Cochlear Bewertungen

2. Brillen-Großhändler
  3. Krankenhausbedarf und -ausstattung
  4. Hersteller medizinischer Geräte
  5. Lieferant medizinischer Geräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Based in Sydney, Cochlear was formed in 1981 with finance from the Australian government to commercialise the implants pioneered by Dr Graeme Clark.

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Good product, terrible website

Product seems good. Website is a mess, hard to use, clunky, no way to input device info manually. They won't let you order anything unless they know you have a specific device (I guess trying to protect you from your own mistakes) but you cannot enter the device so you pretty much have to call support to get anything done. It's 2026 and they have like 1999 IT.

13. März 2026

Kies voor een andere fabrikant als je…

Kies voor een andere fabrikant als je de keuze hebt, service is echt waardeloos en de kwaliteit is ook niet om over na huis te schrijven. Noemt zicht marktleider! Het is dat mensen jullie nodig hebben anders waren jullie er al niet meer. Blijf weg van dit bedrijf die je niet wilt helpen als je vragen hebt of een storing met je apparatuur. Iemand die een cochlear implantaat gebruikt heeft deze dagelijks nodig, helaas handelt dit bedrijf daar niet naar. Zijn ze zeer slecht bereikbaar voor vragen en snappen ze deze niet of willen ze deze niet snappen, en als het moeilijker wordt dan een vraag over iets heel simpels dan mag je het weer uit gaan zoeken bij het ziekenhuis. Die je op hun beurt eerst naar de fabrikant stuurt. Cochlear Benelux jullie moeten je echt kapot schamen. Wij helpen mensen te horen en gehoord te worden. Daar mogen jullie nog wel hard aan werken iemand zijn eigen gehoord te laten voelen. Heb ruim 14 maanden wat met jullie te maken omdat onze dochter gebruik maakt van 2x een CI. Maar wat slaan jullie de plank vaak mis dat is echt ongelofelijk.

Helaas laat de ervaring van vandaag zien dat er in de praktijk weinig verandert. De rechter processor wil nog steeds niet verbinden en opnieuw werden we tussen Cochlear en het ziekenhuis heen en weer verwezen, terwijl het ziekenhuis eerder juist aangaf dat dit bij de fabrikant hoort.

Ook verliep het telefoongesprek met jullie medewerker vandaag niet professioneel, waarbij zelfs een stem werd verheven. Als vader van een kind dat afhankelijk is van deze apparatuur is dat bijzonder frustrerend.

Op dit moment voelt het nog steeds alsof wij zelf moeten uitzoeken waar we terecht kunnen, terwijl het om essentiële medische apparatuur gaat. Ik hoop dan ook dat dit nu echt serieus wordt opgepakt en dat er snel een duidelijke oplossing komt.

11. März 2026

value customer

when I make a phone call for the enquire about my Cochlear employee share plan , Marilyn is very helpful and patient.
Thank you ! Marilyn

10. Februar 2026

Hold jer langt langt væk

Hold jer langt langt væk, det er alt alt for stort og på ingen måde genopfundet, det er langt fra imponerende, det er direkte L.O.R.T og ingen ingeniører ville lade dette Kina plastik skrammel forlade deres tegnestue

1. Mai 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen