Sød og professionel service, og den bedste kyllingesandwich ever. Tilpas meget af det hele, så alle smagsløg blev forkælet og ikke - som så mange andre steder - druknes i karrydressing. Det hele - ma... Mehr ansehen
Super dejligt sted😍 Lækker mad til en god pris, en skøn atmosfære i caféen suppleres perfekt med den smukke butik i samme hus, og samtidigt er det dejligt med diverse spil og tegnegrej til fri a... Mehr ansehen
Sød og venlig betjening og god mad. Gode priser. Er kommet der i flere år og det bliver jeg ved med. Mangler dog alternativer til veganere, ikke blot vegetarer. Lav plantemayo, planteaioli, plante-"cr... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Faktisk ret dårligt
Ikke særlig hyggeligt
Dårlig akustik
Og virkelig dårlig mad af dårlig råvare
Super ærgerlig oplevelse. (Mange dårlige anmeldelser dette sted)
Super ærgerlig oplevelse.
Først prøvede de at snyde mig med en billig vin - selvom en bedre var bestilt.
(De kom dog med en anden vin, men kunne ikke få et nyt glas - og skulle naturligvis betale difference.
- Personale som hellere ville have været et andet sted. Ungt personale, som er totalt ligeglade med din oplevelse.
Pomfritter var ikke færdige,
Var halvt frosne.
Trods dyreste ret på kortet var bestilt. Ingen mennesker i restauranten.
Maden kom på forskellige tidspunkter, til de forksellige personale (diff. Cirka 8-10 minutter)
Kødet havde tydeligt været på frost.
Noget af servering blev serveret pap-service.
Min klare anbefaling, find et andet sted.
Kør f.eks til Blokhus. Stedet er ikke værd at besøge.
Normalt et super sted, MEN
Normalt et super sted.
Men deres brunch er utrolig kedelig og ret smagsløs.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Sødeste personale, virkelig go mad. Atmosfæren er helt i top. Kan varmt anbefale Rohde til både en hyggelig aften eller selskab.
Ingen rene tallerkener ved brunchbuffet!
Det burde give en sur smiley, at man var nødt til at genbruge sin snavsede tallerken ved brunchbuffeten. Der var ingen rene tallerkener, og det er meget uhygiejnisk!
Lækker lørdagsbrunch til god pris i…
Lækker lørdagsbrunch til god pris i hyggelige rammer.
Rigtig lækker brunch-menu
Rigtig lækker brunch-menu. Stort og lækkert udvalg. Hurtig til at fylde op. Imødekommende og venlig service.
Mad under middel
Mad under middel
Min datter fik en oste tallerken , bestående af to billige skiver smagsløs discount ost (Rema?) og en balje billig sennep fra spand ? Underligt tilbehør . Ovenikøbet knap 70 kr. lad vær at server oste tallerken hvis dette er niveauet. I har ovenikøbet lækre ting på mejeriet tæt på. Uhørt. Min 2 datter fik nogen forskelligt friture stegt , bl.a. bogstaver ? Måske ikke lige passende til hendes alder. Alt i alt en skuffende oplevelse , kommer ikke igen. Jeg fik kakao , med alt for meget sukker i.
Lækker brunch
Dejlig brunch i en fyldt restaurant. Ingen spor af stress hos personale, der var super hurtige til at sikre opfyldning ved mangler. Alt i alt en meget fin oplevelse.
Super god mad- frisk og kompetent betjening -
Super god mad
Stakkels søde tjener
Stakkels søde tjener, som piskede rundt i restaurant. Skulle tage tlf. betjene gæster og fik mange skæld ud, da alle ventede rigtigt længe på deres mad. Vi selv ventede over en time på vores. Nogle truede med at forlade restauranten. Vi havde gæster med og gangen før vi var der var der ca 3-4 tjenere på job og ikke helt så travlt som i aftes. Er selv tjener så ved hvad jeg snakker om.
Dejlig mad, men stakkels stakkels søde tjener.
Nedgradering
Flinkt personale men hold nu op hvor har de fået ringe mad siden vi var der sidst, jeg fik en pastaret med champignon. Pastaen var ekstremt kogt og man behøvede slet ikke at have tænder for at tygge maden som i øvrigt nok kun indeholdte 5 stykker champignon. Burgerbollerne var næsten sorte og deres bearnaise burger havde næsten ingen bearnaise i. Vi har skiftevist siddet på toilette hele aftenen og tænkt over om det virkelig var den høje pris hver… øv
Rigtig god oplevelse
Rigtig god mad, rigtig fine omgivelser og god stemning på Cafe Rohde.
Der er god service og lækker mad😊🍔
Topklasse mad og service
Det hele - mad og service - i en enestående atmosfære. Også selv om vi var eneste gæster indenfor midt på eftermiddagen. Tak Cecilie
Skøn og hyggelig cafe
Skøn og hyggelig cafe.
Dejlig mad til god pris.
Holdte min 50 års fødselsdag med 45 gæster her og har kun kæmpe ros til stedet. Bedste og sødeste personale.
Super dejligt sted😍
Super dejligt sted😍
Lækker mad til en god pris, en skøn atmosfære i caféen suppleres perfekt med den smukke butik i samme hus, og samtidigt er det dejligt med diverse spil og tegnegrej til fri afbenyttelse for børnene🥰
De bedste anbefalinger herfra❤
Utrolig dejlig Cafe
Utrolig dejlig Cafe, skøn betjening og dejlig mad. Kommer helt sikker igen.
Rigtig god oplevelse
Hyggelige lokaler, lækker brunch-buffet, sød og venlig personale. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Desuden en fin forretning med lækker interiør, chokolade mm.
Dårlig service.
Virksomheden indgår i et samarbejde med ‘gavekort Jammerbugt’. Vi havde derfor taget gavekort med, men får ved betaling besked på, at det kan vi ikke anvende. Det stillede vi os undrende overfor når det fremgår meget tydeligt, at virksomheden netop er en del af samarbejdet med Jammerbugt. De ville dog ikke tage imod gavekortet og vi fik bare besked på at betale med dankort istedet for at prøve at finde en løsning… Meget dårlig service, men sørg i det mindste for at få jer fjernet fra det samarbejde eller få styr på, at man kan indløse gavekort hos jer fremadrettet.
Så dejlig en forretning og god service…
Så dejlig en forretning og god service med rigtig god mad.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.