Blue Star Coffee.eu Bewertungen 452

4,6

1. Kaffeemaschinenlieferant
  2. Coffeeshop
  3. Kaffeegroßhändler

Blue Star Coffee has been in the coffee business since 1997 and are based in Galway, Rep. of Ireland. Located in the lower burren area of Kilcolgan, we are easily accessed by motorway and are 2 hours from Dublin and 30 min from Galway city. Blue Star Coffee.eu is exclusively dedicated to coffee e-commerce, specialising in home coffee machines spare parts and accessories for resale in the United States, Ireland, UK, Europe and worldwide. We are the main distributors for Caffe Agust coffee and Caravaggio coffee With over 1900 products available and growing, our mission is to be a leading e-commerce purveyor of all things coffee, to both the home and commercial sector. Blue Star Coffee.eu specialise in prosumer parts and accessories for major brands such as Ascaso, Gaggia, Rancilio, Lelit, Rocket, Bezzera and LaPavoni. By importing barista equipment in bulk, enables us to offer coffee shop supplies at the lowest prices in the commercial sector including Cafe, restaurant, hotel and bars in Ireland, UK and Europe.

4,6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fast delivery to Germany

Fast delivery to Germany, good selection of rare coffee equipment/ parts!!! Enjoyed & thanks!!! :-) TOP

4. Jänner 2026

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Many thanks for your excellent review and feedback.

Regards,
Customer Service,
BlueStarCoffee

Top Qualität

Grosses Sortiment, faire Preise, schnelle Lieferung, top Qualität. Thanks!

25. September 2025

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Many thanks for your excellent review.

Kind regards,
Customer Service

Einwandfrei

Bestellter Artikel einwandfrei und zeitnah erhalten.

22. Juni 2025

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Vielen Dank für Ihre Bewertung und die wertvollen Informationen. Mit freundlichen Grüßen
Customer service team
Blue Star Coffee

Feedback zu meiner Bestellung…

Ich habe Blue Star Coffee ein Feedback bezüglich meiner Bestellung und ihrer Produktebeschreibung gegeben. Sie reagierten sehr positiv darauf und zeigten sich sehr kulant und schickten mir einen neuen Ersatzartikel. Vielen Dank Blue Star Coffee, ich bin happy als Kunde von euch!

30. September 2024

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Many thanks, Marco, for your excellent review and valuable feedback.

Top🚀

Realy Fast Shipping at a very Good Price - Quality ratio.

25. September 2024

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Hi Debora, Many thanks for your excellent review and valuable feedback. Regards, Customer Services Team Bluestarcoffee.eu

Toller Shop mit sehr guten Produkten…

Toller Shop mit sehr guten Produkten und wirklich gutem Service. Gerne wieder!

16. September 2024

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Herr Flommersfeld, Vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung und Ihr wertvolles Feedback. Grüße, Kundenservice-Team Bluestarcoffee.eu

Sehr zverlässig und eine rasche…

Sehr zverlässig und eine rasche Lieferung überzeugen mich, wer dies sowie Irland und seine Menschen mag, sollte dieses Unternehmen unterstützen. Überdies suchte ich im Netz vergeblich nach geeignetem Werkzeug, um den Gruppenverschluß für das Steig-/Tauchrohr meiner La Pavoni Europiccola fachgerecht lösen zu können. Ich fand es einzig bei Blue Star Coffee - daher müßte es eigentlich Gold Star Coffe heißen.

4. April 2024

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Vielen Dank für deine netten Worte, Jürgen, wir wissen das sehr zu schätzen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie zufrieden sind, das ist uns das Wichtigste. Aufpassen.
Kundenservice-Team
Blue Star Kaffee

Thank you very much for your kind words Jürgen, it is greatly appreciated. We are very happy to hear that you are happy, this is what is most important to us. Take care.
Customer Service Team

Gute Qualität der Ersatzteile und super Lieferung

Gute Qualität der Ersatzteile, schnelle Lieferung per Post. Vielen Dank

27. März 2024

Antwort von Blue Star Coffee.eu

Vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung und Ihr wertvolles Feedback.
Kundenservice-Team
BlueStarCoffee.eu

Many thanks for your excellent review and for your valuable feedback.
Customer Service team

It tooks to long

27. September 2023

Hi Thomas,
Thank you for your valuable feedback.

Your order was dispatched on 27/09/23 - and received on 12/10/23 approx - so 2 weeks. It was sent by economy post and this is slower and untracked.
Sorry for the delay out tracked is approx 1 week.

Customer Service team
BlueStarCoffee.eu

Gute Preise und schneller Versand.

Habe dort um die Weihnachtszeit eine Ascaso Steel zum super Preis bestellt.
Lieferung erfolgte in der angegebenen Zeit und auch das schwere Paket wurde vom Verkäufer super verpackt. Habe mich für DHL Versand entschieden.
Lieferung erfolgte nach Innsbruck, AT.
Paypal Zahlung ist auch möglich, auch wenn das nicht gleich ersichtlich ist. Kann den Laden nur empfehlen.

16. Februar 2022
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (452 Bewertungen)