Byskov Biler ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldt ud positiv oplevelse fra start til slut. Sælger lyttede til vores behov ift. at købe ny bil og hjalp os med at finde den helt rigtige. Den efterfølgende klargøring af bil blev foretaget yderst p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I sep 24 fik vi hjælp gennem Byskov biler, til et bil køb. Martin lyttede til hvad vores behov & krav var. Vi hentede den fineste klar gjorde bil & som aftalt kom vinter hjulene også. Sommeren 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi følte os godt taget taget imod fra vi kom ind ad døren. Sælger var meget lydhør overfor hvilken bil vi havde behov for, og var dermed med til at finde den rette. At vi valgte at køre den valg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og professionel bilforhandler. Købte 3 år gammel bil hos Byskov Biler i august 2017. Over nogle måneder begyndte koblingen at give lyde fra sig. Ved reklamation til Byskov Biler medio d... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler
  2. Automarkt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi mener alle, nemt og trygt, skal kunne handle brugt bil. Derfor vil du hos os opleve dine behov sat i centrum, så vi finder den helt rigtige bil til netop dig.

Byskov Biler - os med de tilfredse kunder!

Vom Unternehmen geschrieben

Tryghed efter købet!
24 måneders reklamationsret og 6 måneders 100% garanti
Ingen restgæld
Vi garantere dig skriftligt at din købte bil er uden restgæld
Gratis Lånebil
Driller din bil efter købet stiller vi en gratis lånebil til rådighed.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ualmindelig reel bilforhandler

Man bliver lidt skeptisk når man læser alle de fine anmeldelser om Byskov Biler - så perfekt er ingen bilforhandler. Man skulle tro de skrev dem selv...
MEN - efter selv at have købt brugt bil hos Byskov får de glat væk 5 stjerner fra mig osse. De lover mere end man forventer - og har fuldt ud levet op til alt.
Håber ikke jeg får problemer med bilen, men hvis det skulle ske, er jeg ganske rolig og sikker på at jeg vil få både reel og rimelig behandling hos Byskov Biler.
Her kan du trygt handle.

6. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og troværdige…

Meget imødekommende og troværdige bilsælgere.
Det har været en utrolig god oplevelse, at handle hos dem, og det kan varmt anbefales.
De sætter kunden i førsteprioritet, og giver en fair pris på din gamle bil.

God klargøring samt hurtig levering af bil, som nærmest så ud og duftede som ny, efter en omgang i deres hænder.

Tak for en god handel.

11. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ved hvor vi køber bil næste gang.

5 stjerner er meget velfortjent. Hvis man kunne give 6, så havde de også fået det.

Købte en ford focus af Jakob, og fik en kanon service. En rar mand, der virkede utrolig ærlig, hvilket gjorde man følte sig i trygge hænder. Hvis man havde bare det mindste spørgsmål, så svarede han med det samme.

Alt i alt har vi været meget tilfredse med handlen. Vi kommer igen næste gang vi skal købe bil.

Mvh Jesper

1. März 2019

FANTASTISK

Opdagede Byskov Biler via internettet. Jeg var inde og kigge og ud fra andres anmeldelser samt bil udvalg, fandt jeg dem yderst interesant. Et søndagsbesøg derop blev det til, for at prøvekøre en Renault Kadjar, samt møde de super herlige sælgere. Inden jeg så mig om skulle jeg hente min nye bil!
Tusind tak for fantastisk service over hele linjen og især til Jakob og Søren.

Jeg vil klart anbefale Byskov Biler, da de er behjælpelige med alt!
Og man bliver altid mødt at smil over hele linjen! :)

7. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut 5 stjerner herfra !

Absolut 5 stjerner herfra – super service –og en god fornemmelse gennem hele handlen! Købte midt i august en brugt BMW320d hos Byskov. Vi bor på Sjælland og var tilfældigvis forbi en søndag. Vi havde egentlig kig på en anden bil, men BMWén var lige kommet ind, og endnu ikke klargjort, da vi alligevel også prøvede en tur i den. Dejlig bil, så vi tog hjem for at tænke lidt over det, men nåede hurtigt frem til, at den var interessant. Al kontakt herefter var pr. mail og telefon, og en uge efter var bilen klar. Det var SKAT’s indregistreringssystem dog ikke, så da det fredag eftermiddag, hvor vi med tog var kørt til Herning viste sig, at der ikke kunne indregistreres nye nummerplader pga. fejl i systemet, fik vi straks en fri lånebil, der så den efterfølgende uge blev ombyttet på Sjælland. Super topservice hele vejen igennem – alle aftaler overholdt – bilen har nu kørt 5000 km, og der har intet været at udsætte på noget som helst. En stor tak til både Søren og Jakob!

4. November 2018

100 af 100 stjerner

100 af 100 stjerner

Virkelig imponerende service, både fra salgsafdelingen og fra værkstedet. Det er den bedste helhedsoplevelse jeg nogensinde har haft hos en bilforhandler!

Jeg vil anbefale alle at handle bil hos Byskov.

30. Oktober 2018

Ord kan ikke beskrive...

Ord kan ikke beskrive hvor ærlig og venlig en service man bliver udsat ved hos Byskov Biler.

5 stjerner virker ikke slet ikke rimeligt.
Derfor giver jeg dem 99 ud af 100 stjerner. Men kun fordi, den ellers gode kaffe, bliver serveret i plastikkrus.

Jeg kunne ikke drømme om at købe bil andre steder end hos Byskov Biler.

8. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valgte at købe en Citroen C4 Cactus…

Vi valgte at købe en Citroen C4 Cactus hos Byskov biler, udelukkende ud fra deres gode anmeldelser på bla Trust pilot, De havde netop den model vi søgte i den rigtige farve og rigtige motor, problemet var bare at der er 165 km til Byskov biler fra vores bopæl, men netop fordi vi kun kunne læse om gode anmeldelser af dem, valgte jeg at kontakte dem gennem mail og fik en pris aftalt, uden at jeg havde set andet end billeder af bilen. Gennem vores mange mails, var jeg fuldstændig tryk ved at handle hos dem, pris og diverse ting blev aftalt og jeg fik at vide at jeg kunne hente bilen tirsdag d 1 August, men blev kontaktet af dem at de allerede havde den klar fredag d 27 juli 😊 hentede bilen og alt var som aftalt, er ikke nervøs et halvt års garanti og 5 dages prøveperiode, hvis jeg ikke er tilfreds får man penge retur, skal siges at garanti gælder alt fra pære slidte bremser, eller som Jacob siger alt mellem nummerpladerne. Nu bliver det spændende om den gode oplevelse forsætter det næste halve år, hvis jeg skulle får nogle problemer, hvilket jeg bestemt ikke tror.
Så får de den sidste stjerne.
Opdatering:
Lørdag d 28 august dagen efter jeg havde købt bilen, havde jeg fortrudt at jeg ikke havde taget de gamle sorte Dotz Alu fælge af min gamle C4 så jeg kunne sætte dem på den nye Cactus, så jeg skrev en mail til Jacob om det kunne lade sig gøre at komme op og bytte fælge, der gik 20 min efter min mail så skrev Jacob ingen problemer, jeg kunne bare komme op så ville de bytte dem rundt, se det kalder jeg service, det er ikke mindre en imponerende, derfor er jeg simpelthen nød til at give den sidste stjerne for den behandling.

27. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service. Kommer igen.

Kan varmt anbefales. God service - både i salg samt værksted. Meget imødekommende.
God pris. Troværdige og holder hvad de lover.
Den bedste klargøring samt levering af bil.
Prøv det.

19. Juni 2018

Super sted.

Hvis der var flere stjerner at give af, så havde jeg gjort det. Det her er stedet at komme fordi troværdighed, god atmosfære og fantastisk service går hånd i hånd. Hvis ikke det var så omstændigt at købe bil, så gjorde jeg det noget oftere.

PS: Der er god kaffe i automaten.

13. Juni 2018

Fantastisk sted at købe bil

Fantastisk sted at købe bil
Jeg har købt bil hos Jakob i fredags. Fra første møde følte jeg mig rigtig tryg ved at handle hos Byskov. Super service, rigtig god og fair behandling.
Jeg tager gerne turen der ned fra Nordjylland næste gang jeg skal handle bil.

16. April 2018

Trykhed og fantastisk service

Vi har købet en Renault Kadjar hos Byskov og har ikke fortrudt et øjeblik.
Jeg har aldrig før følt mig så tryk i køb af bil og Byskov har til fulde levet op til vores forventninger. Vi er blevet mødt med en hjælpsomhed og service vi aldrig før har oplevet på bilmarkedet.
Så en kæmpe tak til Jakob og co.
Vi kommer helt sikket igen 👍🏼

22. Februar 2018

God service og vejledning

Vi købte i december en Opel Astra st. hos Byskov Biler. På forhånd vidste vi ikke, hvilken bil vi skulle gå efter, så da vi skulle købe ny bil kørte vi helt bevidst ud til Byskov Biler som det første, fordi vi vidste, at vi ville få god og ærlig vejledning.
Da vi havde bestemt os, havde de ikke den ønskede bil hjemme. De strakte sig virkelig langt for at få lige præcis den bil hjem, vi ønskede og til en fair pris og hurtig levering, da den først var kommet.
Ca. 1 måned efter skiftede de bremseskiver på bilen som en del af garantien, ligesom de kiggede bilen igennem for de kommentarer, vi havde på den.
Alt i alt virkelig god service - vil klart anbefale Byskov Biler

16. Februar 2018

Fantastisk oplevelse.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har handlet hos Byskov Biler før. En dejlig oplevelse. En imødekommenhed der slår hvad jeg tidligere har oplevet. Serviceminded ud over hvad man kan forlange. Alt hvad der var aftalt skulle ordnes inden levering var blevet udbedret, plus lidt til. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Byskov Biler.

5. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her køber jeg også min næste bil...

Imødekommende og professionel bilforhandler.
Købte 3 år gammel bil hos Byskov Biler i august 2017. Over nogle måneder begyndte koblingen at give lyde fra sig. Ved reklamation til Byskov Biler medio december blev jeg mødt af stor imødekommenhed og vilje til at løse problemet. Nu har min bil fået en ny kobling uden udgift for mig. Tak til Byskov for en exceptionel god og professionel behandling og hermed min største anbefaling.

4. Jänner 2018

utrolig serviceminded

Byskov Biler har været utrolig serviceminded fra start

Dette er nu 2 gang jeg oplever helt fantastisk service fra Byskov´s side af, og dette bekræfter kun at det er det helt rigtige sted at købe ny bil

Dan Andersen

3. Jänner 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr