Boozyshop Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Commandé trois fois chez eux, tout reçu bien emballé avec des échantillons en plus. 😄 J'espère juste qu'ils proposeront les gammes complètes pour certaines marques parce que la plupart du temps il n'... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Mijn bestelling met Vitamine C en Retinal kwam aan in een zwaar beschadigde doos met een gat erin. Buiten was het 36 graden en de producten waren snikheet.... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bij Boozyshop shop je unieke makeup merken voor scherpe prijzen. Onze collectie is altijd up to date, bevat de nieuwste merken en producten van over de hele wereld. We staan voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra wat je niet verwacht. Vóór 20:00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Vanaf 40 euro wordt je bestelling gratis bezorgd! Bestel je voor meer dan 30 euro kun je zelf je gift uitkiezen! Advies nodig? Spreek het Boozyshop team aan in de chat. Shoppen bij Boozyshop is een echt feestje!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

128 Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en vriendelijke service

Ondertussen al een vijftal keer besteld bij Boozyshop. De levering is er de volgende dag al, producten zijn ingepakt in plastic wrap, steeds met een persoonlijk bedankkaartje bij. Bij het uitchecken kan je ook zelf een gratis sample kiezen indien je boven een bepaald bedrag shopt. De prijzen zijn regelmatig lager dan de concurrenten en je vindt hier merken die je elders niet vindt. Toen ik een technisch probleem had met hun website, hebben ze dit onmiddellijk bekeken en opgelost. Ze waren hierbij heel persoonlijk en vriendelijk (je praat met mensen en niet met chatbots). Ik kan deze webwinkel aanraden.

27. Jänner 2022

Awesome

Awesome. Ordered in friday, arrived next day in saturday. Very nice packed, with cute signed card from seller. I didnt shop there for last time for sure.

8. Jänner 2022

Super!

J’ai commandé un produit, il est arrivé très rapidement en super état , le colis est trop mignon! Il y a un petit mot à l’intérieur et le produit est très bien emballé! J’adore je recommande le site.

28. September 2021

Pas op

Pas op, ze doen hun best om jouw eigen geld niet terug te sturen als er problemen zijn met je levering. Slechtste ervaring ooit.

14. September 2021

TOP!!!

Merci d’exister!!!! Il n’y a pas meilleur site de maquillage que le votre. La commande arrive très vite (le lendemain). C’est juste parfait! Continuez comme ça!

24. August 2021

Super site maquillage

J'ai déjà commandé plusieurs fois et jamais déçu, livraison toujours super vite même en époque de pandémie(je suis à Bruxelles), super bien emballé à chaque fois avec soin,
toujours avec une note de remerciement faite à la main, je gagne toujours un cadeau si je commande 45 € ou plus, je recommande ce site.

11. Jänner 2021

Très bon site

J'étais très mitigée quant au site Boozyshop en commandant sur celui-ci hier. Cependant, je ne suis absolument pas déçue. En effet, j'ai reçu mon colis en très bon état avec une belle présentation en moins de 24 heures. De plus, il y avait une carte personnalisée dedans. Je recommande ce site, ils ont l'air sérieux et très réactifs!

6. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste webshop die er bestaat!

Heb ondertussen al verschillende keren bij Boozyshop besteld en het is gewoonweg fantastisch! Een ruim aanbod, goede prijzen, goede kwaliteit, snelle levering, leuke cadeau's, ... Alles is perfect. Had bij de eerste bestelling zelf een fout gemaakt bij het invoeren van mijn adres, gemaild naar de klantendienst en kreeg binnen de 10 minuten antwoord terug. Was super vriendelijk, beleefd en snel! Daarnaast worden je producten echt goed ingepakt en zit er altijd een leuk kaartje bij. Zeker een aanrader!

15. November 2020

I’m satisfied

Very good shop, definitely found the products that I was looking for. Fast shipping. Also ships with pretty “Thank you” cards , sometimes also with little paper representing new products. Puts your order in very pretty makeup bags. ♥️

10. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooie selectie van betaalbare…

Heel mooie selectie van betaalbare merken, hoewel je ook enkele higher end merken terug kan vinden. Ik heb nu al twee keer besteld bij deze site waarbij ik na 2 dagen reeds mijn pakketje ontvangen had! De producten zijn heel goed verpakt en er zit altijd een kaartje bij met een persoonlijke bedanking (fijne toets).

22. Mai 2020

Aanrader !

Enorm snelle verzending, veilig én mooi verpakt, met een gepersonaliseerd bedankkaartje erbij - dát is pas klantvriendelijkheid !

22. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ce site est vraiment sympa

Ce site est vraiment sympa, toujours des nouveautés, très réactifs.
Une fois j'ai eu un fard à paupière cassé et j'ai de suite eu un code promo comme dédommagement. Très réactifs et compréhensifs quand à mon problème avec Postnl lors de ma dernière commande. Franchement, jusqu'à présent ( plus de 10 commandes), je n'ai rien à dire.

25. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een van mijn favoriete sites

Een van mijn favoriete sites. Als we voor 20.00 uur bestellen, hebben we de volgende dag ons pakket en het is geweldig. Ik ben nog nooit teleurgesteld over mijn bestellingen, ze zijn altijd op tijd aangekomen en goed verpakt. Ik adviseer het voor 100 procent.

7. Juli 2019

Goede Service!

In Juli 2018 heb ik 2 producten besteld. Beide producten zijn netjes aangekomen en ik kreeg zelfs een klein cadeau met mijn aankoop. Ook de persoonlijke kaart bij de levering was leuk om te ontvangen. Bedankt Boozyshop ik ben dik tevreden met jullie service! Gr Suzan

12. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mijn palet was kapot aangekomen ik heb…

mijn palet was kapot aangekomen ik heb er maanden achter gezeten en heb er indeplaats 1 euro voor gekregen en had 15 betaald!!!

19. Juni 2018
Boozyshop-Logo

Antwort von Boozyshop

Goedemiddag,

We pakken alles met veel liefde in,zo goed mogelijk zodat het niet bij de post kapot kan gaan. Mocht dit alsnog bij de post mis zijn gegaan lossen we dit altijd op om een nieuw palette toe te zenden.

Helaas kan ik geen gegevens van je terug vinden om zo te kijken wat er mis is gegaan of om welke order het gaat.
Je kan altijd contact met ons opnemen via onze chat of klantenservice@boozyshop.nl

Kijken we het graag voor je na.
Alvast bedankt,
Maaike

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr