Combinatie Bewind Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedenavond allen ik heb alles gelezen…

Goedenavond allen ik heb alles gelezen ik vind dit dip triest wat deze bedrijven niet goed doet met de mensen maar ik ben nog niet klaar ik ga nog even meer lezen heb Atal van de review gelezen dit vind ik niet wat ze doen met deze mensen die onder Bewind zitten of schuld hulp of onder Budgetbeheer of onder budget bij een bewindvoerders kantoor. DIE niet de afspraken houden die heet CB bewind Hardenberg. ik vind dit en deze mensen zijn maar op vakantie die hebben geen vervanging ze moeten zich schamen ik zal deze review lezen ik ga daar op reageren. ze moeten juist mensen maar niet de problemen verhoorzaken en doet ze juist wel .maar wat ik lees wat probleem ze hebben. mijn tranen staat opspringen .

23. August 2026

Denken god te zijn

Ben verplicht 1 ster te geven
Maar zelfs dat niet waard
Einde bewind is toegekend maar ze weigeren alles terug te geven denken god te zijn en een beschikking van een rechter vegen ze hun hol mee af

20. Mai 2026

Vinkestijn Leiderdorp!

Vinkestijn Leiderdorp!

Waarschuwing

Het is een parasiet zoals heel veel bewindvoerders!
Ik had geen idee dat er bedrijven waren die gewoon zonder geweten mensen oplichten die het al zwaar genoeg hebben.
Gadverdamme wat een stelletje parasieten

1. Oktober 2025

Waarschuwing over Bewindplus Friesland

Waarschuwing over Bewindplus Friesland
Pas op met het kiezen van Bewindplus Friesland als bewindvoerder.
Er zijn ervaringen die wijzen op onbetrouwbare praktijken, zoals
Onjuiste informatie over financiën: Cliënten wordt verteld dat hun geld "op" is,
zelfs wanneer er aanzienlijke bedragen (bijvoorbeeld €10.000) op de rekening staan.
Ongeoorloofde overboekingen: Geld wordt zonder medeweten of toestemming van de cliënt overgemaakt naar rekeningen van derden.Beperkte toegang tot eigen middelen: Cliënten ontvangen enkel leefgeld voor boodschappen en kunnen verder weinig tot niets aanvragen, wat leidt tot frustratie en beperkingen.
Slechte communicatie en misleiding: Er wordt onduidelijke en misleidende informatie gegeven, wat zorgt voor verwarring en onnodige stress.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare bewindvoerder die jouw financiën zorgvuldig en transparant beheert, wordt aangeraden om een andere partij te overwegen om bovenstaande problemen en veel hoofdpijn te voorkomen.

11. Oktober 2025

Alles gaat hier mis

Alles gaat hier mis
Slechte communicatie
Je word behandeld als een klein kind
Word nergens over op de hoogte gehouden
Lopen zekker anderhalf jaar achter met maand overzichten
En hoe ze zich zelf presenteren op hun site daar klopt niks van ze zijn er niet voor cliënten
Afrekeningen van gas elektra of water
Hoor je nooit niks over
Klachten lijn op de site bestaat niet meer
Waarom verander je dat niet op de site
Ze doen zich zelf heel mooi voor op de site maar in de praktijk klop daar helemaal niks van
Ik raad mensen niet aan om deze bewind voering te nemen

1. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door een nalatigheid van medewerker…

Door nalatigheid van medewerker Kees, heb ik 5 jaar onder bewind gestaan. Zonder medeweten werd ik toegewezen naar Shelley want een stuk beter ging. Nadat ik de lange 5 jaren doorlopen heb heb ik afscheid genomen. Saillant heeft beloofd om als er nog vragen waren ik altijd contact met hun op kon nemen. Dit is niet het geval. Na herhaaldelijk mail geschreven te hebben krijg ik gewoon geen antwoord. Ik word volkomen genegeerd. Ik had gevraagd of Saillant iedereen op de hoogte wilde brengen zodat alle correspondentie weer via mij zou lopen. Dit zouden zij doen. Helaas na anderhalf jaar zonder bewind kom ik er achter dat zij dit niet goed gedaan hebben. Post wordt niet doorgestuurd. Aanmaningen ook niet. Voor je het weet zit je weer in de schulden. Ik vind het ronduit schandalig en zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen.

21. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bewindsvoering!!

Prima bewindsvoering! Ik krijg alles wat ik nodig heb en alles wat ik wil. Nergens gezeur over en van begin af aan een vertrouwensband. Ken voldoende mensen met bewindsvoering, maar herken mezelf niet in hen als het gaat om de klaagzang mbt de bewindsvoering. Bonnetjes moeten zien, discussies voeren over de noodzakelijkheid van wat dan ook, of het veelgehoorde verhaal dat het bewind zich opstelt alsof het uit eigen portemonnee moet komen, zijn voor mij onbegrijpelijk. Mijn bewind zet zich in voor me, bijt zich in de juiste vast en laat niet meer los totdat het geregeld is. Die maakt korte metten met gedoe en toestanden wanneer ik ontevreden ben over een dienst bijvoorbeeld, deins ik er voor terug om daar echt letterlijk dagelijks voor te moeten gaan bellen. Mijn bewind niet. Een onterechte belastingschuld van duizenden euro's heeft ze weggenullified, terwijl ik vreesde daar de rest van mijn leven aan te blijven hangen. Heb geen minpunten gevonden, maar heb er ook geen hoeven zoeken alles is goed!

29. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr