Byskov Biler ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldt ud positiv oplevelse fra start til slut. Sælger lyttede til vores behov ift. at købe ny bil og hjalp os med at finde den helt rigtige. Den efterfølgende klargøring af bil blev foretaget yderst p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I sep 24 fik vi hjælp gennem Byskov biler, til et bil køb. Martin lyttede til hvad vores behov & krav var. Vi hentede den fineste klar gjorde bil & som aftalt kom vinter hjulene også. Sommeren 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi følte os godt taget taget imod fra vi kom ind ad døren. Sælger var meget lydhør overfor hvilken bil vi havde behov for, og var dermed med til at finde den rette. At vi valgte at køre den valg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og professionel bilforhandler. Købte 3 år gammel bil hos Byskov Biler i august 2017. Over nogle måneder begyndte koblingen at give lyde fra sig. Ved reklamation til Byskov Biler medio d... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler
  2. Automarkt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi mener alle, nemt og trygt, skal kunne handle brugt bil. Derfor vil du hos os opleve dine behov sat i centrum, så vi finder den helt rigtige bil til netop dig.

Byskov Biler - os med de tilfredse kunder!

Vom Unternehmen geschrieben

Tryghed efter købet!
24 måneders reklamationsret og 6 måneders 100% garanti
Ingen restgæld
Vi garantere dig skriftligt at din købte bil er uden restgæld
Gratis Lånebil
Driller din bil efter købet stiller vi en gratis lånebil til rådighed.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Charmerende og professionelle

Havde forelsket mig i en flot rød Fiat 500X - Byskov Biler havde et eksemplar, der havde kørt de første 17000 dyre kilometer. Jeg havde en C3, der skulle tages i bytte. Jeg kørte der ned en torsdag eftermiddag, De tog imod mig faktisk efter lukketid - 2 timer senere var beslutningen taget - den smukke Fiat kom med hjem og jeg efterlod C3'eren i Herning. Jeg følte mig rigtig godt behandlet og er sikker på, at hvis der opstår problemer og fejl på bilen, så står Søren og Jacob klar til at løse det :-)

7. September 2016

Bilhandler...

Det kan da godt være at bilhandler har et blakket ry, i samme skuffe som hestehandler, men verden er i forandring.
Byskov Biler får 5 stjerne kunne man give seks havde de fået det.
Jeg kender ingen som giver returret på sin netop købte brugte bil, de fleste vil klappe i deres små hænder, men hos Byskov Biler siger de " vi har ikke noget ud af at du kører i en bil fra os du ikke er tilfreds med " derfor...!
Kig engang på deres hjemmeside, det er bare PROFF..!
- og så er det bare en BRUGTVOGNSFORHANDLER der gider lette r....
når man kommer, det er tommel op, forsæt bare stilen Byskov Biler
I er en klar vinder, godt gået.
De bedste hilsner
Morfar

30. August 2016

Ville give 6 stjerner

I juni blev jeg den glade ejer af en Peugeot 308. Internettets søgemuligheder bragte mig til Herning; til en bilhandel, der kom i stand, fordi den bil jeg ellers havde udset mig, over weekenden var solgt til anden side. Heldigvis var der endnu en hvid 308'er i den (noget store) portion biler, som Byskov Biler havde købt hjem.

Bilen blev således købt uprøvet og ubeset, uden et eneste billede var taget af den. Den fik monteret aftageligt hængertræk og blev klargjort, uden nogen former for depositum. Mens mange vil tvivle på tilliden til en brugtvognsforhandler, skulle Byskov Biler vise sig at gøre den frygt til skamme.

Handelen, og forhandlingen, blev gennemført og bilen skulle hentes. Den lignede præcis hvad der var blevet stillet i udsigt; plus et par nye måtter, et adapterstik til hængertrækket etc. Det er svært at føle sig bedre behandlet.

Efter hjemkomst fik jeg dog en oplevelse af, at klargøringen havde gået lige lovlig hurtigt. Det viste sig, at Byskov Biler havde måtte sende biler i byen for at blive klargjort, fordi travlhed havde givet dem kapacitetsproblemer - problemer, som idag er løst, fordi deres klargøringsafdeling er blevet opmandet.

Men hvor jeg sad og overvejede en anmeldelse på 4 stjerner, skulle jeg igen blive overrasket. Uden billeder, men nu med tilliden den anden vej, kunne Jakob Byskov ikke acceptere at have solgt en bil, som ikke var klargjort til perfektion. Straks insisterede han derfor på at godtgøre udgiften en en fornyet klargøring; selvfølgelig på Sjælland, hvor jeg bor.

Som nyslået ejer af en i øvrigt fantastisk Peugeot 308, sidder jeg tilbage med en følelse af en forhandler, der bare VIL have tilfredse kunder. Bilen er god, behandlingen er god, forløbet omkring handel og forhandling er god, afhentningen er god og opfølgningen er god.... selv kaffen er god, faktisk.

Forestil dig derfor alle de fordomme, du kan have om en brugtvognsforhandler; og vend dem så 180 grader.... så har du Byskov Biler.

5. Juli 2016
Byskov Biler ApS-Logo

Antwort von Byskov Biler ApS

Hej Jacob.

1000-tak for de pæne ord. Det varme meget og giver lyst til at fortsætte samme vej.

Hvor er det godt at vi fik vendt en dårlig klargøring til noget godt. Og vigtigst af alt at du er glad for handlen. :-)

Kig ind til en kop kaffe hvis du kommer på Herning-kanten. ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og hurtig Service!

En helt igennem god oplevelse at handle hos Byskov biler lige fra jeg kontaktede dem på mail første gang, til jeg hentede bilen og også efterfølgende.

Kommer fra Sjælland og lavede en byttehandel med min tidligere bil. Min nye bil var klargjort til mig inden jeg kom, så jeg kunne tage den med hjem med det samme, selvom slutsedlen var formuleret med forbehold for at jeg godkendte bilen.

Da jeg kom hjem opdagede jeg, at jeg havde glemt noget i min tidligere bil og kontaktede derfor Jakob Byskov om han ville sende det mod betaling. Svaret kom straks, at det skulle nok blive sendt. Og jeg skulle ikke tænke på portoen. 2 timer efter jeg skrev, havde jeg et tracking nummer på pakken med mine glemte sager. Det er Service med stort S!

7. Juni 2016

Positiv på alle fronter

Meget tilfreds med Byskov biler. Lidt tilfældigt vi havnede der, men vi følte os meget velkommen, og i dag står vi med vores nye bil. Rigtig god stemning, meget venlige uden at være for meget :) Og et skilt i forruden med et "tillykke med bilen" når man kommer og henter den - rigtig god service :)

5. April 2016

Kundeservice i topklasse

Købet af bilen har været båret af en stor forståelse for vores behov og situation og jeg har oplevet virksomheden både troværdig og fleksibel - der kommer jeg til at handle igen!

4. April 2016

5 stjernet service

Jakob fremstod som en ærlig og fair sælger som var til at snakke med. Vi har kun godt at sige om Byskov Biler og vil til enhver tid anbefale dem.

1. April 2016

Rigtig god fornemmelse

Vi har lige handlet brugt bil hos Byskov Biler.
Vi har en rigtig god fornemmelse med vores handel.
Vi blev behandlet fornuftigt af sælger, ikke noget med store "store armbevægelser".
Rigtig god info/service om bilen.
Vi kan varmt anbefale at handle hos Byskov Biler.

19. März 2016

Køb af Ford C Max

Har d 12-02-16 Købt en Ford C Max. Hos Byskov.. Har fået så dejlig en behandling og service + god humor. Fik den samme service i 2007 af den Gamle..da jeg handlede første gang. Så når C Max hænger lidt. Kørere jeg til Byskov igen for 3 gang. Så kan kun sige at Byskov er Troværdig og lever op til alle aftaler..Lille hilsen til Jacob...Ses-:) Tak for Ford mærket og vinter dækkene..Mvh Carsten nielsen-:)

21. Februar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Citroen C5

Der var lidt småfejl. som er blevet rettet. Så er meget tilfreds. Kan anbefales til andre brugtvognskøbere

9. Februar 2016
Byskov Biler ApS-Logo

Antwort von Byskov Biler ApS

Tak for anmeldelsen. Det glæder os at du er tilfreds, trods de småfejl en brugt bil kan have. Støder du på andre fejl på bilen, er vi klar til at hjælpe dig på tlf. 97 26 77 77. Tak for denne gang.

God service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe bil ved Byskov. De var meget behjælpelige med tvivlspørgsmål af enhver art.

8. Februar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr