Bram Ladage - Home Bewertungen 79

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

16.25€ betaald voor weinig en slechte service. Schok er van 2x bestelling verpest door niet te luisteren. Klant vriendelijkheid is ver te zoeken. Kleine Bram met pindasaus en mayonaise zonder uien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste keer dat de kids en vrouw een patatje hebben gegeten bij Bram Ladage. Nu willen ze nooit meer anders. Hele aardige medewerker, die zondag 26/10 voor het laatst werkt. Zeer positief, goed... Mehr ansehen

2,0

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Respectloos en smaakloos

Slechtste ervaring ooit met een medewerker in Alphen aan den Rijn. Totaal geen respect en absoluut niet klantgericht.
Er werd heel kinderachtig gedrag vertoond toen ik iets over mijn bestelling aangaf. Bovendien was de patat smaakloos en erg vettig."

5. Juni 2026

Teloorgang van Nederlands beste frietboer

Hoe is het mogelijk dat de frites waar Ladage al 50 jaar bekend om staat is veranderd. Friet mét of zonder schil is een wezenlijk verschil. Na 50 jaar wordt besloten om het concept te veranderen en uitsluitend friet met schil te verkopen. Een zware blunder Ladage. Hoe kun je nu het product dat je al 50 jaar met succes verkoopt op het meest essentiële onderdeel veranderen? Friet is niet onderscheidend meer. Vandaag laatste keer friet van Ladage gegeten. Ongelofelijk!

6. Mai 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Had 5 sterren kunnen zijn als de saus…

Had 5 sterren kunnen zijn als de saus op de patat in de zak was gedaan. Wat zonde van het milieu hoeveel saus bekers ik daar heb zien maken en wat allemaal in de prulllenbak gaat. En zeg toch zelf. Een patatje brams is gewoon een patatje met saus in een puntzak.

Zo jammer dat ik nu moest knoeien om mijn saus op de patat te krijgen.

Dit was bij Bram ladage in Bleiswijk

3. Mai 2026

Gisteren eea laten bezorgen

Gisteren eea laten bezorgen, wo. 2 grote bram, 2 frikandellen, 3 frikandellen speciaal, 1 bamischijf pindasaus, 36.20€, bezorgkosten word dan nog apart berekend, 1.50€= totaal 37.70€. Bij afhalen betaal je totaal 29.55€, is een verschil van 8.15€. BEZORGEN BIJ BRAM IS DAN OOK EEN VERDIENMODEL.👌👌GOED HOOR!!!

27. April 2026

16.25€ betaald voor weinig en slechte service

16.25€ betaald voor weinig en slechte service. Schok er van
Kleine Bram met pindasaus en mayonaise zonder uien besteld. Krijg ik met uien. Wrap besteld. Is niet meegenomen in de bestelling. Wederom nieuwe besteld. Krijg ik de verkeerde geleverd.
Volgende keer pak ik wel de KFC of Mac Donalds

27. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen oorlog maar vieze mayo

We wilden graag een schuit oorlog. We hebben drie keer aangegeven dat we oorlog wilden. Maar hebben alsnog vieze mayo gekregen. Ga niet komen, slecht. En de friet is veel te heet

2. April 2026

2uur zitten wachten op ons eten

Bram Ladage Rotterdam.2uur zitten wachten op ons eten, besteld via thuisbezorgd. Gebeld met Bram, het eten is al een uur onder weg zegt hij en daarna is onze bestelling geannuleerd dus uiteindelijk geen eten. Nu al een paar x problemen gehad, voor ons nooit meer!!

7. März 2026

Zonde van je geld

Een frietje met besteld in Nieuwegein. Nog nooit zo'n laffe, zoutloze patat geserveerd gekregen. Er zat geen korreltje zout op maar wel een kwak zoete fritessaus. Dus teruglopen om er zout over te laten strooien had geen enkele zin. Na 3 stukjes in de prullenbak gegooid. Zonde van de € 4,55.

24. Dezember 2025

Mijn ervaring:

Mijn ervaring:
- Slechte service aan de balie met bestellen. TWEE frietjes en EEN flesje drinken,de bestelling moest 3x herhaalt worden, voordat deze genoteerd stond. (wij deden de bestelling in accentloos Nederlands voor de duidelijkheid?)

- 25 minuten moeten wachten op TWEE frietjes?? Ze presteerde het om zelfs bij bestelling van 3 items er één te vergeten?

- We moesten aan een tafeltje plaatsnemen wat alles BEHALVE schoon was. Globale eerste indruk van de zaak was ook al niet om lovende kritieken over te uiten!? Voor zover het van enig belang is..? Het was niet eens druk tijdens ons bezoek, maar dan nóg... Schoon en hygiënisch is geen luxe toch?!

- Eindelijk kregen we onze frietjes (2x schuitje) en de drank werd vergeten. Bakjes waren uitermate minimaal van formaat en dat voor €4,70 ??

- Terwij wij aan het eten waren, kwam er naast ons een ouder stel zitten die ook bestelling hadden geplaatst. Toen zij hun bestelling (2x frietje en 2x snack) DEELS kregen (was blijkbaar te ingewikkeld om zo'n enorme bestelling gelijktijdig te kunnen serveren??) kwam de MANAGER achter de balie erachter dat er een verkeerde snack naar die tafel was gebracht. HIJ stuurde een medewerker naar de tafel om de geserveerde snack retour te halen van die tafel (De snack werd letterlijk voor de neus van die mevrouw weggegraaid, ik zag het vlak voor me gebeuren!! Met de mededeling: was verkeerde snack mevrouw) En terwijl ik het zie gebeuren, wordt deze medewerker met de al eerder uitgeleverde snack naar andere tafel gestuurd om dezelfde snack daar aan tafel uit te serveren?? (Toen ik DIT zag gebeuren brak mijn klomp en besloot ik om over deze ervaring een uitgebreide semi kritische review over te schrijven. ALLEEN al de laatst beschreven ervaring, is in mijn ogen al te schandalig voor woorden, vandaar dat mijn totale ervaring van alles bij elkaar de titel UITERMATE TELEURSTELLEND krijgt.
ITERMATE TELEURSTELLEND, mijn eerste en tevens LAATSTE bezoek aan deze zaak!!! Helaas kan ik hier NIETS positiefs over vermelden, al had ik dat graag gedaan.
Een volledig gebrek aan kwaliteit en kennis van horeca en een in mijn ogen volstrekt ONgekwalificeerde leidinggevende die de nog minder gekwalificeerde medewerkers moet aansturen en begeleiden.
Ik zou de keuringsdienst van waren graag eens een kijkje willen laten nemen ter plaatse, want hier hoef je niet voor doorgestudeerd te hebben en kan er vanuit gaan dat hier meerdere BASIS-regels niet begrepen worden, laat staan toegepast.

Sorry voor deze review, maar ik vond het echt nodig om dit te schrijven. De friet was niet vies, maar om nou te kunnen zeggen dat het de moeite van het proberen waard is, kan ik ook niet zeggen?!?

Ik verwacht niet dat deze review iets veranderd aan de gang van zaken aldaar, maar mijn idee is dat deze zaak geen lang bestaansrecht zal hebben en binnen niet al te lange termijn ook zal verdwijnen. Maar dat is mijn eigen invulling en zienswijze....
UITERMATE TELEURSTELLEND is nog vrij ingetogen geformuleerd wat mij betreft.
Kan er niet meer van maken helaas!

21. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bram Ladage Gouda Centrum

Hele aardige medewerker, die zondag 26/10 voor het laatst werkt. Zeer positief, goede patat met super truffelmayonaise en parmezaanse kaas, lekkere fritesaus, lekkere huisgemaakte satesus en een goed patatje oorlog. Genoeg saus bij elke hap…

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had bij Bram Ladage Nieuwegein een…

Ik had bij Bram Ladage Nieuwegein een bestelling geplaatst met ophaaltijd. Meld ik me op dat tijdstip, zegt de medewerker dat ze de bestelling dan in de frituur doen! Ik had haast dus ik had bewust met ophaaltijd besteld! Vooraf betaald. Zelfs extra betaald vanwege online bestellen. De medewerker gevraagd wat voor zin het heeft om online te bestellen. Ik had ook ter plekke mijn bestelling kunnen doorgeven als ze het toch niet van tevoren klaarmaken. 'Soms halen mensen het niet op', zei hij. Maar ik had van tevoren betaald!
Ik heb ervan geleerd dat je bij Bram Ladage niet online hoeft te bestellen.

17. Oktober 2025

Bram Ladage Hoogvliet

Dacht even een patatje halen n een hamburger halen bij Bram Hoogvliet. Eenmaal thuis aangekomen open ik het doosje van de hamburger en het zag er tip top uit, ik blij natuurlijk. Nou het duurde niet lang, ik doe het zakje open waar het patat in zit. Ellende, ellende en alleen maar ellende. Je betaalt je scheel voor het patat en er zitten in totaal 11 stuks in. En dan nog het bijdehand gedrag van èèn van de personeelsleden.

Mij daar niet meer gezien.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees voorzichtig bij een bezoek aan dit etablissement en iets vergeet!

Op 18/09 ging ik eten bij uw restaurant in winkel 731 aan het Zuiplein en ik was de waterdichte tas vergeten waarin de handdoek en het badpak van mijn dochter zaten.

Ik ging die dag rond half acht terug naar het winkelcentrum, omdat ik er vlakbij woon, maar het was gesloten.

De volgende dag ging ik terug en sprak met medewerker of ondernemer die zei dat hij de tas had ingeleverd als onderdeel van de gevonden voorwerpen van het winkelcentrum.

Ik ging naar de afdeling gevonden voorwerpen van het winkelcentrum en de beveiliger controleerde de kast waar de door winkeliers teruggebrachte voorwerpen werden bewaard, maar zag niets.

De beveiligers ging naar beneden en sprak met dezelfde man. Hij zei dat hij de tas op straat had laten staan, leunend tegen de muur toen hij de winkel sloot, omdat de schoonmaaksters zouden "meenemen"!
Zonder te garanderen dat de tas daadwerkelijk aan de schoonmaaksters zou worden teruggegeven, liet deze man de tas gewoon achter, zodat iedereen hem kon meenemen.

De beveiligers, zoals ik, zagen, bij de videocamera, deze man de tas achterlaten, en later nam iemand die voorbijliep hem gewoon mee.

Toen hij werd aangesproken, was deze man uit Bram extreem arrogant, onbenaderbaar, respectloos tegenover klanten en gewoon niet bereid om te luisteren!

Hij zei dingen als: "Vergeet je spullen de volgende keer hier niet"; "Ik hoef niets te doen"; "Ik ben niet verplicht om iets aan de beveiligers van het winkelcentrum af te geven"; draaide zich om, waardoor ik letterlijk tegen mezelf praatte!

Dit gaf de indruk van superioriteit en een vreselijk gebrek aan respect, ethiek, verantwoordelijkheid en professionaliteit!

Elke ondernemer met een winkel moet toegewijd zijn aan de klant, respectvol, ethisch en professioneel – iets persoonlijks vergeten in een winkel is normaal, en dat gebeurt nergens - Dingen op straat laten liggen, zonder enige verantwoordelijkheid!

Ik diende een klacht in bij Bram Ladage, maar tot mijn verbazing antwoordden ze dat de medewerker "een oplossing probeerde te vinden" en dat ze niets hoefden te houden, en dat de heer in kwestie daarom heel goed had gereageerd! Geen wonder dat deze heer respectloos, ongeduldig en arrogant reageerde – Bram Ladage tolereert dit gedrag zelf!
Dat is betreurenswaardig en zelfs zeer onverstandig – want met een dergelijke strategie verliezen ze elke dag klanten!

Wees voorzichtig bij een bezoek aan dit etablissement!

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bram ladage heeft gebrek aan empathie

Bram Ladage Cityplaza Nieuwegein
Heeft geen enkele empathie!
Wij opa en oma en ons kleinkind van 6 jaar
hebben een lekker patatje besteld en wat te drinken en tot nu toe alles prima. Maar helaas ons kleinkind zou graag nog een kinderijsje willen hebben met gekleurde pikkeltjes, hij weet
precies welke gekleurde pikkeltjes met stukjes chocolade. Ik neem het geserveerde ijsje aan en helaas je raad het al de verkeerde pikkeltjes.
Ons kleinkind laat zich geen knollen voor citroenen verkopen en zegt deze lust ik niet, einde van de dag dus een moe kleinkind dus ik vraag aan de balie zou je misschien wat van de andere pikkeltjes er op willen strooien het zijn namelijk de verkeerde. Antwoord nee helaas dat doen we niet is alleen voor de ijsjes van af €4,00 dank voor de service en inmiddels huilend kleinkind.

5. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr