Unternehmen hat geantwortet
Utrolig flot service…. Pakke kommer altid dagen efter bestilling 👌 rigtig flot gaveindpakning. Hjælpsom og dygtig ekspedition. Bor i Ringkøbing, kigger ALTID ind når jeg er i Middelfart. Virkelig e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid en stor fornøjelse at besøge Como Shoes. Altid et stort udvalg i det mærke sko som jeg helst vil købe og altid superfin betjening. Selv når man har købt på nettet og det ikke lige var det man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ordentlig retur ret og det fungerer, så tør’ man godt handle på nettet😉 Varerne er af god kvalitet og ting der er svære at finde andre steder, flotte produkter, nyheder der overgår meget andet….God... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Como shoes har butik på Torvet 1, 5500 Middelfart. Du kan også handle på webshoppen - www.comoshoes.dk med fri fragt. Vi har et godt udvalg af komfortable og smarte sko, sandaler og støvler til kvinder og mænd fra bla. Bubetti, Airstep, Lofina, Paul Green, VIBAe, Wonders, Lloyd og mange flere. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde der lægger vægt på en ærlig og serviceminded betjening :)
Torvet 1, st. th, , 5500, Middelfart , Dänemark
Hyggelig lille fin butik med lækre mærker. God betjening

Hurtig levering.
Det var bae ikke muligt at få den sandal i den farve jeg ønskede :-)

Antwort von Como Shoes
Havde bestilt nogle lækre sandaler og blev dagen efter ringet op om de desværre var udsolgt men at de var store i størrelsen og jeg kunne få tilsendt størrelsen mindre med en gratis returseddel og kunne frit sende dem retur. Heldigvis passede de perfekt og jeg takker for opringningen og rigtig god service.
Jeg handler helt sikkert her igen.

Antwort von Como Shoes
Altid god service, lækre sko og hurtig levering. Returservice er også i top - de få gange jeg har været nødt til at returnere noget 😊

Antwort von Como Shoes
Udsalg, der virkelig er udsalg🤗
Lækre sko til en superpris. Så føler man sig heldig😊

Antwort von Como Shoes
God webside m udførlige beskrivelser, hurtig ekspedition. God returprocedure

Antwort von Como Shoes
Meget tilfredsstillende levering og super bytteservice

Antwort von Como Shoes
Hurtig ekspedition online, altid behageligt i butikken. Alt i alt en skøn butik.

Antwort von Como Shoes
Hjemmesiden er god at navigere i og det er altid hurtig levering.

Antwort von Como Shoes
Altid gode varer leveret hurtigt. Dog undrer det mig at jeg skal køre til Assens for at hente varerne, når vi har gls pakkeshop i Ebberup( spar)

Antwort von Como Shoes
Fantastisk god betjening og de fineste mærker ❤️

Hurtig betjening og de lækreste sandaler. God handel 😀

Antwort von Como Shoes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.