We are very happy with this company! This morning, brenger.nl was supposed to move our furniture, but they cancelled on us at the last minute without even letting us know. We only found out after... Mehr ansehen
Uitstekende service vanuit het kantoor voor de offerte en de uitvoering was boven verwachting goed. We hadden veel meer spullen dan verwacht maar het is door meneer “Teteris” keurig in 2 wagens gezet... Mehr ansehen
De mannen kwamen enthousiast binnen. Vroegen meteen of we even door het huis konden lopen om een goed beeld te krijgen wat er allemaal mee moest. Kwetsbare spullen werden ingeseald. En ze hadden... Mehr ansehen
Zeer tevreden. Topgasten! Alles verliep prettig. De communicatie vooraf met kantoor, het voordelige tarief, en dan op de verhuisdag zelf drie gemotiveerde en competente verhuizers. Jonge gasten die sn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Budget Verhuisservice – Verhuizen zonder zorgen, met meer dan 30 jaar ervaring Een verhuizing is nooit alleen dozen tillen. Het is een moment van verandering, vaak spannend, soms emotioneel, en altijd belangrijk. Bij Budget Verhuisservice begrijpen we dat als geen ander. Daarom combineren wij vakmanschap en menselijkheid met een aanpak die u rust geeft, van de eerste offerte tot het laatste meubelstuk op zijn plek. Wat u van ons mag verwachten Heldere prijzen vooraf – geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf. U weet altijd exact waar u aan toe bent. Snel en flexibel – binnen 6 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte, en we kunnen vaak al binnen enkele dagen voor u klaarstaan. Ervaren verhuizers – een team met minimaal 5 jaar praktijkervaring, deels opgeleid via VerhuisCollege, dat werkt met zorg én precisie. Alles onder één dak – van verhuislift en inpakservice tot tijdelijke opslag. Zo hoeft u zelf nergens achteraan te bellen. Landelijke dekking – met vestigingen in onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Groningen zijn we altijd dichtbij. Speciale services – extra aandacht voor seniorenverhuizingen, spoedopdrachten of complete woningontruimingen. Onze belofte Wij zien verhuizen als meer dan logistiek: het is een proces waarin vertrouwen en persoonlijke aandacht het verschil maken. Daarom zijn wij altijd bereikbaar – zelfs op zondag – en staan we klaar met advies en oplossingen die écht aansluiten bij uw situatie. Onze missie is simpel: uw verhuizing moet voelen als een stap vooruit, niet als een last. Of u nu alleen een kleine studio verhuist of een compleet familiehuis, wij zorgen dat alles soepel, veilig en zorgeloos verloopt.
Niederlande
- www.budgetverhuisservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Verhuizing van leiden naar oegstgeest
Verhuizing van leiden naar oegstgeest
Door team nally. Heel erg tevreden
Verhuizing Hoofddorp Rijsenhout
Het team van Nally & Chris heeft onze verhuizing gedaan. Het is vlekkeloos verlopen, de jongens hebben super hard gewerkt. Ook de communicatie verliep goed en je kon merken dat ze een goed team waren. Top service.
Wat een top verhuisbedrijf
Wat een top verhuisbedrijf. Communicatie verloopt vlot en goed. Alles was binnen een paar dagen geregeld, wat een service. En de heren zelf die komen verhuizen wat een topteam. Allen heel erg bedankt voor de snelle en goede verhuizing. Groet Sabine
Hele fijne ervaring!
Lieve mannen hebben mij geholpen met de verhuizing van Nieuwegein naar de IBB in Utrecht. Duidelijke communicatie over tijden en prijzen en super flexibel. De verhuizing ging vlekkeloos en de kast is mooi in elkaar gezet. Erg blij met mijn ervaring! Fijn om de zorgen over mijn verhuizing uit handen te laten. Ik raad zeker aan!
Een super geregelde verhuizing van…
Een super geregelde verhuizing van Woubrugge naar Nunspeet. Harde werkers en gezellig meegeholpen
Slechte voorbereiding en communicatie
Deze mensen doen alsof alles ze maar overkomt. Communicatieproblemen, slechte planning/voorbereiding, discussie gedurende de verhuizing omdat er meer spullen waren dan geschat met de online calculator/foto's, verhuizers die willen worden bijbetaald om de klus af te maken, beschadigde spullen (tip: lees even de sectie over aansprakelijkheid in de algemene voorwaarden!).
Ik heb uiteindelijk 425 euro moeten bijbetalen bovenop de offerte. Duurkoop.
Team no limit - verhuis Service
Team no limit, hebben mijn verhuizing van Sittard naar Venlo super snel gemaakt. Top team met aardige mensen.
Hardwerkende en hele vriendelijke…
Hardwerkende en hele vriendelijke toppers die ons enorm hebben geholpen met onze verhuizing in Amsterdam. Beste investering om te ontzorgen.
Vriendelijk en vakkundig en binnen een…
Vriendelijk en vakkundig en binnen een scherpe tijd alles verhuisd zonder schade!! toppers die ik van harte kan aanbevelen
In Rotterdam een top verhuizing gehad
In Rotterdam een top verhuizing gehad. Zetten een extra stap, zeker een aanrader!!!
Team No Limit heeft super service…
Team No Limit heeft super service geleverd bij de verhuizing van Wessem naar Roermond.
Top service door Team No Limit
Super goed geholpen van Amsterdam naar Amstelveen. Team No Limit waren toppertjes. Dit is al de tweede keer dat we door ze verhuisd zijn en weer was het goed.
Wat een topmensen
Wat een topmensen! Keurig met respect alles behandeld en verhuisd. Ik ben blij dat ik met dit bedrijf in contact ben gekomen. Super!
Vandaag verhuisd door team No Limit
Vandaag verhuisd door team No Limit. Ze hebben keihard doorgewerkt en ondanks dat het een fikse verhuizing was met heel wat spullen waren ze binnen no time klaar! Heel erg bedankt voor de supersnelle service. Ik beveel deze mannen van harte aan!
Vlotte verhuizing
Ruim 2 maanden geleden zijn wij met ons gezin verhuisd met dit bedrijf.
We kregen een scherpe prijs, en hadden 6 man en 3 kleine vrachtwagens die kwamen verhuizen.
Ze kwamen wat later aan dat dat we afgesproken hadden maar werkten snoeihard. Uiteindelijk binnen de afgesproken tijden verhuisd. Voor ons restte niets anders dan te zorgen dat alle dozen ingepakt klaar stonden en koffie te zetten.
Alle kwetsbare spullen zijn netjes ingepakt met dekens en folie. Het servies hebben we zelf vervoerd. Alles is heel en netjes verhuisd.
Dieven en oplichters
Offerte lijkt goed. Maar uiteindelijk wordt er traag gewerkt waardoor er meer geld wordt geeist. Er moet cash worden afgerekend zonder bon. En er zijn spullen beschadigt en verdwenen. Klagen helpt niet want er wordt nauwelijks gereageert. Gewaarschuwd mens telt voor 2 dus niet mee in zee gaan!
Aanrader
Hele goede service en vriendelijke, behulpzame verhuizers! Echt top! Aanrader!
Verhuisd door time no limed van…
Verhuisd door time no limed van Amsterdam naar Haarlem. Fantastisch alles naar wens en meer!
Snelle en goedkope verhuizing…
Vandaag verhuisd met budget verhuisservice.
Alles ging perfect. De 3 mannen waren erg vriendelijk en gingen gelijk aan de slag. Hierdoor heel snel verhuisd. Aanrader dus.
Team “No Limit”
Team “No Limit”
Klusje in Sittard
Chris en Nally, 2 top mannen, hartstikke bedankt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.