Et udemærket spisested/Cafe. Lidt til den dyre ende. Ikke egnet for handicappede, da toilettet befinder sig i kælderen, og der er 2 trin op ved indgangen.
En pariser bøf til 179kr, som lignede en hakkebøf der ikke var blevet solgt dagen inde og var tør som en varm dag på stranden, 2 små skiver rødbede,8-10 stk kapers og nogle grov skåret rødløg ,samt et... Mehr ansehen
Kudos til Salli 🙏🏻 Efter at have haft en uheldig oplevelse med en omgang take away i lørdags, blev vi søndag formiddag kontaktet direkte af ejeren af Cafe Caramel som beklagede vores oplevelse, o... Mehr ansehen
Lækker brunch i fine omgivelser. Der var mere end rigeligt på de to forskellige brunch anretninger vi valgte, og maden kommer ret hurtigt . Sød og imødekommende kvindelig tjener. kommer helt sikkert... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hyggeligt sted
Lille hyggeligt sted at få noget at spise og drikke, personalet er meget flinke og hjælpsom god oplevelse her fra.
Kommer ALDRIG igen!!
Min kæreste og jeg besøgte dem for nogle år siden en sommer. Hvor det var en helt elendig oplevelse. Vi bestiller to burger med pomfritter, og fortæller klart og tydeligt at min kæreste ikke kan lide rødt kød og derfor skal det være gennemstegt vi venter i godt 35 minutter på manden og da den så endelig kommer er hans bøf MEGET rød inden i og sender den tilbage igen. Han får endnu en ny bøf som os var godt rød inden i. 4 gange bliver den sendt tilbage og hver gang tilbyder de en ny skål pomfritter! Til sidst ender det med at vi simpelthen, siger at vi ikke vil betale for hans mad og det ender med at vi skal betale halvdelen for maden.
Den 3/6 - 2024 vender vi så tilbage med en forhåbning om at det er blevet bedre. Men intet har ændret sig for igen sidder vi med to bøffer som denne gang er rå inden i. Køkken chefen virker nærmest helt fornærmet over at vi ikke vil ha dem selvom der blev sagt op til flere gange at de skulle være gennemstegt! Og tilbyder os nu nogle kyllingeburger hvilket vi takker nej til og siger at vi ikke vil betale for maden som vi slet ikke har rørt dette accepteres han og tager maden med sig. Servicen var os meget dårlig, plus deres sodavand var fuldstændig flade. Vi kommer ALDRIG igen og vil absolut ikke anbefale stedet til nogen
Super hyggeligt sted med venligt…
Super hyggeligt sted med venligt personale, lækkert mad og gode drinks.
Helt klart et besøg værd
Kaffe
Jeg besøgte idag (13/4-24)Jeres cafe, byens hyggeligste står der vist på jeres hjemmeside, måske i liiige skulle tilføje “og dyreste”, jeg betalte næsten 150kr for 2 latte, bevares det var med havremælk OG vanilje-shot i den ene, meeen alligevel sidder jeg nu og syntes, det var at stramme den💪🏼…Måske det havde været en fair pris, hvis feks Mads Mikkelsen, Kong Frederik eller en anden A-liste kendis havde serveret den, men det var ikke tilfældet da jeg og min søde kæreste besøgte jer tidligere 🤷🏼
Måske jeg alligevel kommer tilbage næste år, når skattepengene endnu engang er udbetalt, før har jeg vist ikke rigtig råd🤑
God tur til Maldiverne til ejerne og tak for kaffe😁
Dårlig oplevelse
Vi er normalt stamkunder, og skulle fejre vores årsdag i dag, så vi bestilte frokost bøffer og 2 stk øl som altid. Vi fik serveret vores øl, og et stykke tid efter fik vi serveret vores bøffer, som var utrolig seje og meget senet. Man kunne ikke tykke i dem eller skære i dem, og vi fik herefter tilbudt 2 nye stk. bøffer og ventede i ca 20-25 min, før vi fik dem serveret. På dette tidspunkt havde vi næsten drukket vores øl. De nye bøffer var igen lige så seje og ikke spisbare, som de andre bøffer, som vi fik forinden, hvilket vi oplyste til servitricen, og det kunne hun godt se, sagde hun, og herefter kom hun tilbage til vores bord og oplyste, at det kød de havde serveret ikke var godt kød, og at de godt var klar over dette, hvorfor hun tilbød os, at vi kunne få en øl mere. Vi skulle køre bil, så vi foreslog, at de kunne give de øl vi allerede havde fået på husets regning, hvorfor hun snakkede med sin chef, som oplyste, at de øl vi havde bestilt ikke fejlede noget, så dem skulle vi selvfølgelig betale for, hvilket vi gjorde. Aldrig har vi været udsat for så dårlig mad og håndtering af situationen, og man må bare spørge sig selv om, om det er en beværtning eller restaurant vi besøgte?.
Super sødt personale
Man kan altid regne med en god oplevelse på Café caramel. De har smilende og imødekommende personale.
5 stars
God kundeservice og smilende tjenere. Maden kom hurtigt og alt i alt god oplevelse
Kudos til Salli 🙏🏻
Kudos til Salli 🙏🏻
Efter at have haft en uheldig oplevelse med en omgang take away i lørdags, blev vi søndag formiddag kontaktet direkte af ejeren af Cafe Caramel som beklagede vores oplevelse, og promte tilbød os at komme forbi søndag aften til en god middag på hans regning. Det er skisme god stil 🙏🏻
Kan kun sige at det var en rigtig god oplevelse!! Servicen, maden og drikkelsen var i top og atmosfæren var både uformel og dejlig afslappet. Vi havde en rigtig hyggelig aften!!
Det er præcis sådan at man driver en god forretning, hvor kundens endelige tilfredshed er i fokus. Tak for det 😃
Super god mad
Super god mad, samt super god service! Meget hyggeligt og godt sted at tage hen for at få noget god mad!
10/10!!
Super hyggelig café
Super hyggelig café. Hyggelig musik samt passende musik. Mig og familien havde en fantastisk oplevelse!, og virkelig god betjening
Hyggeligste café!
Hyggeligste café!! Altid top klasse service! Bedste mad i byen. KÆMPE anbefaling.
Fed cafe
Fed cafe, hyggelig og sjov for unge efter kl 21. Hyggelig oplevelse
Super fin oplevelse
Lækker brunch i fine omgivelser. Der var mere end rigeligt på de to forskellige brunch anretninger vi valgte, og maden kommer ret hurtigt . Sød og imødekommende kvindelig tjener. kommer helt sikkert igen.
Maden var alt for ulækker
Maden var alt for ulækker. Kyllingen var overstægt. Intet smagte godt. Alt for dyrt!
Fejrede min mands fødselsdag
Fejrede min mands fødselsdag, fik 2 lækre Hvidløgsbøffer, perfekt tilberedt som vi bad om, 2 søde smilende kvindlige tjener, et sted som vi ofte besøger, helt i top. Tak for jer.
Dårlig pladser og alt for dyrt!
Min veninde og jeg har bestilt bord for over en mdr. siden. Vi bliver henvist til et par lænestole. Og der er ikke mulighed for at få andre pladser.
Servicen er ikke eksisterende, vores brugte service (fra brunch buffet) skal vi selv sørge for at fjerne.
Jeg bestiller et glas appelsinjuice til 64 kr, som viser sig at være den billige XXL juice fra Lidl.
Dette ser vi da vi sidder tæt på baren og der bliver sat en kasse ved siden af hvor vi sidder.
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.
Da vi ankommer bliver vi henvist til pladser i lænestole. Vi har bestilt bord til brunch for 1 mdr siden. Spørger om vi ikke kan få nogle andre pladser, hvilket afvises yderst arrogant. Jeg henviser til jeg har bestilt for en mdr siden og jeg derfor betvivler at netop jeg har fået de sidste pladser… Vi vælger dog at sætte os. Servicen fra div tjenere er ikke eksisterende, da jeg spørg til allergener i deres mysli, får jeg svaret: det ved jeg ik, der er nok spor af nødder. Vi sidder hele besøget uden en tjener fjerner vores tomme tallerkner, eller spørg om vi ønsker mere. Min veninde har bestilt juice. Det viser sig at være juice fra Lidl (xxl juice) som hun betaler 64 kr for et glas. Dette vides da tjenerne bære en hel kasse ind og sætter dem foran vores bord.
Dårligt mad
Dårligt mad, bestilte en wokk med oksemørbrad til 159, det de kaldte mørbrad var så tørt og sejt at det var uspiselig, var ikke skyggen af oksemørbrad, ikke et sted jeg kommer igen, og ville give 0 stjerner hvis det var en mulighed.
Pedimos unas cervezas
Pedimos unas cervezas, lamentablemente a nuestra mesa no nos pusieron tapa, la única del bar al que no le preguntaron en el momento de servir las consumiciones, debíamos oler mal o algo, le preguntamos por la tapa y de malas maneras nos señaló una tarjeta, en lugar de preguntar, poca profesionalidad, antes de volver me ahorco.
Jeg har bestilt bord til 2
Jeg har bestilt bord til 2. Det er til deres weekend Brunch.
Mit bord viser sig at være gemt oppe i et hjørne, foran en branddør. Maden trækker op på 2 stjerner, men den samlede oplevelse behøver jeg ikke igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.