Cafemarina Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag spist en super lækker brunch her på caféen. Massere af forskellige lækre retter. De unge tjenere var super søde også over for vores lille hund. Kan varmt anbefale det her sted, hvis man v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi ville til mommark Marina,havnefest,vi blev fristet af en buffet,men hold nu op,det kan de simpelthen ikke være bekendt at servere,kedeligt,smagløst og ikke særlig lækker at se på,men 269 kr pr kuv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burger som både lignet og smagte som en sandwich. Ciabatta bolle, dårlig salat og kødet smagte dårligt. Til snackkurv fik vi ingen fritter til, og maden var kølig. Tjenerne kunne intet gøre. Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget kedelig mad, der i øvrigt også var kold. Taco med chili con carne kan på ingen måde anbefales.

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super betjening, MEN!

Super hyggelig betjening (stor ros), lækker mad og hyggelige omgivelser.
Det var dog utrolig generende at de tillader rygning hvor man sidder og spiser. Vi havde en der sad og kæderøg hele vejen igennem vores måltid. Vi havde små børn med og det lagde bare en dæmper på oplevelsen.

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sur oplevelse - kokken må have haft fri

Sur oplevelse - havde kokken fri eller offday?
Dette sted er livet for kort til.
Vi bestilte Luksusstjerneskud (de har også et alm. stjerneskud): den kogte fisk var ok, men ellers - optøede, friture-overstegte fiskefileter, aspargessnitter fra dåse, midt i asparges højsæson, små assorterede rejer, en lille teskefuld sort stenbiderrogn, 25 gr. røget laks, alt for lidt Thausand Island og een tynd citronskive. Og så på en så fin beliggenhed.

19. Juni 2024

Skuffelse er mildt sagt

Havde inviteret min lille familie til spisning på Marina i går på min fødselsdag vi var 5 personer.

Det meste af maden var lunkent, ikke varmt.

En burgerbolle var svedet helt sort.

I dag har flere af os dårlig mave.

Øv-øv

19. Jänner 2024

Elendigt

Elendigt - frossen fiskefilet på havnen ???? Moules marineres m brændt flødesovs. Hold jer væk herfra under al kritik

11. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mortens Aften

Fredag d.10 november var min familie og jeg på Cafe Marina for at holde Mortens Aften. Det var en oplevelse som vi sent glemmer. Udsøgt Mad på et højt niveau: Røgede Torsk skåret som Carparcio med jordskokkeskum.Andebryst som var stegt perfekt, vidunderlig sauce med klasisk tilbehør.æblekage til dessert. Hyggelige omgivelser. Virkelig søde tjenere som vidste alt om menuen og vine.

10. November 2023

Dårlig service

Dårlig service. Ja det kan man vist ikke kalde det, fordi der er INGEN service.
Da vi kom til stedet spurgte vi efter en højstol, og fik at vide, at vi kunne bare hente en inde i hjørnet.
Der gik vandvittig lang tid fra vi kom til der kom nogen der kunne tage imod bestilling.
45 minutter efter vi var færdige med at spise stod tallerkener stadig på bordet. Dem bar vi selv ind da vi alligevel havde lyst til dessert.
Da desserten (som indeholder is) kommer er der ikke noget bestik. Det spørger vi om, men restauranten er tilsyneladende så stor at det tager 5 minutter at finde kniv og gaffel. Her må vi så spørge om vi må få skeer til vores is!
Ingen har i løbet af vores besøg på restauranten været forbi bordet og se, eller høre, om alt er som det skal være.
Fra vi er færdige med desserten står tallerknerne stadig på bordet 25 minutter efter.

Den ene stjerne må være for maden, som faktisk smagte ganske godt.

2. August 2023

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service niveau.
Venter lang tid på betjening må selv henvende sig for yderligere drikkevarer.
Ingen travlhed så ikke derfor den manglende service.
Maden smagte til gengæld godt.

31. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du Bliver betjent af børn og udlændinge…

Du Bliver betjent af børn og udlændinge der ikke har styr på en skid, maden var ok til prisen men betjeningen sejler, da vi skulle betale måtte vi to gange bede dem om at rette regningen ( i deres favør ) fordi vi ikke vil snyde, alligevel havde de fjumret med regningen og kommer råbende efter os ud af butikken, totale amatører.
Vi betaler selvfølgeligt hvad de mener vi skylder, men måske de skulle have haft styr på det fra start af, eller lige tale ordentligt til gæsterne, det var jo trods alt os selv der gjorde dem opmærksom på at de var ved at snyde dem selv.
En note er at vi kun så betjeningen da vi kom, dvs. alt efterbestilling af mad og drikke skulle du selv gå ind til kassen og bestille, selv om restauranten var halv Tom, virkelig dårlig service, kommer aldrig igen.

21. Juli 2023

Kan ikke anbefales, desværre

Jeg vil starte med at skrive, at serviceniveauet var helt perfekt. Meget sød og venlig tjener.
Vi er 4 personer. Vi bestiller 3 bbq burgere og 1 Marina burger uden løg og tomat.
Da maden kommer, har min mand og min ældste søn fået to forkerte burgere.
Min mands bbq burger var uden bbq og bacon.
Min ældste søns Marina burger, havde til gengæld bbq sauce i sin, men uden peberfrugt sauce. Vi troede til en start, der bare var byttet om på burgerne, men garniture mm var rigtigt nok ift. til den burger de havde bestilt.
Min mand får smagt på sin burger, inden han opdager der er fejl i hans burger. Dvs der er taget en bid af både bolle og bøf.
Vi henvender os til den søde tjener, som beklager fejlen, og tager de to burgere retur, hvortil vi vil få nogle nye.
Det går overraskende hurtigt med at få nye. Men desværre opdager vi, at der simpelthen bare er byttet om på burgerne. Min mand får min søns tidligere bøf og min søn får min mands tidligere bøf som jo var spist af!
Det er simpelthen ikke okay, især ikke et sådan sted, hvor man forventer noget ordentligt mad for de penge.
Udover det var der en hel salat stok i min mands "nye" burger. Ikke bare lige enden af salaten, men selve stokken.
Min søns burger var så kommet med tomater og løg, selvom det var fravalgt ved bestilling. Det er virkelig ikke okay.
Udover det, fik vi heller intet bestik. Det måtte vi bede en anden tjener om at få.
Alt i alt en ret ærgerlig aften.
Vi fik dog pengene tilbage for den ene burger, hvilket er flot, men med alt taget i betragtning burde vi nok have fået som minimum 2 burgers pris retur.
Vi spiser nok ikke her en anden gang.
Udover det, så blev min yngste søn rigtig syg af sin burger. Han lå med rigtig dårlig mave hele aftenen og natten.

9. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De får 3 stjerner fordi en ældre…

De får 3 stjerner fordi en ældre sprælsk dame sagde at hendes kylling med pomfritter var gode, og portionen så stor ud. :D

Men vi var 5 personer som var forbi for at spise. Ligesom andre har skrevet er der stor forskel på hvornår man får mad uden at der var stor forskel på de valgte retter. 15-20 minutter imellem første og sidste person fik sin ret.

2 personer valgte stjerneskud og de syntes det var ok men ikke mere.

Der var en som bestilte en hovedret som også var "ok"-

Der var en som fik æggemad og fiskefillet og hun mente æggemaden var god og fiskefilleten ok.

Undertegnet fik smørrebrød med flæskesteg og fiskefillet. Jeg syntes fiskefilleten var fin og remouladen var også fin. Flæskstegen var dog rigtig skuffende. For det første fordi det var endeskiven, den var tør og havde ligget længe og samtidig var sværren helt blød. Det er sådan noget man kan forvente i et varmeskab i et supermarked men ikke på en cafe.

Så stedet får 3 stjerner meeeen også kun lige,

4. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en meget slem madforgiftning af at…

Fik en meget slem madforgiftning af at spise en fransk hotdog på stedet.

Kan bestemt ikke anbefales til nogen ved mindre de vil risikere at blive meget syge.

Det er ikke muligt at kontakte stedet pr. mail, da jeg får besked om at deres mail er ude af drift - men vil forsøge at ringe til Café Marina når jeg er blevet rask igen - for at undgå at flere bliver syge.

27. Mai 2023

Surf & Turf NOT

Surf & Turf NOT
Vi hentede take away i uge 7 og aldrig er jeg da blevet så skuffet som jeg blev sa jeg åbnede min Surf & Turf burger
Totalt snasket til i en hvid dressing ( trøffel ?) der betød at brioche bollen var våd og ikke særlig appetitlig
Jeg havde forventet en regulær bøf og ikke en hakkebøf og manglede smag
De medfølgende pommes frites var til gengæld sprøde og lækre
Prisen på 160 kroner er skudt helt forbi kvaliteten taget i betragtning
Generelt er Cafe Marinas priser skruet op på et niveau som ikke står mål med det der serveres
Jeg tror at mit næste Hvide Sande måltid skal være fra en anden leverandør

13. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Se nu at få de fiskefileter til at…

Se nu at få de fiskefileter til at smage af noget andet end mel. Vi kommer der, fordi vi vil forkæles, og ikke fordi vi vil spises af med noget ligegyldigt. Sjovt nok afspejler prisen ikke kvaliteten.

2. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har spist her så mange gange før

Har spist her så mange gange før, kører gerne 45 km for en go frokost, men nu er det slut, kommer ikke igen, ok at priserne stiger, men at der så også kun er det halve på tallerkenen, så stopper vores besøg, desværre.

24. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr