Camilla Rudnicki kan jeg ikke anbefale
Jeg ville i forbindelse med et lejlighedsprojekt have professionel hjælp og valgte Camilla Rudnicki og en projektstyring til kr. 28.000.
Første besøg 06.10.2025 var godt. Camilla havde gode planer. Herefter blev stort set ingen af de indgåede aftaler overholdt.
Jeg måtte rykke mange gange. Når jeg italesatte ting, der ikke var overholdt, blev jeg anerkendt for at dele min frustration, det blev ikke bedre!
Jeg ville have ny seng. Camilla mente ikke, det var nødvendigt at prøve denne først. Det viste sig, at den anbefalede seng var fra ’Bedre Nætter’, som er et online firma! Formentlig årsagen til, at Camilla ikke syntes, sengen skulle prøves først. Jeg valgte en anden seng.
Placeringen af den foreslåede seng var håbløs. Forslaget var, at sengen skulle placeres, så der ikke var adgang til vinduet. Der blev foreslået opbevaringsplads under sengen. Der ville dog ikke kunne åbnes til denne, da der ikke var plads til at stå for enden af sengen.
Min gamle seng havde jeg en skriftlig bekræftelse på ville blive flyttet, før den nye seng kom. Det blev ej heller overholdt, og jeg måtte betale et flyttefirma for at flytte den.
Vi havde aftalt en løsning på mange ledninger i et hjørne ved første besøg. Da Camilla var færdig, syntes hun, at min strikkepose kunne dække de mange ledninger!
Der var indgået aftale om, at alle flyttekasser ville blive pakket ud. Det skete ikke, Camilla valgte kun at lægge det tøj på plads, som jeg havde liggende fremme, samt de ting, der stod fremme. Der stod flere flyttekasser, da hun var færdig - trods aftale om, at alle flyttekasser ville være pakket ud.
Tingene var nærmest kastet ind i de nye skabe, urtepotter, tasker og tøj i en stor forvirring (billeddokumentation). Mine stikbluser var så krøllede, at de måtte dampes.
Mine bøger blev sat op, så noget af Danmarkshistorien var placeret fremme, resten stablet ind i et skab.
Farven på væggene i stuen blev ændret flere gange, jeg måtte italesætte fejltagelser, og da maleren kom, var der stadig fejl på tegningerne.
Medarbejderne stod på mål for alle fejltagelserne. Den sidste medarbejder, som ringede for at afslutte samarbejdet 16.12.2025 gav udtryk for, at firmaet ikke kunne nå i mål, og at vi havde forskellig opfattelse af forløbet. Svært at være uenige om forløbet, når jeg har mails, der dokumenterer aftaler og forløb.
Jeg fik ikke som aftalt lampeforslag m.m. før efter flere rykkere. Disse forslag viste sig, da samarbejdet var afsluttet, og jeg valgte at gå til en professionel forretning at være aldeles håbløse. De ville på ingen måde dække mit behov for læselys, og mere lys i stuen, ligesom de foreslåede lamper var af en kvalitet, der på ingen måde ville matche kvaliteten af de lamper, jeg havde i forvejen.
Der er langt flere fejltagelser end de nævnte.
Grunden til, at at jeg giver 2 og ikke en stjerne er udelukkende at placeringen af tingene i stue og spisestue viste sig at være god.
Jeg tjekkede beklageligvis ikke Trustpilot først, som jeg vanligvis gør, det var en fejl! Jeg havde set ’Boligkøb i Blinde’ og valgte Camilla på baggrund af udsendelserne.
16. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung