citatplakat.dk Bewertungen 378

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usædvanlig god og hurtig service. Modtog torsdag billede, hvor glasset var ødelagt under transporten. Der var tale om en bryllupsgave, som skulle gives lørdag. Citatplakat lavede straks et nyt, som... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig service kom ikke til tiden plus bestilte kun en plakat og en ramme men alligevel kom plakaten kun. Da jeg så kontakten dem kom der kun en kold mail og ikke engang en ny ordre bekræftel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har før givet Citatplakat en dårlig anmeldelse pga for sen levering til min søns fødselsdag. Kundeservice har undskyldt flere gange og refunderet 20% pga forsinkelsen. Jeg fortryder de... Mehr ansehen

1. Grafikdesigner
  2. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Citatplakat skaber vi plakater med et twist af humor og inspiration. Vi er danmarks sjovest plakat shop med over 4000 dansk designede og producerede plakater! Vores designs kombinerer stil med sjove og tankevækkende citater, der giver dine vægge personlighed.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

378 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

En supergod service

Vi ville bytte den plakat vi købte til en mindre en, men returneringsfristen var overstået. Dog gjorde Citatplakat en undtagelse, så vi kunne returnere den for store plakat og derefter fik vi pengene retur. Det kalder jeg en supergod service.

13. Mai 2026

Hej Kasia,

Vi er virkelig glade for, at høre vi kunne hjælpe selvom returfristen var overstået ❤️

Vi håber, at høre fra jer igen.
Rigtig god dag.
Hilsen teamet Poster & Frame teamet ✨

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har tidlige handlet meget i forhold…

Jeg har tidlige handlet meget i forhold til design selv plakaten med tilfredshed.
Kæmpe forringelse at der er kommet anslag på deres design selv. 30 anslag er i underkanten. Kunne være fedt At det ikke er noteret noget men skrevet det som en anbefaling

11. März 2026

Hej Jane,

Vi kan godt forstå, at det er ærgerligt. Vi har fået konstruktiv feedback fra vores kunder vedr. designmæssigt resultatet at det ikke var som forventet - derfor har vi valgt at lytte til vores kunder, og dermed reducere hvor mange anslag man kan have på plakaten 🖼️

Ønsker dig en dejlig dag.
Hilsen CitatPlakat teamet ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kvalitet og hurtig levering :)

1. Juli 2025

Hej Jeppe,

Tusind tak for at du synes at kvalitet er lækker og vi er glade for at høre, at du fik ordre hurtigt 🤩🖼️

Vi ønsker dig en dejlig dag.
Hilsen CitatPlakat teamet 😊

Fantastisk!

Jeg var ALT for sent ude med en fars dags gave! Jeg bestilte natten til d. 3. juni og skrev bagefter til kundeservice, om der var en chance for, at den ville nå frem inden d. 5. juni (fars dag), jeg fik en mail at de ville gøre hvad de kunne. Dagen efter, d. 4. juni kunne jeg allerede hente den! Fantastisk kundeservice, hurtigt levering og flot plakat!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. Juni 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for de fine ord 🤩

Vi er glade for, at pakken kunne nå at komme frem inden Fars Dag - Håber at faren blev glad for gaven🌼

Vi håber at høre fra dig igen.
Ha' en fantastisk dag ☀️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt udvalg og god kvalitet

Godt udvalg og god kvalitet. Ønsker hurtigere levering!!!

7. Juni 2025

Hej Maja,

Vi er glade for, at kvalitet og udvalget er godt 🧡

Vi gør vores allerbedste for, at ekspedere vores kunders ordre så hurtigt som muligt, og få dem afsendt 📦💪🏻 Vi kan dog desværre ikke kontrollere, hvad fragtselskaberne gør, men vi tager altid gerne konstruktiv feedback, hvis der skulle opstå problemer med fragtselskaberne 🚚

Ha' en vidunderlig dag ☀️

Underlig oplevelse

Underlig oplevelse
Har bestilt plakater 8/12. Modtaget ordrebekræftelse og derefter intet hørt. Forsøgt kontakt men ingen tager telefonen.
Er i tvivl om det er et useriøst foretagende, vil gerne vide hvornår og om jeg kan forvente at modtage mine varer inden jul.

8. Dezember 2024

Antwort von citatplakat.dk

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, men desværre kan jeg ikke gøre det, da din henvendelse er anonym.
Du må derfor meget gerne sende en mail til service@citatplakat.dk, så sørger vi for at kigge nærmere på sagen sammen med dig.

Vi er altid tilgængelige på mail, og jeg beklager, hvis du allerede har skrevet til os og ikke fået svar. Vi stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse som kunde, så vi vil meget gerne høre fra dig 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilbud og gavekort kan ikke kombineres😠

Helt seriøst hvorfor kan man ikke købe plakater med 25% rabat også betale dem med et gavekort😳

Helt seriøst det er så dårlig en service😠

Et gavekort er jo bare betaling så forstår på ingen måde hvorfor de ikke må kombineres

Og alt korrespondance med jer foregår på engelsk

Jeg køber hvertifald aldrig hos jer igen det helt 100😠

25. November 2024

Hej Ulla,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse hos os.
Det er en fejl, at du ikke har kunnet kombinere rabatterne, da dette er muligt. Det ser ud til, at der har været en fejl med dit gavekort.
Du må meget gerne sende os en mail på: service@citatplakat.dk, så vi kan løse problemet og hjælpe dig videre med din ordre.

Angående, at vores kundeservice er på engelsk, så skyldes det, at vi er en virksomhed med flere internationale medarbejdere, som ikke alle taler dansk. Derfor vil en del af kundeservicen foregå på engelsk.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan få løst problemet 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse, fantastisk kundeservice

Jeg havde om lørdagen lavet og bestilt en design selv citat plakat. Jeg havde ikke været opmærksom på størrelsen, og havde derfor bestilt i en liiidt for stor størrelse…
Skynder mig at skrive en mail til dem, om det er muligt at nå og annullere ordren (krise!).
De svare tilbage mandag, at ordren er annulleret og pengene er ikke trukket - så jeg kan bestille på ny.

Helt fantastisk kundeservice!

7. Oktober 2024

Antwort von citatplakat.dk

Tusinde tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse Jeanettte. Det er vi simpelthen så glade for ! 😊

Vi håber du bliver glad for din design-selv plakat 🙌🏼

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har lige afhentet min pakke men der…

Har lige afhentet min pakke men der manglede plakaten i som jeg bestilte:/ har kun fået en billede ramme men ikke selve plakaten…

16. August 2024

Hej Sune,

Jeg er virkelig ked af at høre, at en del af din ordre mangler! Jeg kan se, at problemet nu er blevet løst af vores kundeserviceteam.

Hvis der skulle opstå yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte os igen. Vi står klar til at hjælpe.

Sikker og Hurtig levering

Tak for den fine plakat, samt hurtig levering!

8. August 2024

Tusinde tak for de 5-stjerner Catrine! ⭐️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fejl på plakat flere gang, men ingen ny.

Først modtager jeg 2 ud af 4 plakater med fejl på. Jeg får så tilsendt 2 nye og da jeg modtager dem, er fejl på den ene igen.
Nu er der så bare blevet taget et valg om, at refundere pengene den plakat der stadig er fejl på, i stedet for at sende en ny. Så kan jeg så selv bestille en ny og betale for fragt for en fejl I har lavet to gange.
Synes det er under alt kritik ikke at rette op på en fejl I selv har lavet!

13. Juni 2024

Hej Karoline,

Jeg er virkelig ked af den dårlige oplevelse, du har haft med os. Det ser ud til, at der har været en misforståelse, som jeg gerne vil afklare med dig.

Vi erkender, at der har været en fejl på din plakat, hvor logoet er mindre end de øvrige. Vores grafiker arbejder på at rette dette, men det har desværre taget længere tid end forventet.

Da du bad om en erstatning for plakaten, har vi desværre misforstået dette som en anmodning om refundering. Det er selvfølgelig en beklagelige misforståelse.
Vi skrev herefter at du selvfølgelig stadig skulle have en ny plakat, men da vi har fået refunderet dig for plakaten, er vi nødt til at du bestiller den igen for at korrigere betalingen. Vi klargører samtidig her, at vi selvfølgelig dækker fragtomkostningerne for den nye plakat.

Vi skal naturligvis rette op på fejlen, men vi håber på din tålmodighed. Det har aldrig været vores hensigt ikke at løse situationen, der har blot været nogle misfortåelser imellem os.

Super god service

Super god service. Bestilte plakat torsdag aften, modtog lørdag morgen 👏👏

25. Mai 2024

Antwort von citatplakat.dk

Tusinde tak for at dele din gode oplevelse! 🙌🏼 Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en plakat i tirsdags

Jeg bestilte en plakat i tirsdags, men fik ikke nogen ordrebekræftelse på at jeg havde bestilt, skrev med Catrine derinde fra. Som har været en kæmpe hjælp 😃
Super god service og 5 stjerner herfra 😃

1. Mai 2024

Tusinde tak for din gode anmeldelse Søren 🙏🏼

Super god kundeservice

Jeg bestilte i marts måned to plakater, men modtog desværre den ene i den forkerte farve. Jeg skrev til kundeservice og modtog straks en undskyldning, samt en ny forsendelse på den rigtige plakat - og de lod mig tilmed beholde den forkerte! Jeg opdager et par uger senere en lille plet på den anden plakat, da jeg skal pakke dem ind (de skulle gives væk i gave i slutningen af april). Jeg skrev til kundeservice om dette, trods jeg godt vidste at det muligvis var for lang tid siden nu til at gøre noget ved det, men de svarer dagen efter at de sender en ny plakat afsted med det samme. Det er virkelig god service, og jeg kommer helt klart til at bruge Citatplakat igen til fremtidige ordrer. Fem stjerner herfra!

29. April 2024

Antwort von citatplakat.dk

Mange tak for din anmeldelse Sascha.
Vi er super glade for at høre om din gode oplevelse, trods et par udfordringer undervejs. Vi glæder os til at se dig igen og tusinde tak for de 5 stjerner! ⭐️

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Lynhurtig til at svare på mail.
Tusind tak Catrine.

Mvh.
Søren

20. März 2024

Antwort von citatplakat.dk

Tak for din gode anmeldelse Søren. Vi er glade for at kunne hjælpe

Meget tilfreds

Hurtig levering med gode opdateringer om afsendelse og levering undervejs. Plakaten levede fuldt op til mine forventninger. 5 stjerner.

2. Februar 2024

Antwort von citatplakat.dk

Tak for din positive feedback Christina.
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og at plakaten levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på dine 5 stjerner!

Super tilfreds

Fed plakat og nemt at handle samt hurtig levering

30. Jänner 2024

Antwort von citatplakat.dk

Tak for din anmeldelse Jan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering og rigtig fin vare

Jeg var lidt i tidsnød, men oplevede så god service og hurtigere levering end forventet, så min søn fik sin gave til tiden! Og varen var også rigtig fin og levede fuldt ud op til min forventning. Så stor anbefaling og tak herfra.

15. Dezember 2023

Antwort von citatplakat.dk

Tusinde tak for din gode anmeldese og anbefaling! Vi er glade for at vi kunne hjælpe :)

De bedste hilsner Caroline Dialægt Citatplakat ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr