Commandé trois fois chez eux, tout reçu bien emballé avec des échantillons en plus. 😄 J'espère juste qu'ils proposeront les gammes complètes pour certaines marques parce que la plupart du temps il n'... Mehr ansehen
Heb ondertussen al verschillende keren bij Boozyshop besteld en het is gewoonweg fantastisch! Een ruim aanbod, goede prijzen, goede kwaliteit, snelle levering, leuke cadeau's, ... Alles is perfect. Ha... Mehr ansehen
Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Mijn bestelling met Vitamine C en Retinal kwam aan in een zwaar beschadigde doos met een gat erin. Buiten was het 36 graden en de producten waren snikheet.... Mehr ansehen
Heel mooie selectie van betaalbare merken, hoewel je ook enkele higher end merken terug kan vinden. Ik heb nu al twee keer besteld bij deze site waarbij ik na 2 dagen reeds mijn pakketje ontvangen had... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bij Boozyshop shop je unieke makeup merken voor scherpe prijzen. Onze collectie is altijd up to date, bevat de nieuwste merken en producten van over de hele wereld. We staan voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra wat je niet verwacht. Vóór 20:00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Vanaf 40 euro wordt je bestelling gratis bezorgd! Bestel je voor meer dan 30 euro kun je zelf je gift uitkiezen! Advies nodig? Spreek het Boozyshop team aan in de chat. Shoppen bij Boozyshop is een echt feestje!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Rien à dire, super
Franchement rien à dire, le site est bien et on trouve des marques qu'on ne trouve pas ailleurs. J'ai eu des soucis avec ma commande et le transporteur, le service client a ete super réactif et très sympa.
Et en plus l'expédition est rapide.
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice!
Mijn pakje werd jammer genoeg niet bezorgd dus ik was al in paniek maar de lieve mensen van de klantenservice hebben me super snel geholpen. Mijn pakje wordt gewoon terug opgestuurd! Ze antwoorden heel snel en gaan efficiënt te werk. Ik ben al jaren klant bij Boozyshop en dat zal zo nog blijven❤️
Super site
Site facile à utiliser, service client réactif et livraison rapide
Heb voor 20u besteld.
Heb voor 20u besteld.
Kreeg wel bevestiging van order maar daarna niks meer.
Dus het is niet voor 20u besteld morgen geleverd.

Antwort von Boozyshop
goede producten
goede producten, goed merken, goedkoper ivm andere sites, goede levering
Levering is snel,goede prijzen.
Heel tevreden
Al super vaak besteld hier, en altijd heel snelle levering. Leuke cadeautjes erbij en schattige/persoonlijke verpakking. :)
Love the packaging
Love the packaging, arrived very quickly ! 😍
Heel tevreden bij elk van mijn ervaring!
Heel tevreden bij elk van mijn ervaring!
Snelle levering
Altijd super snel geleverd en ze hebben een breed assortiment aan skincare!
goede webshop & vlotte levering
Snelle leveringen en goede producten!
Snelle service en levering
Geweldige service
Snelle levering, altijd alles in orde met mijn bestelling. En er zit altijd een handgeschreven bedankings kaart
Echt mega lekkere geurtjes in body mist
Snel en heel goed
Verzending was snel en alls was goed…
Verzending was snel en alls was goed ingepakt.
No delivery
I made an order, it’s been 5 days now and there’s no trace of the delivery. The customer service doesn’t respond to the emails and the phone number can’t be reached.

Antwort von Boozyshop
Super goeie producten voor een goede…
Super goeie producten voor een goede prijs. Altijd super snel bezorgd. Veel love voor boozyshop <3