Catering De Dreef Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

De kracht zit in de ambacht…….. De kracht zit in de ambacht bij Catering De Dreef. Wij hebben een enthousiast team die met passie en verse producten alles tot in de puntjes verzorgt. Van streetfood op een van onze foodfestivals met live cooking of een buffet tot en met high-end diners. Ook kunt bij ons barbecue arrangementen laten verzorgen. Met onze borrelarragementen inclusief diverse dranken en hapjes samenstellingen kunt u uw gasten prima verwennen en vooral verrassen.

Hervorragend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische dinerparty op privé locatie…

Catering de Dreef heeft onze dinerparty volledig verzorgd. Op een privé locatie hebben ze een prachtige entourage ingericht en een 4-gangen diner uitgeserveerd voor 45 personen. Alles was perfect georganiseerd en alle gasten waren zeer positief over het diner en de bediening. Aansluitend alles weer volledig opgeruimd. Het was heerlijk om zo’n prachtig feest te geven, waarbij we al het werk met veel vertrouwen uit handen konden geven.
Het was een top avond!

22. November 2025

Werkborrel

Hele lekkere hapjes en mooi geserveerd. Snel geregeld via de website en fijne communicatie met het bedrijf. Top service.

15. März 2024

Altijd op tijd

Altijd op tijd. Heerlijk eten. Ook kort van te voren altijd een oplossing om van dienst te zijn. Denken goed met ons mee.

13. März 2024

Goede services

Goede services, aardig personeel! Zou hier zeker nog een keer mijn catering bestellen.

14. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

slechte presentatie en eten was matig

het was oké, maar de presentatie was slecht, de opwarm bakken waren echt heel vies, had wel even een doekje overheen gehaald mogen worden, en de pasta’s zelf waren heel zout, en te ver door gekookt, was heel slap.

Lasagne was flauw en smaakloos en de mozzarella dat leek niet eens op mozzarella, leek gewoon op plakken kaas. Jammer.. had er namelijk heel veel van verwacht door jullie mooie website.

eten kwam ook koud aan, zag er vies uit. Moest opgewarmd worden in warmhoud bakken en daar werd het echt heel slap van. Nee, ik zou het niet nog een keer bestellen.

30. November 2023

Vreselijke medewerkers

7. September 2023
Catering De Dreef-Logo

Antwort von Catering De Dreef

Dag Isabelle, Voor de goede orde: jij geeft hier geen review op onze catering service! Je was ingehuurd via temper als bediening voor een van onze klantborrels waar jij was ingezet. Hierbij was de kleding voorschrift een zwarte broek. Deze heb je aangeschaft in de veronderstelling dat dit vergoed zou worden. Vervelend maar dit is niet het geval en was ook niet afgesproken met ons. Jammer dat je je ongenoegen op deze manier uit. Met vriendelijk groet Catering De Dreef

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lunchbuffet voor 30 personen

We bestelden voor bij ons lunchbuffet een geitenkaas salade. Deze bestond uit heel erg veel ijsbergsla, geen andere soorten sla, kleine brokjes geitenkaas maar echt te weinig en wel voldoende walnoten. De balsamicodressing was ook erg spaarzaam toegevoegd, waardoor je dus vooral ijsbergsla at.
Wanneer je bij dit bedrijf een fruitsalde bestelt krijg je een schaal appels en mandarijnen.
Kortom.
Wij gaan nooit meer voor catering De Dreef

2. September 2023

Niet tevreden

Amateuristische cateraar. Hamburgers bakken is al te lastig. Dame achter de tap was aardig maar de rest was gewoon slecht! Ik zou deze cateraar niet aanraden.

12. Juli 2021

Idioten

Idioten, komen afspraken niet na. Ik heb meer dan twee uur moeten wachten. Geen sorry helemaal niks. Het eten was flauw en slijmerig. Nooit meer voor ons.

21. Jänner 2021

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend. Een verassing van mijn werkgever i.v.m. een bedrijfsdag met lunch. De afspraak was een bezorgtijd om 12uur, eerst werd het naar de verkeerde locatie gebracht en ik vermoed tussentijds weer in de magnatron gegooid en werd uiteindelijk pas om 13;30 bezorgd. Daarenboven in plaats van naar de deur te brengen waar ik woon.( Daarom heet het toch THUISBEZORGD>NL) werd het gedumpt op een tafel achter de lift en ik kon mijn meeting onderbreaken om het zelf op te halen. Dit vind ik onacceptable en echt geen service. Je zou denken dat horeca bedrijven blij zouden zijn met een bestelling maar blijkbaar bij Catering de Dreef is het allemaal teveel moeite. Ik heb vaker hier besteld toen ik in Heemstede woonde en dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.

21. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr