Cafe Victoria – Hvidovre Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dette sted har vi besøgt mange gange. Her er hyggeligt og altid fuldt med spisende gæster. Det undrer os så ! Vi er ikke kræsne, men må dog konstatere, at flere forsøg på at spise der hver gang ledte... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Herregårdsbøffen og løg var ikke stegt, men dampet (eller noget andet). Bearnaise-sovsen smagte ikke af meget. Plankbøffen var nogenlunde ok, men mosen smagte umiskendelig af pulvermos og så også så... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fin service. Maden smagte fint, men havde fået 5 stjerner hvis osten på burgeren havde været lidt mere smeltet og kartoffelbådene lidt sprødere. Men det er småting i min verden. Og kan godt lide... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kom 4 gutter en dag og spurgte om vi måtte tage en dåse sodavand med ind. Hun svarede så “ Det må i gerne, så længe i også bestiller noget “. Vi kom ind og bestilte både mad, drikke og dessert. Få... Mehr ansehen

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cafe Victoria åbnede 4. april 1999. Vi startede med at lave kun cafe mad, men der er sket meget siden vi har udviklet os til at være et sted der er kendt for at holde selskaber her på Cafe Victoria. Siden 2009 er vi begyndt på at levere mad ud af huset til større selskaber det højeste antal personer vi har leveret er til 750 personer, hvilket var en stor succes. Hvis de ønsker at holde deres fest hjemme eller i firmaet kan vi levere alt det der skal til for holde en vellykket fest, så de blot skal tænke på at nyde deres fest og deres gæster. Vi ønsker at deres fest skal være en succes, derfor er det et krav fra vores side at vi taler sammen personligt 14 dage inden festen skal holdes så vi for alt på plads. De menuer de kan finde i vores brochure er kun forslag er der andet de ønsker er dette også muligt. Vi har et hav af muligheder feks. Havefest med grill buffet. Hvad med temaer fra de eksotiske lande. Ja vi kunne skrive lange sider med hvad vi kan, de skal blot spørge Vi vil med torve friske grøntsager, friskt fisk og velhængt kød gøre deres fest for en oplevelse for dem og deres gæster.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Orm i laksen

Føj!!! Orm i laksen. Min kone og jeg har lige spist mad på Café Victoria. Jeg bestilte en stor cola og en græsk bøf. Hun bestilte en Wrap med laks og en iskaffe til ialt 306 kr.
Halvvejs igennem min kones ret finder hun en orm i laksen 🤢 Hun går op med tallerkenen og siger til de to piger ved skranken at de skal tjekke deres laks og viser dem ormen. De siger bare ok. Hun går chokeret ud derfra sammen med mig, som vender om og går ind og siger til dem at vi ønsker at få pengene tilbage da det bestemt ikke er ok at der er orm i maden. De tilbyder at lave en ny ret 🤮 Jeg kræver pengene tilbage. Vi får kun de 79 kr tilbage som er prisen på min wrap 😳
Er chokeret over den dårlige service 😡

13. Juli 2019

Ringe mad

Absolut gennemsnitlig cafémad med salat af lav kvalitet! Det bedste man kan sige om maden er at der er rigeligt af den!

7. Oktober 2018

Dårlig kunderservice!

Servere ikke det, som blev bestilt, og tjeneren opførte sig uhøfligt, da hun blev gjort opmærksomt på det. I stedet for at lave ny, sådan som den var bestilt. Det var første og sidste besøg.

10. September 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Okay, men vi fik ikke det vi havde bestilt

Vi havde bestilt bord til en familiefødselsdag. Vi var 10 voksne og 7 børn.

Der var plads nok ved det lange bord, som de havde stillet op til os, men bordene omkring stod så tæt på, at hele den ene langside af bordet faktisk ikke kunne komme ud uden at andre gæster ved nabobordene blev nødt til at rejse sig helt op fra deres borde og rykke stolene ind. Det var enormt upraktisk da vi skulle til buffeten og børnene jo også gerne ville gå lidt rundt.

Der var et stort, tilstødende lokale, hvor der havde været plads nok, men personalet sagde, at det var reserveret til et andet selskab. Det andet selskab kom bare ikke, og der var ikke dækket op derinde - der var ikke engang duge på bordene - så jeg tror ikke at der var planlagt noget. Hvis der var, så var det meget senere på dagen, så der havde ikke været noget i vejen for, at vi kunne bruge det lokale. Vi var der kun til frokost - ca. 1½ time. Det var ikke kun generende for os, men også de andre gæster, at vi havde så lidt plads.

Buffeten var okay, men vi fik ikke det, som vi havde bestilt. Vi havde gjort opmærksom på at der skulle være vegetariske muligheder, og det fik vi i høj grad - og det var meget lækkert. Men vi havde også bestilt sildeanretning og frikadeller, og dem fik vi ikke.

Alle blev mætte og det var bestemt ikke fordi der ikke var nok mad. Maden var også rigtig god. Det var bare ikke helt det, som vi havde bestilt, så det var selvfølgelig ærgerligt.

23. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr