Antwort von Bin2Bil A/S
Bedste sted at handle bil
Super kompetent, venlig og imødekommende personale jeg mødte i forbindelse med køb af ny bil.

Vi har købt en Volvo C40
Vi har købt en Volvo C40. Den blev reklameret for som havende kørt 22.000, men da vi kom hjem kunne jeg i appen se, at den havde kørt 24.600km. Endvidere fik vi en lang salgstale om Volvos og Bin2Bils store fokus på sikkerhed, men bilen udleveres 17/12-24 på sommerdæk… Bin2Bil kunne godt hjælpe med vinterdæk på fælge for den nette sum af 23.000.
NB: 02.01.25 har vi taget imod et tilbud på vinterdæk, hvor Bin2Bil tager noget af omkostningen som kompensation for fejlen med antal kørte kilometer.

God købsoplevelse hos Bin2bil Holbæk
Har netop overstået et bilkøb, hvor sælgeren, Lars, fra starten var meget imødekommende, og tog sig god tid til at sikre, at jeg var klædt på i forbindelse med finanseringen, forsikring, lade abonnement og ikke mindst en supergrundig gennemgang af bilen som er min første elbil.
Efter nogle dage modtog jeg et opkald, hvor han lige ville følge op på om alt var vel med bilen og om der var opstået nogle spørgsmål.
Kan kun kan anbefale at handle bil der.

Antwort von Bin2Bil A/S
Fik et tilbud på skift af taktkæde på…
Fik et tilbud på skift af taktkæde på min Renault Clio hos bin2bil kalundborg, lydende på 19.400kr. Fik så lavet 3 tilbud på autobutler og et fra min ellers foretrukne mekanikker lydende på 8.600kr. +- 200kr
Så bin2bil kalundborg har hermed mistet en ellers trofast kunde..

Antwort von Bin2Bil A/S
Imødekommende og forstående selvom vi…
Imødekommende og forstående selvom vi havde mange spørgsmål.

God Oplevelse
Mange udstillingsmodeller, god sælger, hurtig levering alt forløber efter planen.

Antwort von Bin2Bil A/S
Fik en lille parkerings bule på…
Fik en lille parkerings bule på bagskærmen af min Volvo. Bin2Bil fik hurtig rettet bulen ude at bilen skulle males, så meget fin og hurtig service. Tak fra en glad Volvo kunde

Antwort von Bin2Bil A/S
God service med køb af ny bil
God service med køb af ny bil. Manglede dog lidt info undervejs omkring forsinkelse. Men fik svar når vi skrev til sælger

Antwort von Bin2Bil A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.