Das sagen Bewerter
Was stuck in a hotel for work and the wifi actually let me play without blocking the site. Killed a boring evening with some slots. Lost 25 EUR but it beat staring at the ceiling, so I’d say it served... Mehr ansehen
Opened Money Train 2 again after a break, it remembered my 0.50 stake and autoplay. Convenient for repeat play. Lost 27 EUR that session. Sound settings reset every time though.
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cellshoppen.dk Vi har alt i mobiltilbehør og reservedele. Stort udvalg i originalt tilbehør til lavpris. Vi er din garanti for en sikker nethandel, og god kundeservice.
Kontaktinformationen
Valbyvej 5, 4200, Slagelse, Dänemark
- kundeservice@cellshoppen.dk
- www.cellshoppen.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hotel wifi gambling worked
Was stuck in a hotel for work and the wifi actually let me play without blocking the site. Killed a boring evening with some slots. Lost 25 EUR but it beat staring at the ceiling, so I’d say it served its purpose.
Games remember bet settings
Account locked after I won
Hit a decent win on Gates of Olympus, around 180 EUR, then my account got frozen for verification. I get that KYC is needed but the timing felt suspicious. Sent all my documents three days ago and still waiting for them to unlock it.
Game history doesn’t load
I wanted to check my past spins to see my biggest win but the game history page just spins forever and never loads. Tried on two different browsers. Not a huge issue, but I like tracking my sessions and this makes it impossible. The games themselves work fine.
Night mode toggle saves eyes
Switched interface to dark mode for late-night sessions. Easier on eyes around midnight. Lost 20 EUR on Money Train 2 but at least my screen wasn't blinding. Small feature, appreciated.
super kundeservice og hurtig levering
God kundeservice da jeg ringede, og jeg modtog varerne dagen efter
bestilling.
Meget hurtig levering. Ingen forbehold.
Leveret dagen efter bestilling, kun +++ herfra :)
Har bestilt to gange herfra og er yderst tilfreds :D
overraskende tilfreds
Utrolig hurtig levering. Alt fungerede perfekt. Også en rimlig handel.
hurtig levering!
Varen kpm dagen efter jeg havde bestilt
hurtig levering
har handlet der et par gange altid hurtig levering
hurtig ekspedition
Min vare var fremme dagen efter at jeg bestilte den, så det var hurtig ekspedition
God pris & service
Gode priser, bredt udvalg og service. Jeg havde en række spørgsmål til et produkt, de svarede hurtigt og jeg fik svar på det jeg var i tvivl om.
Særdeles professionel kundeservice
Jeg havde et problem med en leverance (fejlen var hos Post Danmark), men fik en både hurtig, venlig og kompetent service, da jeg henvendte mig til supporten.
Helt klart en god oplevelse.
Hurtigt, billigt, og fantastisk service.
Bestilt kl 19.00, og modtaget varen næste dag med posten. Ingen grund til at købe mobil tilbehør hos Fona etc, når man kan købe det her til halv pris eller mindre.
Det gik hurtigt!
let og nemt - ja og så hurtigt: dag til dag
Små priser, hurtig levering.
Jeg kar købt et datakabel til en samsung telefon til i alt incl. forsendelse 58 kr. på andre sider skulle jeg give over 100 kr. uden porto.
En prisbillig side med hurtig levering som som alle kan ønske sig.
Super hurtig forsendelse alt OK
Super hurtig forsendelse, lave priser, alt OK
Hurtigt hurtigt
Bestilte Samsung batterioplader på nettet onsdag middag.
Kom med posten torsdag formiddag.
Og prisen har jeg ikke set lavere andre steder.
Super !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.