Banner for Byggefakta | Powered by Hubexo

Byggefakta | Powered by Hubexo  Bewertungen

2,5

Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Byggefakta / Hubexo. Sælgerne er dygtige, professionelle og virker meget behagelige i dialogen, men vores oplevelse er desværre, at produk... Mehr ansehen

Kunne man give én stjerne gjorde vi det!! Lige som mange andre skriver her, så hold jer langt væk fra dette firma! Vi indgik en aftale på et års abonnement og absolut ikke mere. Vi modtager alli... Mehr ansehen

Erfaring efter 1 år hos Byggematerialer.dk Min statistik: Opkald: 0 Opgaver: 0 Byggefaktas statistik. Impressions: 18487 Detaljer views, Alle sider: 401 Klik gennemgang: 74 Fi... Mehr ansehen

Et fantastisk program til styring af evt. nye opgaver, samt styring af aftaler med kunderne. Giver et godt overblik i din hverdag, kan kun anbefales, deres service er tip/top. Priser kan man altid dis... Mehr ansehen

1. CRM-Anbieter

Byggefakta A/S har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag markedets absolut førende leverandør af information om byggeprojekter i hele Norden. Byggefakta har i dag mere end 3.000 kunder - alene i Danmark.

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fusker firma!!!

Jeg blev kontaktet af en sælger fra tilbudsudbyderen byggefakta. Han lovede masser af jobs og kontakter, men da systemet blev oprettet, viste det sig at jeg som enkeltmandsfirma ikke kunne bruge det til noget.
Det indrømmer en person i firmaet også, men på trods af det , vil de ikke slette regningen. Jeg mener det er på grænsen til bondefangeri. Så pas på vis du er et firma og ønsker nye kunder, så er dette firma både forvirrende i deres system og tvivlsomme i deres generering af leads. Gamle og nye leads Står samlet så det ser ud af mere, og kontakterne er ekstremt bøvlede at nå ud til. Alt i alt skod firma som ønsker at man betaler 12000 om året.

11. März 2014

Tjek ordrebekræftelsen grundigt....

Hvis du tegner et abonnement. Du skal være opmærksom at du skal opsige abonnementet da de ellers genfakturerer dig år efter år.
Deres sælgere fortæller intet om det.
Når først du har produktet forsøger de at sælge dig ekstra ydelser ved at komme ud og fortælle du får dem gratis i en prøvetid, i vores tilfælde, resten af året, men vær opmærksom på at du ikke skal acceptere nogen mailbekræftelse, for det er det samme som at acceptere abonnementet, genfaktureres til fuld pris når den aftalte prøvetid er udløbet, så selvom du troede det var gratis, ender du med en regning, med mindre du selv opsiger aftalen, men eftersom sælger fortæller det er gratis er det jo de færreste der forventer at der er noget som skal opsiges. SÅ GENNEMLÆS ALT INDEN DU GODKENDER NOGET

12. März 2011