Carinaskoereskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Carina og hendes køreskole kan virkelig anbefales! Carina er professionel, dygtig og meget tryghedsskabende - både på vejene og i teorilokalet kan man altid mærke der er styr på det :) Teorilok... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej, Vi er en gruppe piger, der alle har taget kørekort hos Carinas Køreskole. Teoridelen fungerede fint, og forløbet frem mod teoriprøven var godt. Men vores oplevelser med køretimerne har... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil anbefale Carina som kørelærer på det varmeste🌟. Jeg kom fra to kørelærere, som begge havde råbt og talt hårdt til mig, hvis jeg lavede en fejl, og det gjorde min ængstelighed og nervøsitet ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg valgte at tage kørekort ved Carinas Køreskole baseret på hvad jeg havde hørt om køreskolen og -læreren. Jeg blev bekræftet i hvad jeg havde hørt, netop at man får en sød kørelærer samt nogle god... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vildt hyggelige timer både i…

Vildt hyggelige timer både i teorilokalet og ude på vejene. Carina sørger både for at man har forståelse for færdsel på vejene og at man føler sig tryg bag rattet. Tak for en god oplevelse!

12. Juli 2020

Den beste køre skole

Tak til Carina fordi du er som du er, du formår og få alle med i dine lokaler og du er så mega behagelig og køre med.
Tak for dig og din måde og være på over for os elever du giver os alle en rigtig god oplevelse og i din bil og du er god til at give konstruktiv kretisk og rose os når vi køre med dig.
Det har været en stor fornøjelse og tage kort ved dig og vil varmt anbefale dig til alle der overvejer og tage kørekort.

1. Juli 2020

Kan kun anbefales

Har taget kørekort ved Carinas Køreskole, hvilket jeg bestemt kan anbefale!🚗 Hun er en super god og dygtig kørelærer, som får en til at føle sig meget tryg🙌🏼 Hun gør teoritimerne rigtig hyggelige, og så er hun altid i godt humør!😊☀️

17. Juni 2020

Godt forløb

Der er en skøn og engageret lærer, stemning i teorilokalet og gode samtaler i bilen. Alt i alt et meget godt forløb og en klar anbefaling

8. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Carinas køreskole er et fantastisk…

Carinas køreskole er et fantastisk sted. Humøret på skolen og i bilen er i top🤗 Jeg kan helt klart anbefale Carinas køreskole til alle🚘🚘 hun har små hold, som helt klart er det bedste😁

4. Mai 2020

Carinas Køreskole

Verdens bedste køreskole! Altid dejlig kaffe og frisk frugt og godt humør. Kan klart anbefale at tage kørekort her, hvis du vil tage kørekort et sted med god humor og fantastisk en kørelærer;))

27. Jänner 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Carinas Køreskole!

Jeg kan klart anbefale Carinas Køreskole til andre! Jeg har haft det bedste forløb hos Carina, som har resulteret i at jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Carina er god til at gøre teoritimer og køretimer hyggelige, så man kan blive helt tryg i trafikken. Carina er glad og positiv og kan få enhver trygt og sikkert gennem forløbet 🚗🤩

12. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Carinas køreskole

Jeg kan varmt anbefale Carinas Køreskole til andre! Jeg har haft gode oplevelser med at tage mit kørekort, og køretimerne har været både lærerige og hyggelige. Carina er altid super positiv og er god til at hjælpe en med at blive tryg i trafikken!😊

3. Dezember 2019

Kan klart anbefales!

Jeg kan helt klart anbefale Carinas Køreskole! Carina er en utrolig sød og dygtig kørelærer, der er god til at lære fra sig! Det har været en kæmpe fornøjelse at køre med hende🚗

20. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Carina køreskole er et trygt og…

Carina køreskole er et trygt og hyggeligt sted at lære at køre bil. Man kan se frem til nogle hyggelige køretimer med Carina i Gug og Aalborg.😊 Teori timerne er lærerige og indeholder massere snacks😉
Kh Mille.

19. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Carinas…

Jeg kan klart anbefale Carinas køreskole! Fantastisk selvskab under kørsel og teori. Carina er god fagligt samtidig med hun er god til at lære fra sig. Ikke bleg for et godt grin og godt humør, derudover skaber Carina tryghed i trafikken!
Kæmpe anbefaling!

15. November 2019

Kan klart anbefales :))

Carina er en rigtig god kørelære, hun er god til at få en til at være tryg, og finde tryghed ved at kørebil.
Hun er effektiv til at fortælle som teori og har en god måde at formidle hendes viden om teori til andre. Hun tager det roligt og tager en lektion af gange, hvor hun altid er positiv og ser det gode i hendes elever.

15. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr