bizbike.be Bewertungen

1 301
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een onderhoud gevraagd maar moest wel enige weken wachten wegens de drukte. Er werd me een mail gestuurd wanner de technieker zou langs komen en die was mooi op tijd. Bij nazicht bleek mijn ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige negatieve review heb ik weggehaald. Reden : zeer positieve ervaring met hersteller Christophe. Op 25 aug. ging de display van de fiets niet meer aan. Eerste contact met bizbike : de vroegste d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat kan men nog meer verlangen wanneer men een electies fiets geeft gekocht en de hersteldienst aan huis komt voor een herstelling na 1 telefonische oproep . Dit krijg je van VELOCIL. Zadelpen afge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Bizbike. Onze fiets was volledig in orde tot hun technieker langskwam. Kort daarna brak er een onderdeel af. De technieker die langskwam was bovendien zeer onvriendelijk... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. auch in
  3. Fahrradwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

We zijn expert in elektrische fietsen én in fietsmobiliteit. We bieden verschillende merken van elektrische fietsen aan, die geproduceerd worden in België en onderhouden worden door ons. De combinatie van gebruiksvriendelijke elektrische fietsen en een optimale service na verkoop weerspiegelt mooi ons doel: samen de fietsmobiliteit in België verbeteren.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1301 Bewertungen

(1 301)

97 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een teleurstelling ivm de…

Wat een teleurstelling ivm de servicedienst. Een op 21 mei bestelde fiets wordt pas op 17 September geleverd en we kregen een Beaufort ipv een Veloci, want geen voorradig! 'Er was toch sprake van 14 dagen in de brochure, ja maar het is druk'
De versnellingen blokkeerden van aan de start en na een bezoek van de technieker (enkele weken later) zou hij opgehaald moeten worden voor herstelling in het atelier. Hallo, we wilden graag een nieuwe fiets en geen herstelde. Blijkbaar is de herstelling aan huis beperkt tot de een minimum. Alweer wachten. Na de zoveelste telefoon zou de fiets dan toch afgeleverd worden op 7 oktober ek. We zullen zien...

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een jaarlijks onderhoud wat op…

Het was een jaarlijks onderhoud wat op een snelle en efficiente wijze gebeurde. Mijn fiets is terug perfect inorde. Ook de zeer technische informatie over mijn batterij heeft mij voldoende inzicht gegeven op de toekomst op mijn 5 jaar oude fiets.

29. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele vriendelijke en behulpzame…

Hele vriendelijke en behulpzame personeel, gaf goede uitleg wat eraan mijn fiets nodig was, om hem terug tip top inorde te maken.

23. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Pascale, wat leuk om te lezen! Bedankt voor je vertrouwen, we zijn blij dat je fiets weer helemaal in orde is. Veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijke manier om een afspraak te…

Gemakkelijke manier om een afspraak te maken, die dan ook nog correct wordt uitgevoerd. Snelle, efficiënte herstelling aan huis.

25. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Henderick, bedankt voor je positieve feedback. We vinden het belangrijk dat afspraken makkelijk te maken zijn en herstellingen vlot verlopen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service aan huis.

Zeer goede service

24. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Johan, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede fiets

De fiets is heel goed en de technieker is heel vriendelijk en hij doet zijn werk goed alles was prima batterij weer goed gekregen want ze spande in de fiets om uit te Halen en de installing waren heel goed geregeld op 1 min puntje na de gemiddelde instelling was niet goed hij tekend niet juist na een fietstocht dat is jammer maar anders was het heel goed.

22. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Luc, bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de fiets, onze technieker en de service. Jammer dat de gemiddelde instelling niet helemaal juist was , bij het volgende onderhoud mag je dit zeker melden aan de technieker. De instelling kan dan gemakkelijk worden nagezien via de displaysettings of via een update. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vakkundige Teknieker ,vlugge…

Zeer vakkundige Teknieker ,vlugge bediening

18. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Christine, dankjewel! Geweldig dat je onze technieker en de vlotte service zo waardeert, daar doen we het voor! Met vriendelijke groeten,

Dit is echt topservice

Dit is echt topservice: de afspraak kon snel gemaakt worden, de communicatie via mail en sms zorgde ervoor dat ik precies wist wanneer ik de hersteller mocht verwachten, en mijnheer zelf was vriendelijk en correct.

Antwort von bizbike.be

Beste Kathy, bedankt voor je uitgebreide feedback en dat je hiervoor je tijd nam! Super om te horen dat alles vlot verliep, van afspraak maken tot de herstelling aan huis, en dat onze technieker vriendelijk en correct was. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Vriendelijke en snelle service

Ik had een probleem met mijn nieuwe fiets doordat de fietstassen niet echt geschikt waren en tegen de sensor kwamen. De vriendelijke technieker kwam snel aan huis en heeft het probleem opgelost. Nieuwe fietstassen zouden nu onderweg zijn in ruil voor de “oude”. Dit is nog even afwachten. Alles gratis geregeld onder garantie.

20. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste, bedankt dat je hiervoor je tijd nam! Fijn om te horen dat onze technieker snel bij je thuis kon komen en het probleem met de fietstassen heeft opgelost. We hopen dat de nieuwe fietstassen goed aankomen en dat alles naar wens is.
We kijken ernaar uit je weer te helpen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Top service

De technieker was super vriendelijk. Elke vraag werd beantwoord en we kregen zelfs extra uitleg. Het ging een uurtje duren. 45min later, klaar. Top service.

Antwort von bizbike.be

Beste Els, bedankt voor je uitgebreide feedback en dat je hiervoor je tijd nam! Fijn om te horen dat onze technieker vriendelijk was, al je vragen kon beantwoorden en dat de service vlot en efficiënt verliep.
We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen helpen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima fietsen en zeer tevreden over de…

Prima fietsen en zeer tevreden over de service

Antwort von bizbike.be

Beste Denis, bedankt dat je hiervoor je tijd nam! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze fietsen als de service.

Eersteklas fietsenmaker!!

Eersteklas fietsenmaker!!! Afspraak online gemaakt en alles verliep volgens het boekje. Geen opmerkingen! Zeer vriendelijke man, iemand die zijn vak kent!!!

2. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Greetje, bedankt dat je hiervoor je tijd nam! Fijn om te horen dat alles vlot verliep, van het online maken van de afspraak tot de uitvoering, en dat je tevreden bent over onze vriendelijke en vakbekwame technieker.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Heel tevreden over de service

Heel tevreden over de service. Afspraak maken gaat vlot, de technieker communiceert duidelijk over de gebreken en de prijs en fietsen zijn steeds in orde. Ook steeds heel vriendelijke bediening.

12. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste, bedankt voor je review en de moeite die je hebt genomen.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de vlotte afspraakplanning, duidelijke communicatie van onze technieker en de vriendelijke bediening.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Heel tevreden over de service

Stipt, correct, vriendelijk en degelijke reparatie ! Ook de prijs was o.k.

15. September 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Mark, dankjewel voor je fijne review. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service, de herstelling en de prijs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel gemakkelijk om online een afspraak…

Heel gemakkelijk om online een afspraak te maken, laten op tijd weten hoe laat ze er ongeveer zullen zijn. Technieker super vriendelijk en kent zijn vak, houden zich ook aan de garantietermijn, motor van fiets was op een klein uurtje vervangen zonder kosten. Echt top sevice, alleen maar lof over Bizbike.

11. September 2025

Top herstel!

Technieker was stipt aanwezig op het afgesproken tijdstip.
Vriendelijk persoon die vlot aan de slag ging.
Na de interventie is de fiets opnieuw TIPTOP
Thanks!

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

stipt op tijd arriveerde de mechanieker…

stipt op tijd arriveerde de mechanieker en voerde een nazicht uit op onze 2 fietsen , de reserve fiets kon niet gerepareerd worden aan huis en werd later opgehaald we hopen op een snel offerte en nemen dan een beslissing .

2. September 2025

Heerlijk fietsenmaker aan huis

Ik ben heel tevreden. Er is een goede communicatie. En een reminder wanner de monteur komt. Heel duidelijk. Een eerlijke fietsenmaker. En heeft mijn fiets weer helemaal inorde gebracht. Tegen een zeer goede prijs! Dank daarvoor

12. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr